Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 102 of 413 | ‹ First  < 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 >  Last ›

warudoyong13 - 11/08/2011 10:57 AM
#2021

Quote:
Original Posted By matchz21
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Hareuuhhh gaya pisan uing boga sekretaris...ngakak
sugan boga ruangan sorangan mang...
ieu ge patutumpuk saruangan ge...
ker neang lawan heula yeuh, cigana bakal aya batur...ngakak


teu boga ruangan sorang tapi saruangan ngan tiluan...Zzzzzzz
incrive - 11/08/2011 12:16 PM
#2022

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
update bunker coy
https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=9942915

buset urang karek nyaho kagets:
betewe foto keur jaman bahela jeung jaman urang perasaan kelasna asa sarua bae hammers
jadi hayang ka smp deui malus
fauzieuy - 11/08/2011 12:17 PM
#2023

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"] ges malolor heueuh??
ahh lemah

urang sahur terus sare , can sare tuda keur peuting na hammer:
Quote:
Original Posted By GilangPR
urang nempoan ka forum d'b*cod club...

astaghfirullah....


agama dihina2.... gila:


moal kadinya deui ah.... capedes

ngakak emang kitu diditu mah ...
kahade lang ngakak
Quote:
Original Posted By masibad
teuing...urang mah da teu pernah make...bisi teu sampe ka indonesia na ngakaks


enya lamun boga...lamun teu mah moal digantian ngakaks


urang geu teu resep nempona...sok ngagunakeun akal diluar batas kitu nohope:

nya mun geus di beli mah pasti di usahakeun atuh lah mang D
Quote:
Original Posted By lunaimoet
Tumben rame saur' teh◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

si teteh dongkap jadi sepi p
Quote:
Original Posted By warudoyong13
seperti biasa kabagian OL isuk - sore sepi.... euweuh batur euy

tuda peuting tara nonghol ngakak[/COLOR][/B][/FONT]
fauzieuy - 11/08/2011 12:45 PM
#2024

lumayan menang donat gratis genit:
bageur heh nu mere na malu:
warudoyong13 - 11/08/2011 01:20 PM
#2025

Quote:
Original Posted By fauzieuy

tuda peuting tara nonghol ngakak


balik macul langsung buka - taraweh - sare - sahur - macul ....
teu kaboro euy ari peuting mah Yb
fauzieuy - 11/08/2011 01:27 PM
#2026

Quote:
Original Posted By warudoyong13
balik macul langsung buka - taraweh - sare - sahur - macul ....
teu kaboro euy ari peuting mah Yb


atuh ai satacan sare mah kadieu heula ngarumpi mang ,
buru buru teuing sare da keur bulan puasa atuh mang ngakak
ekakakakakaka - 11/08/2011 02:16 PM
#2027

wah, ane baru buka link yg ttg bungker
penasaran sam isinya ane gan
ditunggu update nya yah
warudoyong13 - 11/08/2011 02:40 PM
#2028

Quote:
Original Posted By fauzieuy


atuh ai satacan sare mah kadieu heula ngarumpi mang ,
buru buru teuing sare da keur bulan puasa atuh mang ngakak


mun teu sare sok nundutan euy di sawah na.... ieu ge nundutan waecapedes
akamaru15 - 11/08/2011 04:04 PM
#2029

Quote:
Original Posted By ekakakakakaka
wah, ane baru buka link yg ttg bungker
penasaran sam isinya ane gan
ditunggu update nya yah



bungker apa gan ?? bingung
wilujeng sonten sadayana , karek kadieu deui euy D
akangagus - 11/08/2011 05:43 PM
#2030

Quote:
Original Posted By matchz21
Hareuuhhh gaya pisan uing boga sekretaris...ngakak
sugan boga ruangan sorangan mang...
ieu ge patutumpuk saruangan ge...
ker neang lawan heula yeuh, cigana bakal aya batur...ngakak



waalaikumslam...
lancar mang, ngan rada tunduh hammer
sok atuh lumpat... ngacir:


sareken atuh!

