Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 101 of 413 | ‹ First  < 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 >  Last ›

masibad - 11/08/2011 01:09 AM
#2001

Quote:
Original Posted By fauzieuy

◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►► pang alus na ngan 1.2jt geuning murah mang? ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
atuh mun dek balik mah nitip hiji ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

wogh tentu bisa...tinggal transfer wae ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
retroholic_xxx - 11/08/2011 01:09 AM
#2002

Quote:
Original Posted By GilangPR
boloho wartawanna lah... hammers

boloho pisan danohope:
Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
tkp ngacir:

jiga na mah kitu :nohope


wkwkw
sigana mah[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 11/08/2011 01:15 AM
#2003

Quote:
Original Posted By GilangPR
di KSP, kok jalemana loba nu minus sih kalakuana...? capedes

(efek setelah menbaca trit lamaran mod) ngakaks


eta teh bahasan tingkat tinggi nyaho lang hammers

@aldhie : ceuk si bayu keur ditempat kkn eek: isukan kumpul jam sabaraha cenah ?
GilangPR - 11/08/2011 01:17 AM
#2004

Quote:
Original Posted By masibad
wogh tentu bisa...tinggal transfer wae ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


mang ngirim paket ti mesir pake jasa FedEx nya...? D

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

boloho pisan danohope:


wkwkw
sigana mah


kudu dikumahakeun tah wartawan...? D
GilangPR - 11/08/2011 01:20 AM
#2005

Quote:
Original Posted By fauzieuy


eta teh bahasan tingkat tinggi nyaho lang hammers

@aldhie : ceuk si bayu keur ditempat kkn eek: isukan kumpul jam sabaraha cenah ?


oh berarti wawasan urang nu minus... ngakaks

oh enya, jadi kan anu ngalamar teh dua orang....

nu bener2 kompeten nu mana sih...?

tapi asa rada aneh euy, ari nyalonkeun sorangan jadi mod mah.... bingungs


(urg teu wani ngepost diditu, jadi ngagosipna didieu ngakaks)
fauzieuy - 11/08/2011 01:23 AM
#2006

Quote:
Original Posted By masibad
wogh tentu bisa...tinggal transfer wae ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

nitip heula ke digantian mun geus boga duit ngakak
Quote:
Original Posted By GilangPR
oh berarti wawasan urang nu minus... ngakaks

oh enya, jadi kan anu ngalamar teh dua orang....

nu bener2 kompeten nu mana sih...?

tapi asa rada aneh euy, ari nyalonkeun sorangan jadi mod mah.... bingungs


(urg teu wani ngepost diditu, jadi ngagosipna didieu ngakaks)


urang ge teu rada ngarti hammers

biasa lah anak DC mah kitu lang ngakak
GilangPR - 11/08/2011 01:26 AM
#2007

Quote:
Original Posted By fauzieuy

nitip heula ke digantian mun geus boga duit ngakak


urang ge teu rada ngarti hammers

biasa lah anak DC mah kitu lang ngakak


alus nya... rupa-rupa jalema didieu teh... geus jiga dunia nyata... ngakaks
retroholic_xxx - 11/08/2011 01:38 AM
#2008

ges malolor heueuh??
ahh lemah
GilangPR - 11/08/2011 01:39 AM
#2009

urang nempoan ka forum d'b*cod club...

astaghfirullah....


agama dihina2.... gila:


moal kadinya deui ah.... capedes
GilangPR - 11/08/2011 01:51 AM
#2010

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
ges malolor heueuh??
ahh lemah


jadi ayeuna saha nu lemah...? ngakaks
retroholic_xxx - 11/08/2011 04:04 AM
#2011

Quote:
Original Posted By GilangPR
jadi ayeuna saha nu lemah...? ngakaks


td ulin kamamanangakak
masibad - 11/08/2011 05:09 AM
#2012

Quote:
Original Posted By GilangPR
mang ngirim paket ti mesir pake jasa FedEx nya...? ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


kudu dikumahakeun tah wartawan...? ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

teuing...urang mah da teu pernah make...bisi teu sampe ka indonesia na ngakaks

Quote:
Original Posted By fauzieuy

nitip heula ke digantian mun geus boga duit ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


enya lamun boga...lamun teu mah moal digantian ngakaks

Quote:
Original Posted By GilangPR
urang nempoan ka forum d'b*cod club...

astaghfirullah....agama dihina2.... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►moal kadinya deui ah.... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

urang geu teu resep nempona...sok ngagunakeun akal diluar batas kitu nohope:
lunaimoet - 11/08/2011 05:19 AM
#2013

Tumben rame saur' teh◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
warudoyong13 - 11/08/2011 08:14 AM
#2014

seperti biasa kabagian OL isuk - sore sepi.... euweuh batur euy
masibad - 11/08/2011 08:43 AM
#2015

Quote:
Original Posted By warudoyong13
seperti biasa kabagian OL isuk - sore sepi.... euweuh batur euy

ku urang babaturan mang..keur sahur yeuh D

Quote:
Original Posted By lunaimoet
Tumben rame saur' teh◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

di urang mah tadi keur taraweh ngakaks
warudoyong13 - 11/08/2011 08:49 AM
#2016

Quote:
Original Posted By masibad
ku urang babaturan mang..keur sahur yeuh D


wah keur saur nya kang di mesir mah...,didieu mah keur meumeujeuhna tunduh
matchz21 - 11/08/2011 10:19 AM
#2017

Quote:
Original Posted By warudoyong13
wah keur saur nya kang di mesir mah...,didieu mah keur meumeujeuhna tunduh


Aslina euy meni tunduh...
mun teu gableg ka era mah rek sare hareupeun kompi yeuh...
warudoyong13 - 11/08/2011 10:24 AM
#2018

Quote:
Original Posted By matchz21
Aslina euy meni tunduh...
mun teu gableg ka era mah rek sare hareupeun kompi yeuh...


he..he..he.. tinggal sare bae atuh kang, ruangan na kunci tuluy pesen ka sekretaris ulah/teu bisa diganggu nepi ka jam pulang...
akangagus - 11/08/2011 10:35 AM
#2019

assalamu'alaikum!
wilujeng siang!
kumaha aktifitas lancar?

haruh urang katinggalen jauh euy!
matchz21 - 11/08/2011 10:42 AM
#2020

Quote:
Original Posted By warudoyong13
he..he..he.. tinggal sare bae atuh kang, ruangan na kunci tuluy pesen ka sekretaris ulah/teu bisa diganggu nepi ka jam pulang...


Hareuuhhh gaya pisan uing boga sekretaris...ngakak
sugan boga ruangan sorangan mang...
ieu ge patutumpuk saruangan ge...
ker neang lawan heula yeuh, cigana bakal aya batur...ngakak

Quote:
Original Posted By akangagus
assalamu'alaikum!
wilujeng siang!
kumaha aktifitas lancar?

haruh urang katinggalen jauh euy!


waalaikumslam...
lancar mang, ngan rada tunduh hammer
sok atuh lumpat... ngacir:
Page 101 of 413 | ‹ First  < 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►