Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]
Total Views: 18373 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 105 of 105 | ‹ First  < 100 101 102 103 104 105

bhaka - 12/10/2012 11:49 AM
#2081

batuk nya semakin menjadi-jadi capedes
dave_raditya - 12/10/2012 06:27 PM
#2082

kalo gini cara nya,....
baik cari yang lain saja deh
o
athenz12 - 14/10/2012 02:05 PM
#2083

hua :norose
sudah mati lampu, hape teblokir \(
langkap penderitaan hammer:
eternal10 - 14/10/2012 02:12 PM
#2084

hujan.. kenapa banjarmasin kurang hujannya
tambahin hujannya ya ALLAH ...
durauf - 15/10/2012 07:56 AM
#2085

Syukur nah hujan hari nya
indraijo - 15/10/2012 07:58 PM
#2086

masih mati lampu kh banjar
indraijo - 15/10/2012 08:01 PM
#2087

Quote:
Original Posted By athenz12
hua :norose
sudah mati lampu, hape teblokir \(
langkap penderitaan hammer:


sabar2 maka y nukr ganset gen pyn hehehe
supaya kw bekaskusan
indraijo - 15/10/2012 08:05 PM
#2088

Quote:
Original Posted By durauf
handak ini handak itu
tapi.......


handak ini handak itu tapi kdd apa hayoooo pyn ni heheh
Nieyzar - 16/10/2012 05:14 PM
#2089

kebanyakan pilihan , malam tambah mengalihi linux2:
durauf - 18/10/2012 07:50 AM
#2090

kalau kada sanggup baik nya di bulik kan haja....capedes
kawan-kawan..[karena kawan masih sabar]..duit kada bakawan mads
emji17kelayanjr - 19/10/2012 08:28 AM
#2091

handak ampih begawi tapi taerikat kontrak 2 tahun
ulun harus kaya apa nih d suruh ganti biaya training mun kada ijazah d tahan capedescapedescapedescapedes
emji17kelayanjr - 19/10/2012 08:33 AM
#2092

kurasa inya tuh main2 ja tapi mun bejalan lawan inya hati rasa senang dan kahimungan

apa lebih baik jadi singel dan inya friend with benefits aja kah yo
Hariskage - 19/10/2012 09:03 PM
#2093

ngeri banar kah UAN nih..
pina di tekan bnar kami euy hammers
Page 105 of 105 | ‹ First  < 100 101 102 103 104 105
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]