Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 112 of 413 | ‹ First  < 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 >  Last ›

akangagus - 14/08/2011 12:35 PM
#2221

Quote:
Original Posted By fauzieuy
bay eek:
milu urang atuh \(
maneh dimana ayeuna bingungs


aya acara aund yeh?
GilangPR - 14/08/2011 05:07 PM
#2222

Quote:
Original Posted By akangagus


aya acara aund yeh?


batal bersama di mi iroh.... ngakaks

◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

gak...gak....gak kuatt.... ngakaks
akangagus - 14/08/2011 05:53 PM
#2223

Quote:
Original Posted By GilangPR
batal bersama di mi iroh.... ngakaks

◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

gak...gak....gak kuatt.... ngakaks


haruh aya aya bae atuh eta pic nanaonan!
kalah kabita...
wkwkwkwk
ngakak
—QR™
GilangPR - 14/08/2011 05:55 PM
#2224

Quote:
Original Posted By akangagus


haruh aya aya bae atuh eta pic nanaonan!
kalah kabita...
wkwkwkwk
ngakak
—QR™


yeuh dibere deui ku urang....

dahareun ngeunah... D


Spoiler for enak
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
akangagus - 14/08/2011 06:03 PM
#2225

Quote:
Original Posted By GilangPR
yeuh dibere deui ku urang....

dahareun ngeunah... D


Spoiler for "enak"
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


alah teu bener ente mah kang!
beteng kalah murilit!
nu di jero ges gogorowokan bae menta di asupan daharen!
—QR™
GilangPR - 14/08/2011 06:11 PM
#2226

Quote:
Original Posted By akangagus


alah teu bener ente mah kang!
beteng kalah murilit!
nu di jero ges gogorowokan bae menta di asupan daharen!
—QR™


ngamantepkeunna make ieu mang... :

Spoiler for seger
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
akangagus - 14/08/2011 06:14 PM
#2227

Quote:
Original Posted By GilangPR
ngamantepkeunna make ieu mang... :

Spoiler for "seger"
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


ok lah ke di teang jang buka!
nu laina kamarana deh kang?
—QR™
GilangPR - 14/08/2011 06:34 PM
#2228

Quote:
Original Posted By akangagus


ok lah ke di teang jang buka!
nu laina kamarana deh kang?
—QR™


teu apal mang... aya urusan di real life jiganamah... D

ente sorangan nuju sibuk naon yeuh gus...? D
akangagus - 14/08/2011 06:45 PM
#2229

Quote:
Original Posted By GilangPR
teu apal mang... aya urusan di real life jiganamah... D

ente sorangan nuju sibuk naon yeuh gus...? D


sibuk nguber ISO!
asa teu ka uber uber!
—QR™
GilangPR - 14/08/2011 06:51 PM
#2230

Quote:
Original Posted By akangagus


sibuk nguber ISO!
asa teu ka uber uber!
—QR™


ayeuna mah didieuna tara spid post deui tuda... :mewek

baheula mah didieu ngeunah pisan nga-ISO keun teh.... D

lamun kieu mah kapaksa we kudu nga-lounge...

tapi nga-lounge teh jenuh euy... hammers
akangagus - 14/08/2011 07:02 PM
#2231

Quote:
Original Posted By GilangPR
ayeuna mah didieuna tara spid post deui tuda... :mewek

baheula mah didieu ngeunah pisan nga-ISO keun teh.... D

lamun kieu mah kapaksa we kudu nga-lounge...

tapi nga-lounge teh jenuh euy... hammers


matak ge eta!
lamun spid post di die mah pan puguh obrolenana!
lamun nga-lounge mah kitu kitu bae!
—QR™
GilangPR - 14/08/2011 08:02 PM
#2232

Quote:
Original Posted By akangagus


matak ge eta!
lamun spid post di die mah pan puguh obrolenana!
lamun nga-lounge mah kitu kitu bae!
—QR™


bener pisan... ayeuna mah nyantai we... nikmati proses... cool:
GilangPR - 14/08/2011 08:02 PM
#2233

Hujan berhentilah....

Hujan berhentilah....

Please.... :mewek


Hujan berhentilah....

Hujan berhentilah....

Please.... :mewek
dj.vtoy - 14/08/2011 08:05 PM
#2234

Quote:
Original Posted By GilangPR
Hujan berhentilah....

Hujan berhentilah....

Please....


Didieu mah banyak bintang

hmmm....malam yg indah :rate5
masibad - 14/08/2011 09:09 PM
#2235

Quote:
Original Posted By GilangPR
Hujan berhentilah....

Hujan berhentilah....

Please.... :mewek

Hujan berhentilah....

Hujan berhentilah....

Please.... :mewek


Masih aya hujan matabelo:...di dieu mah tara pernah hujan \(
akangagus - 14/08/2011 09:13 PM
#2236

assalamu'alaikum!
akang akang sadayana anu karasep anu garanteng!
bade naros yeh ari di kuningan aya tempat nyien tattoo temporary(nu teu permanen) teu?





—QR™
retroholic_xxx - 14/08/2011 09:30 PM
#2237

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
ka mi iroh hela ah :travel

didieu mah sepi. . mendingan ka mi iroh rame ngacir2


ngakak
angger tehngakak
ekakakakakaka - 14/08/2011 09:52 PM
#2238

selamat malam kuningan
dah lama ga mampir disini
akamaru15 - 14/08/2011 09:59 PM
#2239

Quote:
Original Posted By ekakakakakaka
selamat malam kuningan
dah lama ga mampir disini



kemana aja emang kang
selamat malam juga
matchz21 - 14/08/2011 10:01 PM
#2240

Asa Arareungap kieu geuning lur.... linux2:
Wilujeung weungi we kasadayana...
Page 112 of 413 | ‹ First  < 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►