Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 115 of 413 | ‹ First  < 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 >  Last ›

retroholic_xxx - 17/08/2011 03:59 PM
#2281

Quote:
Original Posted By GilangPR
prikitiew....

happy anniversary RI... iloveindonesia


lang cekpm

ok
ekakakakakaka - 17/08/2011 04:51 PM
#2282

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


lang cekpm

ok


ada transexi apaan tuh ??
ane curiga nih ??

nocan yee
dj.vtoy - 17/08/2011 07:22 PM
#2283

sapoe sa page pindahna ngakaks
akamaru15 - 17/08/2011 07:36 PM
#2284

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
sapoe sa page pindahna ngakaks



bulan puasa mah sarare kabeh mang ngakaks
wilujeng wengi sadayana D
..L. - 18/08/2011 04:07 AM
#2285

Quote:
Original Posted By GilangPR


minimal 3 kata ya om... malus
sahur mang wa ngakak ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
ekakakakakaka - 18/08/2011 04:12 AM
#2286

Quote:
Original Posted By ..L.
sahur mang wa ngakak ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


apakah ini ID yg terkenal itu ??
apakah ini ID yg fenomenal itu ??
fauzieuy - 18/08/2011 04:54 AM
#2287

Quote:
Original Posted By ..L.
sahur mang wa ngakak ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


el maneh dek miluan gath di plangi? bingungs
foto si bu_de heu euh ngakaks
ekakakakakaka - 18/08/2011 03:47 PM
#2288

selamat siang kuningan
ane mau pamer donat nih malus
matchz21 - 18/08/2011 03:53 PM
#2289

Assalamualaikum....???
teu aya jalmi sugan....bingung
Uih deui ahhh...
dj.vtoy - 18/08/2011 05:24 PM
#2290

Quote:
Original Posted By matchz21
Assalamualaikum....???
teu aya jalmi sugan....bingung
Uih deui ahhh...


wass.....
jiga na mah teu aya mang,,,
abdi ge ah uih dei ngacir:
retroholic_xxx - 18/08/2011 05:32 PM
#2291

siga di makam reuh
:nohope
warudoyong13 - 18/08/2011 05:36 PM
#2292

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
wass.....
jiga na mah teu aya mang,,,
abdi ge ah uih dei ngacir:


Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
siga di makam reuh
:nohope


ti kamari sepi pisan
mantau bae... bari nungguan buka...
dj.vtoy - 18/08/2011 05:42 PM
#2293

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
siga di makam reuh
:nohope
takut

Quote:
Original Posted By warudoyong13
ti kamari sepi pisan
mantau bae... bari nungguan buka...
avatar na anyar mang D
warudoyong13 - 18/08/2011 05:43 PM
#2294

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
takut

avatar na anyar mang D


meunang mangnyieunkeun si Gilang base jam euy... he..he..he..
dj.vtoy - 18/08/2011 05:45 PM
#2295

Quote:
Original Posted By warudoyong13
meung pangnyieunkeun si Gilang base jam euy... he..he..he..


uing mah nitah pangnyieunkeun ka si zifaw dtg ka ayena can di gawean \(
warudoyong13 - 18/08/2011 05:47 PM
#2296

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
uing mah nitah pangnyieunkeun ka si zifaw dtg ka ayena can di gawean \(


sarua uing ge ti baheula, datang ka ek bada can dipangnyieunkeun keneh bae..., sibuk mereun.
TS tadi nongol ayeuna kamana deui ceunah?
fauzieuy - 18/08/2011 05:49 PM
#2297

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
uing mah nitah pangnyieunkeun ka si zifaw dtg ka ayena can di gawean \(

geus angges tapi gede size na leuwih ti 39 , kudu kumaha da lieur bingung:
file gif mah hese di modif na hammers
Quote:
Original Posted By warudoyong13
sarua uing ge ti baheula, datang ka ek bada can dipangnyieunkeun keneh bae..., sibuk mereun.
TS tadi nongol ayeuna kamana deui ceunah?


bahanna mana mang, geus mere ka urang can hammer:
warudoyong13 - 18/08/2011 05:50 PM
#2298

Quote:
Original Posted By fauzieuy
geus angges tapi gede size na leuwih ti 39 , kudu kumaha da lieur bingung:



bahanna mana mang, geus mere ka urang can hammer:


wkwkwkwk,aya jalma na euy..... Yb ngacir2
dj.vtoy - 18/08/2011 05:50 PM
#2299

Quote:
Original Posted By warudoyong13
sarua uing ge ti baheula, datang ka ek bada can dipangnyieunkeun keneh bae..., sibuk mereun.
TS tadi nongol ayeuna kamana deui ceunah?


eta ari ker di omongkeun mah datang budakna mang
v
v
v
Quote:
Original Posted By fauzieuy
geus angges tapi gede size na leuwih ti 39 , kudu kumaha da lieur bingung:


bahanna mana mang, geus mere ka urang can hammer:
evergreen1976 - 18/08/2011 05:52 PM
#2300

ngiring absen kang \)
abdi osok ka kuningan, keleresan bumi mertua payunen kolam cigugur pisan
sugan weh upami nuju diditu tos gaduh rerencangan ameng hehehe
Page 115 of 413 | ‹ First  < 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►