Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 107 of 413 | ‹ First  < 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 >  Last ›

GilangPR - 12/08/2011 01:50 PM
#2121

pasti pada molor.... ngakak
warudoyong13 - 12/08/2011 02:09 PM
#2122

Quote:
Original Posted By GilangPR
pasti pada molor.... ngakak


uing yeuh nyaring keneh....!:request
GilangPR - 12/08/2011 02:39 PM
#2123

Quote:
Original Posted By warudoyong13
uing yeuh nyaring keneh....!:request


keur dimana mang....? bingungs
warudoyong13 - 12/08/2011 03:19 PM
#2124

Quote:
Original Posted By GilangPR
keur dimana mang....? bingungs


di sawah keneh...,keudeung deui balik
rbt102 - 12/08/2011 05:34 PM
#2125

assalamualaikum malus

ngabuburit di reg kuningan ah Yb
akangagus - 12/08/2011 05:38 PM
#2126

Quote:
Original Posted By rbt102
assalamualaikum malus

ngabuburit di reg kuningan ah Yb


ngiringan akh!!!
kamarana nu sejen na?
GilangPR - 12/08/2011 05:39 PM
#2127

sore kuningan...

satu setengah jam lagi nih sebelum berbuka... genit:
akangagus - 12/08/2011 06:10 PM
#2128

Quote:
Original Posted By GilangPR
sore kuningan...

satu setengah jam lagi nih sebelum berbuka... genit:


ayenamah tinggal kirang langkung 1 jam deui kang!
..L. - 12/08/2011 07:02 PM
#2129

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


jiahhhh
wwkwkkwkwk
asa pernah manggihan ieu id tp dmn
poho euy

ngakak ari poho the teu inget ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
fauzieuy - 12/08/2011 07:59 PM
#2130

Quote:
Original Posted By ..L.
ngakak ari poho the teu inget ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


wah aya budak DC euy matabelo:
takuts
akamaru15 - 12/08/2011 08:44 PM
#2131

Quote:
Original Posted By GilangPR
sore kuningan...

satu setengah jam lagi nih sebelum berbuka... genit:



tarawehan teu kang ?? D
jigana teu nya ?? malu:
GilangPR - 12/08/2011 08:56 PM
#2132

Quote:
Original Posted By akangagus


ayenamah tinggal kirang langkung 1 jam deui kang!


komo ayeuna mah, geus jam 8 kurang,.. ngakaks

Quote:
Original Posted By akamaru15
tarawehan teu kang ?? D
jigana teu nya ?? malu:


10 rokaat... D

Quote:
Original Posted By ..L.
ngakak ari poho the teu inget ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


kenalan atuh... shakehand2

Quote:
Original Posted By fauzieuy


wah aya budak DC euy matabelo:
takuts


oh, budak DC.... matabelo:
fauzieuy - 12/08/2011 09:01 PM
#2133

Quote:
Original Posted By GilangPR
komo ayeuna mah, geus jam 8 kurang,.. ngakaks


10 rokaat... D


kenalan atuh... shakehand2


oh, budak DC.... matabelo:


orang cilimus lang ngakak
kakara apal urang cilimus hammers
nya so aya di DC D
GilangPR - 12/08/2011 09:04 PM
#2134

Quote:
Original Posted By fauzieuy


orang cilimus lang ngakak
kakara apal urang cilimus hammers
nya so aya di DC D


ooohh... D

btw maneh ngekos daerah mana Bdg na...? bingungs
fauzieuy - 12/08/2011 09:07 PM
#2135

Quote:
Original Posted By GilangPR
ooohh... D

btw maneh ngekos daerah mana Bdg na...? bingungs


urang ngkost na di daerah tubagus ismail D
ti pom bensin dipati ukur teh asup ka gang o
GilangPR - 12/08/2011 09:11 PM
#2136

Quote:
Original Posted By fauzieuy


urang ngkost na di daerah tubagus ismail D
ti pom bensin dipati ukur teh asup ka gang o


maneh di UNIKOM sakampus jeung Bisma SM*SH atuh...? ngakaks
akamaru15 - 12/08/2011 09:18 PM
#2137

Quote:
Original Posted By GilangPR
komo ayeuna mah, geus jam 8 kurang,.. ngakaks



10 rokaat... D



kenalan atuh... shakehand2



oh, budak DC.... matabelo:



asa karek manggih gning 10 rokaat mah ngakaks
GilangPR - 12/08/2011 09:20 PM
#2138

Quote:
Original Posted By akamaru15
asa karek manggih gning 10 rokaat mah ngakaks
asa al


bereskeun atuh ngetik teh mang... ngakaks
fauzieuy - 12/08/2011 09:22 PM
#2139

Quote:
Original Posted By GilangPR
maneh di UNIKOM sakampus jeung Bisma SM*SH atuh...? ngakaks


emang di unikom gitu lang bingungs
urang mah teu apal hammer:
akamaru15 - 12/08/2011 09:23 PM
#2140

Quote:
Original Posted By GilangPR
bereskeun atuh ngetik teh mang... ngakaks



punten atuh mang abi mah nubi keneh :mewek
tong d bata takut
Page 107 of 413 | ‹ First  < 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►