Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 111 of 413 | ‹ First  < 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 >  Last ›

dj.vtoy - 13/08/2011 04:25 PM
#2201

Quote:
Original Posted By GilangPR
lamun urang sih keur nyusun skripsi bay... malu:

keudeung deui yeuh kamis mah... D

puasa geus batal can...? ngakaks


enya yeuh,, ges hayang gewat angges teh....

engges.... malus
mnh ges batal??? D
GilangPR - 13/08/2011 04:27 PM
#2202

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
enya yeuh,, ges hayang gewat angges teh....

engges.... malus
mnh ges batal??? D


acan... army:

di imah wae soalna... ngakaks


maneh batal jeung barudak tea jadi...? ngakaks
dj.vtoy - 13/08/2011 04:31 PM
#2203

Quote:
Original Posted By GilangPR
acan... army:

di imah wae soalna... ngakaks


maneh batal jeung barudak tea jadi...? ngakaks


alus ath tacan mah,, sok ka tamat puasana ngakaks
urg mah karek puasa ngan 3 poe hammers

teu jadi,, ngaromong na we ah barudak mah. . . mad:
GilangPR - 13/08/2011 04:35 PM
#2204

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
alus ath tacan mah,, sok ka tamat puasana ngakaks
urg mah karek puasa ngan 3 poe hammers

teu jadi,, ngaromong na we ah barudak mah. . . mad:


jadi barudak H2C nya...?

(hayu-hayu cicing...) ngakaks

tunduh ah, molor heula... D
fauzieuy - 13/08/2011 06:17 PM
#2205

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"] @fauzi
kapanjadi.momod passna diganti nya??
teu bisa dpake
kapanjadi.momod kuurg balikkeun wae lah kamaneh
dipake ge kamari ges aya nu make
ok faw
shakehand


kamari malah dipake 2x cd
ku urang geus diganti password jeung email na malu[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 13/08/2011 09:40 PM
#2206

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
kamari malah dipake 2x cd
ku urang geus diganti password jeung email na malu


lain
kamari teh ngaganti passwordna
cz d cookie swap urg logout
brrti dgnti passna[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 13/08/2011 10:07 PM
#2207

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
lain
kamari teh ngaganti passwordna
cz d cookie swap urg logout
brrti dgnti passna


keur peuting pan dipake cendol na teu ngomong heula ka urang, langsung wae diganti password na eek:[/COLOR][/B][/FONT]
dj.vtoy - 13/08/2011 11:52 PM
#2208

sepiiii kieu nya.... takuts
fauzieuy - 14/08/2011 01:42 AM
#2209

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
sepiiii kieu nya.... takuts

hayu bay buru army:
can sare maneh bingungs
Quote:
Original Posted By akangagus

sepi pisan!


editnya gus hammer:
dj.vtoy - 14/08/2011 01:44 AM
#2210

Quote:
Original Posted By fauzieuy
hayu bay buru army:
can sare maneh bingungs

editnya gus hammer:


urg ges tunduh ayena mah ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

kmh acara teh jadi? malu:
fauzieuy - 14/08/2011 01:46 AM
#2211

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
urg ges tunduh ayena mah ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

kmh acara teh jadi? malu:


ulah waka sare atuh :mewek
hayu iraha jadikeun lah malu:
dj.vtoy - 14/08/2011 01:52 AM
#2212

Quote:
Original Posted By fauzieuy
ulah waka sare atuh :mewek
hayu iraha jadikeun lah malu:


teu kuat tunduh....
ath ku mnh kerahkeun,,aktivis reg kuningan teh kmh sih D
fauzieuy - 14/08/2011 01:56 AM
#2213

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
teu kuat tunduh....
ath ku mnh kerahkeun,,aktivis reg kuningan teh kmh sih D


maneh ge sarua aktivis mad:
si agung jadi panitia deui jiga baheula ngakaks
isukan urang nyamper D
retroholic_xxx - 14/08/2011 04:37 AM
#2214

naha jadi sepi pisan kieu didieu?
GilangPR - 14/08/2011 06:28 AM
#2215

aya keneh nu OL teu...? bingungs
dj.vtoy - 14/08/2011 10:52 AM
#2216

ti kamari page 111 we cd
masibad - 14/08/2011 11:15 AM
#2217

Quote:
Original Posted By GilangPR
aya keneh nu OL teu...? ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


tunduh ah, hees heula ngacir:
GilangPR - 14/08/2011 11:24 AM
#2218

welcome to kuburan....

silakan kembali beberapa saat lagi... ngakaks
dj.vtoy - 14/08/2011 11:34 AM
#2219

ka mi iroh hela ah :travel

didieu mah sepi. . mendingan ka mi iroh rame ngacir2
fauzieuy - 14/08/2011 12:33 PM
#2220

bay eek:
milu urang atuh \(
maneh dimana ayeuna bingungs
Page 111 of 413 | ‹ First  < 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►