Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 104 of 413 | ‹ First  < 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 >  Last ›

fauzieuy - 11/08/2011 07:00 PM
#2061

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
ngomong we meulingakak


edek hayang pm na ti si toor o

yeuh atuh
Spoiler for ss
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►[/URL]
[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 11/08/2011 07:00 PM
#2062

Quote:
Original Posted By GilangPR
ngakak ngakak

sabar... sabar.... Peace:
maklum nubie..... malu:



prikitiew... genit:

nya bisi kumaha kituD
Quote:
Original Posted By warudoyong13
ulah poho nya... mun aya sticker bawa, sticker naon bae lah nu penting berbau kaskus \)bs

sip mang kaleummD
hehehhehehhee
libur mulain iraha mang?
h-7 lain?
Quote:
Original Posted By GilangPR
cek VM mang... D


wkwkwk
naha jd warung doyongngakak
retroholic_xxx - 11/08/2011 07:01 PM
#2063

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
edek hayang pm na ti si toor o


ndi???
no pic= :hoax[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 11/08/2011 07:03 PM
#2064

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
ndi???
no pic= :hoax


Spoiler for yeuh
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►► Uploaded with ImageShack.us


lumayan TILU bulan siul:[/COLOR][/B][/FONT]
akamaru15 - 11/08/2011 07:05 PM
#2065

Quote:
Original Posted By akangagus


tos buka huganan di kuningan mah!
di die mah asa teu adzan" geningan!



tos mang tungguan bae D
warudoyong13 - 11/08/2011 07:06 PM
#2066

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

nya bisi kumaha kituD

sip mang kaleummD
hehehhehehhee
libur mulain iraha mang?
h-7 lain?


wkwkwk
naha jd warung doyongngakak


uing libur mulai tgl 27 - 4...
tapi tgl 27 ek standby bae ah di kantor... lumayan euy sok rada badag duit na,he..he..he.. peuting na baru mudik!
retroholic_xxx - 11/08/2011 07:08 PM
#2067

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
Spoiler for "yeuh"
[XMLNS="http://www.w3.org/1999/xhtml"][XMLNS="http://www.w3.org/1999/xhtml"]◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►► Uploaded with ImageShack.us


[/XMLNS][/XMLNS]


lumayan TILU bulan siul:[/B]

ges panggih teu toor asli??siul:
Quote:
Original Posted By warudoyong13
uing libur mulai tgl 27 - 4...
tapi tgl 27 ek standby bae ah di kantor... lumayan euy sok rada badag duit na,he..he..he.. peuting na baru mudik!

wahhh nungguan duit ngabadeg yeuhngakak
sip mang nanti kita kumpul2 lagi okeh??D[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 11/08/2011 07:12 PM
#2068

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
ges panggih teu toor asli?? siul:

hubungana ? amazed:
ek panggih ek teu teu ngahasilkeun duit hammer:[/COLOR][/FONT]
warudoyong13 - 11/08/2011 07:13 PM
#2069

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

ges panggih teu toor asli??siul:

wahhh nungguan duit ngabadeg yeuhngakak
sip mang nanti kita kumpul2 lagi okeh??D


enya euy...,lumayan duit lanang eta mah
ari salary + overtime + THR mah geus pasti di rampok berduka malu
retroholic_xxx - 11/08/2011 07:17 PM
#2070

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
hubungana ? amazed:
ek panggih ek teu teu ngahasilkeun duit hammer:


ngasilkeun lah...
urg meunang kaos DLLp
pas kaskus movie nite out

Quote:
Original Posted By warudoyong13
enya euy...,lumayan duit lanang eta mah
ari salary + overtime + THR mah geus pasti di rampok berduka malu


atuda dirampokna ku nyonyah mah moal nanaon mangD[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 11/08/2011 07:18 PM
#2071

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
ngasilkeun lah...
urg meunang kaos DLLp
pas kaskus movie nite out


atuda dirampokna ku nyonyah mah moal nanaon mangD


harga kaos na sabaraha? amazed:
teu kudu kaditu ge menang hammer:[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 11/08/2011 07:19 PM
#2072

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
harga kaos na sabaraha? amazed:
teu kudu kaditu ge menang hammer:


nya ges kumaha maneh waengakak[/COLOR][/FONT][/B]
warudoyong13 - 11/08/2011 07:23 PM
#2073

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


atuda dirampokna ku nyonyah mah moal nanaon mangD


he..he..he.. enya oge seh....


Quote:
Original Posted By ...]
Quote:
Original Posted By fauzieuy


harga kaos na sabaraha? amazed:
teu kudu kaditu ge menang hammer:


Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
>[B"►


nya ges kumaha maneh waengakak[/B]




naon sih ieu!!? mad:
retroholic_xxx - 11/08/2011 07:25 PM
#2074

Quote:
Original Posted By warudoyong13
he..he..he.. enya oge seh....



naon sih ieu!!? mad:


hahaha bener kan

----
teu nyaho tah,,c fauzi meunang donat ti c toor ceunahngakaks
warudoyong13 - 11/08/2011 07:28 PM
#2075

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


hahaha bener kan

----
teu nyaho tah,,c fauzi meunang donat ti c toor ceunahngakaks



enya bener, engke oge ngalaman geura...
maka bersiap - siap lah para bujangan, hak anda satu persatu akan hilang!, ngakak
retroholic_xxx - 11/08/2011 07:30 PM
#2076

Quote:
Original Posted By warudoyong13
enya bener, engke oge ngalaman geura...
maka bersiap - siap lah para bujangan, hak anda satu persatu akan hilang!, ngakak


wkwkkwkwkwk
eta mah tuda tanggung jawab nya mang
kudu diajar tanggung jawab ti ayeuna yeuhhammer:
warudoyong13 - 11/08/2011 07:35 PM
#2077

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


wkwkkwkwkwk
eta mah tuda tanggung jawab nya mang
kudu diajar tanggung jawab ti ayeuna yeuhhammer:


mun diajar kimpoi ti ayeuna teu nya....?,wkwkwkwwk
retroholic_xxx - 11/08/2011 07:37 PM
#2078

Quote:
Original Posted By warudoyong13
mun diajar kimpoi ti ayeuna teu nya....?,wkwkwkwwk


ari eta mah kebutuhan mang
supaya teu nervous pas malam pertama
ngakak
akamaru15 - 11/08/2011 07:37 PM
#2079

beulah sadayana bade taraweh heula

Spoiler for post
2,054
retroholic_xxx - 11/08/2011 07:38 PM
#2080

Quote:
Original Posted By akamaru15
beulah sadayana bade taraweh heula

Spoiler for "post"
2,054


selamat tarawih ganbeer:
wkwkwkkwkw
Page 104 of 413 | ‹ First  < 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►