Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 119 of 413 | ‹ First  < 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 >  Last ›

bomexxx - 20/08/2011 06:19 AM
#2361

ahai sampe juga di sini cool:

nubi izin mampir malu:


izin subscribe juga ;)
warudoyong13 - 20/08/2011 08:44 AM
#2362

Quote:
Original Posted By fauzieuy
cd si bayu kamana ceunah.. nongkrong di halte kalahka balik :nohope


Quote:
Original Posted By akangagus
assalamu'alaikum...
tos lami euy teu ka die!
di diena sepi wae geningan!





—QR™


Quote:
Original Posted By dj.vtoy
si humeyna ngajak balik tuda....


Quote:
Original Posted By lunaimoet
Buset tenggelem amat neh trit sundul dlu ah sup: ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


Quote:
Original Posted By ..L.
saurr sauurr saurr


Quote:
Original Posted By dj.vtoy
imsaak imsaak imsaak


Quote:
Original Posted By akamaru15
mangga kang abi mah entos D
sepi euy kamarana ieu teh ?? bingung:


Quote:
Original Posted By bomexxx
ahai sampe juga di sini cool:

nubi izin mampir malu:


izin subscribe juga ;)


di kwot heula isuk - isuk meh harudang sugan!
akamaru15 - 20/08/2011 11:57 AM
#2363

Quote:
Original Posted By bomexxx
ahai sampe juga di sini cool:

nubi izin mampir malu:


izin subscribe juga ;)



dari mana kang ??
silahkan bokmak dulu
GilangPR - 20/08/2011 12:01 PM
#2364

Quote:
Original Posted By akamaru15
dari mana kang ??
silahkan bokmak dulu


eta sesepuh mang.... takut
akangagus - 20/08/2011 01:32 PM
#2365

haruh teu weekend teu hari biasa geningan asa sepi bae hayeh!
ini teh bagaimana kukumahaan!
ker saribuk huganan nyah!!!





—QR™
matchz21 - 20/08/2011 01:57 PM
#2366


ABSEN HULA AHHH....
Kumaha gath-2 teh ? asa sepi2 wae geuning...eweuh gosip2 na acan...
teu tulus sugan...??
retroholic_xxx - 20/08/2011 02:06 PM
#2367

Quote:
Original Posted By matchz21
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]
ABSEN HULA AHHH....
Kumaha gath-2 teh ? asa sepi2 wae geuning...eweuh gosip2 na acan...
teu tulus sugan...??


gath mah hayu2 wae
ngan da kamarana atuh ieuhh[/COLOR][/FONT]
matchz21 - 20/08/2011 02:13 PM
#2368

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


gath mah hayu2 wae
ngan da kamarana atuh ieuhh


Sok Di geder atuh mang iklan na...khususon ku TS na...malu
Urang sakeudeung deui mudik... iloveindonesia
akamaru15 - 20/08/2011 02:23 PM
#2369

Quote:
Original Posted By GilangPR
eta sesepuh mang.... takut


bener kang takut
urng bising salah ngomong euy takut
akangagus - 20/08/2011 02:48 PM
#2370

Quote:
Original Posted By matchz21
[COLOR="Blue"]
ABSEN HULA AHHH....
Kumaha gath-2 teh ? asa sepi2 wae geuning...eweuh gosip2 na acan...
teu tulus sugan...??


abdi ge absen hela atuh lah!
Spoiler for absen
HADIR :cool
[/COLOR]
—QR™
warudoyong13 - 20/08/2011 03:11 PM
#2371

Quote:
Original Posted By akangagus


abdi ge absen hela atuh lah!
Spoiler for absen
HADIR :cool

—QR™


miluan ah uing ge absen.... geus lila teu absen! \)b
akamaru15 - 20/08/2011 04:48 PM
#2372

Quote:
Original Posted By warudoyong13
miluan ah uing ge absen.... geus lila teu absen! \)b



tungguan mang urng ge ngilu :ngacir
rame tapi sepi euy bingung
warudoyong13 - 20/08/2011 04:49 PM
#2373

Quote:
Original Posted By akamaru15
tungguan mang urng ge ngilu :ngacir
rame tapi sepi euy bingung


sepi titadi ge...,sarare keneh meureun!
akamaru15 - 20/08/2011 04:55 PM
#2374

Quote:
Original Posted By warudoyong13
sepi titadi ge...,sarare keneh meureun!


puguh sepi pisan
sare bae ieu mah euy , kamarana atuh ieu teh ?? bingung:
dj.vtoy - 20/08/2011 09:03 PM
#2375

Quote:
Original Posted By warudoyong13
miluan ah uing ge absen.... geus lila teu absen! \)bs


milu absen oge.....HADIIIR
fauzieuy - 20/08/2011 09:08 PM
#2376

:cool aya saha wae yeuh ...
ka fr heula ah ngacir:
dj.vtoy - 20/08/2011 09:13 PM
#2377

Quote:
Original Posted By fauzieuy
:cool aya saha wae yeuh ...
ka fr heula ah ngacir:


milu.....ikut...ngiring.... ngacir:
fauzieuy - 20/08/2011 09:18 PM
#2378

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
milu.....ikut...ngiring.... ngacir:


fr kaskuser kampus bay , urang mah teu milu kamari hammers
retroholic_xxx - 20/08/2011 09:33 PM
#2379

cik ngecek
masih ngadarangos teu
matchz21 - 20/08/2011 10:04 PM
#2380

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
cik ngecek
masih ngadarangos teu


ai ngadarangos si naon mang...???
asa kakarekeun mireung uing mah geuning...hammer
Page 119 of 413 | ‹ First  < 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►