Quote:
Original Posted By fauzieuy
lumayan menang donat gratis genit:
bageur heh nu mere na malu:


widih!
eta teh pahala bulan puasa!
saha dweh nu masihana?
:cool
fauzieuy - 11/08/2011 05:50 PM
#2031

Quote:
Original Posted By ekakakakakaka
wah, ane baru buka link yg ttg bungker
penasaran sam isinya ane gan
ditunggu update nya yah

udah lama kali gan hammer:
Quote:
Original Posted By warudoyong13
mun teu sare sok nundutan euy di sawah na.... ieu ge nundutan waecapedes

ngopi atuh mang mun nundutan mah ngakak
Quote:
Original Posted By akamaru15
bungker apa gan ?? bingung
wilujeng sonten sadayana , karek kadieu deui euy D

wih geus iso matabelo:
salametan atuh mang malu:
Quote:
Original Posted By akangagus
sareken atuh!


widih!
eta teh pahala bulan puasa!
saha dweh nu masihana?
:cool


kaskus officer mang malu:
lumayan lah 3 bulan D
akangagus - 11/08/2011 06:00 PM
#2032

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[B][COLOR="Green"]
udah lama kali gan hammer:

ngopi atuh mang mun nundutan mah ngakak

wih geus iso matabelo:
salametan atuh mang malu:

kaskus officer mang malu:
lumayan lah 3 bulan D


asik!
"MUBER"!
nu lain kamarana sih kang?
tara naronghol ari sore mah![/B][/COLOR]
GilangPR - 11/08/2011 06:04 PM
#2033

Quote:
Original Posted By fauzieuy

udah lama kali gan hammer:

ngopi atuh mang mun nundutan mah ngakak

wih geus iso matabelo:
salametan atuh mang malu:


kaskus officer mang malu:
lumayan lah 3 bulan D


Quote:
Original Posted By warudoyong13
mun teu sare sok nundutan euy di sawah na.... ieu ge nundutan waecapedes

ada yang makan donat... genit:

Quote:
Original Posted By akamaru15
bungker apa gan ?? bingung
wilujeng sonten sadayana , karek kadieu deui euy D


kamana wae mang.... D

Quote:
Original Posted By akangagus
sareken atuh!



widih!
eta teh pahala bulan puasa!
saha dweh nu masihana?
:cool



prikitiew.... genit:
akangagus - 11/08/2011 06:06 PM
#2034

Quote:
Original Posted By GilangPR
ada yang makan donat... genit:


kamana wae mang.... D



prikitiew.... genit:


prikitiew uyeah!
kabiasaan lamun aya abi pasti "prikitiew"!
fauzieuy - 11/08/2011 06:08 PM
#2035

Quote:
Original Posted By akangagus
[COLOR="DarkRed"][B]
asik!
"MUBER"!
nu lain kamarana sih kang?
tara naronghol ari sore mah!

Muber teh naon mang malu:
teu apa tah pedah naha o
Quote:
Original Posted By GilangPR
ada yang makan donat... genit:


kamana wae mang.... D



prikitiew.... genit:


lain makan tapi tag hammer:
btw maneh jadi kuli make id nu mana malu:[/COLOR][/B]
GilangPR - 11/08/2011 06:14 PM
#2036

Quote:
Original Posted By fauzieuy

Muber teh naon mang malu:
teu apa tah pedah naha o


lain makan tapi tag hammer:
btw maneh jadi kuli make id nu mana malu:


make nu ieu we lah zi...

btw maneh kunaon make clone...? teu nu ieu...? bingungs
fauzieuy - 11/08/2011 06:16 PM
#2037

Quote:
Original Posted By GilangPR
make nu ieu we lah zi...

btw maneh kunaon make clone...? teu nu ieu...? bingungs


urang keur ngumpulkeun bata jadi nu klon beh langsung timpuk mun aya nu mere mah malu:
tapi hansip mah make nu ieu, kan kudu aya hansip pan ngakaks
GilangPR - 11/08/2011 06:20 PM
#2038

Quote:
Original Posted By fauzieuy


urang keur ngumpulkeun bata jadi nu klon beh langsung timpuk mun aya nu mere mah malu:
tapi hansip mah make nu ieu, kan kudu aya hansip pan ngakaks


btw, maneh make sopwer naon zi nyieun ava-na...?

urg paling soto hungkul... ngakaks

aya sih Flash, ngan boga na versi portable jadi loding na lila euy.... hammers
akangagus - 11/08/2011 06:22 PM
#2039

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[B][COLOR="Green"]
Muber teh naon mang malu:
teu apa tah pedah naha o

lain makan tapi tag hammer:
btw maneh jadi kuli make id nu mana malu:


MUJUR BENER
eta teh akibat kebaikan di masa lalu kang siganamah![/B][/COLOR]
GilangPR - 11/08/2011 06:24 PM
#2040

Quote:
Original Posted By akangagus


MUJUR BENER
eta teh akibat kebaikan di masa lalu kang siganamah!


mang, bata atos kakirim can...?


urang geus minta pangnembakeun ku si retro...

kan ID clone urg dicekel ku manehna... D
Page 102 of 413 | ‹ First  < 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►