Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]
Total Views: 18373 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 105 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

dave_raditya - 27/07/2011 04:17 PM
#61

Quote:
Original Posted By agnk,,


nee iya kada pintar..
kada paham n mhargai lawan usaha kawan yang menjagai trit tu brrti..
memang gampang ja cuman posting aja.. tapi dampak dari post pian tu yg kada sip..

orang menghindari supaya banyak kena delete, ini malah beistilah supaya memberi banyak gawian..
postingan didelete tu emang kada masalah pang.. tapi gasan yang mendeletinya tu nah yang kasian..

paham-paham pang..


gw malah minta sistem reset aja,...
malu:
AlamGena - 27/07/2011 04:18 PM
#62

Quote:
Original Posted By agnk,,

sehari 5x post ja woooooyyy cd:
ktahuan kada baca pekiwan..
seniornya kada kawa dijadikan patokan sama-sekali nah cd:


Quote:
Original Posted By agnk,,















kada paham-paham jua skalinya cd:


sorang nunggu laporan nya aja nah army:


kenapa perut ku ga enak \(
mencret lagi \(
agnk,, - 27/07/2011 04:18 PM
#63

Quote:
Original Posted By dave_raditya
gw malah minta sistem reset aja,...
malu:

ayo sambung di sekre aja..
ulun btakun kiapa tu sistem reset disana.. lajuiiii ngacir:
Lollylover - 27/07/2011 05:20 PM
#64

Quote:
Original Posted By agnk,,

ke Malang sini nah malu:


wah, jadi salah satu masalah baru tu kaina o

urusan di sini aja belum kelar, kalo ditinggalkan kesana, jadi terbengkalai o

tapi makasih dah berusaha memberi saran, jangan jara o
awss - 27/07/2011 08:30 PM
#65

kenapa ada pulang wadah curhat......
buajingan - 27/07/2011 08:35 PM
#66

mau direset kek,mau di delet kek
saya tidak pelerduli D

yg penting curhat o
malam ini aku handak ke US,janji lawan kartolo

beer:
Tazambautahi - 27/07/2011 09:22 PM
#67

Quote:
Original Posted By ahmad13tahun
haurannya main FM kah?! shutup:

ayuja, sempat akan aja mun keganangan \)


rasa muyak dah ulun ni main FM.

jaka FM 2011 mungkin semangat ae lg maennya hahaha.

FM 2010 balum teunjuk" wadah pian nah. harau deh.
dave_raditya - 27/07/2011 10:18 PM
#68

Kada'da hujan,...
Panas nya

berbusa:★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]
ryusei_hikaru - 27/07/2011 10:50 PM
#69

Quote:
Original Posted By dave_raditya
oooo,.....
kyapa persiapan nya neh ???


baru 30 % yg beres yg lainnya masih disusun, moga lancar az semuanya....
Lollylover - 28/07/2011 12:18 AM
#70

begadang \(

bingung beolah CV nah \(

dalam bentuk narasi pang \(

dari sudut pandang orang ketiga ha pulang \(

mana kadada contoh atau standarnya kayapa, lalu ae mengarang bebas \(
.SERAPHIM. - 28/07/2011 08:56 AM
#71

mencari yg kaskuser ab-dee nah, dimana orangnya lh? kada cungul", handak memadahi thread FJB RKS amburadul, masa orang dari luar daerah ikut masang iklannya di RKS, ada yg dari jawa, kaltim de el el.

Baik kada usah bikin FJB rule mun kaya gitu caranya. Munyak unda memadahi, rasa bepandir sama dinding, kada respon nya lalu
oce.oktaman - 28/07/2011 09:25 AM
#72

Quote:
Original Posted By .SERAPHIM.
mencari yg kaskuser ab-dee nah, dimana orangnya lh? kada cungul", handak memadahi thread FJB RKS amburadul, masa orang dari luar daerah ikut masang iklannya di RKS, ada yg dari jawa, kaltim de el el.

Baik kada usah bikin FJB rule mun kaya gitu caranya. Munyak unda memadahi, rasa bepandir sama dinding, kada respon nya lalu


kalo nya di tagur kada di herani...req delete aja ..di trit sekre..ranai am.. hammer: daripada memauki sampian..iya kada gan?? D

ane bantu nyundul peraturan gin di trit fjb..semoga bisa di perhatikan oleh kawan2 yang di sono.. matabelo:
.SERAPHIM. - 28/07/2011 10:50 AM
#73

Quote:
Original Posted By oce.oktaman
kalo nya di tagur kada di herani...req delete aja ..di trit sekre..ranai am.. hammer: daripada memauki sampian..iya kada gan?? D

ane bantu nyundul peraturan gin di trit fjb..semoga bisa di perhatikan oleh kawan2 yang di sono.. matabelo:


Sudah ane laporkan ke trit sekre, mudah"an TS FJB RKS tidak tersinggung karena yg punya wewenang/kewajiban req delete harusnya TS FJB RKS.
.SERAPHIM. - 28/07/2011 10:54 AM
#74

Nah bujur kalo, kada lawas ada ja yg mem post iklan yg seller nya dari daerah laen. Kada salah nda padah bepandir sama tembok.

Nih link nya yg baru
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=480882439&postcount=150
jahanamz - 28/07/2011 11:06 AM
#75

Quote:
Original Posted By dave_raditya
gw malah minta sistem reset aja,...
malu:


Quote:
Original Posted By AlamGena
sorang nunggu laporan nya aja nah army:

kenapa perut ku ga enak \(
mencret lagi \(


mun banned ja yg macal kyapa?!

;)

Quote:
Original Posted By awss
kenapa ada pulang wadah curhat......


:salahkamar

harusnya pian betakun nya disini : https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=4509103

Quote:
Original Posted By Tazambautahi
rasa muyak dah ulun ni main FM.

jaka FM 2011 mungkin semangat ae lg maennya hahaha.

FM 2010 balum teunjuk" wadah pian nah. harau deh.


kelawasan, sawat ku dongdot dah \(

Quote:
Original Posted By .SERAPHIM.
Nah bujur kalo, kada lawas ada ja yg mem post iklan yg seller nya dari daerah laen. Kada salah nda padah bepandir sama tembok.

Nih link nya yg baru
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=480882439&postcount=150


kok laporannya disini gans?!

D
.SERAPHIM. - 28/07/2011 11:22 AM
#76

Quote:
Original Posted By jahanamz
mun banned ja yg macal kyapa?!

;)



:salahkamar

harusnya pian betakun nya disini : https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=4509103



kelawasan, sawat ku dongdot dah \(



kok laporannya disini gans?!

D


Unda kemunyakan dah sama buhan dari seller luar, paksa ai be curhat d sn
jahanamz - 28/07/2011 11:38 AM
#77

Quote:
Original Posted By .SERAPHIM.
Unda kemunyakan dah sama buhan dari seller luar, paksa ai be curhat d sn


yang sabar gans, jaga hati \)

mungkin eReL nya lagi hauran, kada kaskus aja pang di urusi sidin tu

tp real life jua

kena pasti di tanggapi sidin aja

D
d3dn0v - 28/07/2011 12:35 PM
#78

sit up...sit up gasan hidup sehat...D
ahmad13tahun - 28/07/2011 12:38 PM
#79

Quote:
Original Posted By d3dn0v
sit up...sit up gasan hidup sehat...D


ini ngarannya update status bauntung ae D
d3dn0v - 28/07/2011 12:45 PM
#80

Quote:
Original Posted By ahmad13tahun
ini ngarannya update status bauntung ae D


ganti,......
tapi mbah dilihat...sedikit curhatan hati ulun pang ituh... o
Page 4 of 105 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]