Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 12 of 413 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›

warudoyong13 - 28/07/2011 09:06 AM
#221

Quote:
Original Posted By GilangPR
biasana nu teu macet H+ sabaraha...?

teu samacet di Bogor lah... malu:


H+ 7-8 lah...
sigana mun masih suasana lebaran, sarua macet na siga di Bogor capedes
uing pernah ti Imah ( bunga lestari-Cirendang ) ek ka Lamping ( beli tahu ) nepi ka tilu jam na euy... bener2 stack di Siliwangi... capedes
GilangPR - 28/07/2011 09:12 AM
#222

Quote:
Original Posted By warudoyong13
H+ 7-8 lah...
sigana mun masih suasana lebaran, sarua macet na siga di Bogor capedes
uing pernah ti Imah ( bunga lestari-Cirendang ) ek ka Lamping ( beli tahu ) nepi ka tilu jam na euy... bener2 stack di Siliwangi... capedes


teu nanaon lah, sakali-kali... ngakaks

H+2 wae lah, meh suasana lebaran-na karasa keneh.. D


kan rek sungkem, cipika-cipiki.. kiss


tp kumaha nu lainna we... malu:
fauzieuy - 28/07/2011 10:55 AM
#223

sieun ih dipantau takut
nu salah mah pasti sieun wae ngakak ngakak

tong make jaim sagala lah, o
ek perang jeung aink fuck2:

nu ngamimitian sirik saha fuck2:
warudoyong13 - 28/07/2011 10:59 AM
#224

Quote:
Original Posted By GilangPR
teu nanaon lah, sakali-kali... ngakaks

H+2 wae lah, meh suasana lebaran-na karasa keneh.. D


kan rek sungkem, cipika-cipiki.. kiss


tp kumaha nu lainna we... malu:


wkakakakakak... cipika-cipiki..
mun katimu si aldhie mah langsung tusbol euy... Yb
warudoyong13 - 28/07/2011 11:00 AM
#225

Quote:
Original Posted By fauzieuy
sieun ih dipantau takut
nu salah mah pasti sieun wae ngakak ngakak

tong make jaim sagala lah, o
ek perang jeung aink fuck2:

nu ngamimitian sirik saha fuck2:


aya naon yeuh faw...!? soal tatangga sabelah tea?
saha jalma na..., di beri miring bae Yb
fauzieuy - 28/07/2011 11:02 AM
#226

Quote:
Original Posted By warudoyong13
aya naon yeuh faw...!? soal tatangga sabelah tea?
saha jalma na..., di beri miring bae Yb


biasa mang, nya kitulah, ngajak maen tukang jeung urang mah hayu DD
di grup fb aya mang, screen shoot na ngakak
btw geus join grup fb can?
warudoyong13 - 28/07/2011 11:06 AM
#227

Quote:
Original Posted By fauzieuy


biasa mang, nya kitulah, ngajak maen tukang jeung urang mah hayu DD
di grup fb aya mang, screen shoot na ngakak
btw geus join grup fb can?


cing uing tingali...
menuju tkp ngacir2

==========================================================
he..he..he.. eta teh nu soal dagang di regional tea nya faw?
GilangPR - 28/07/2011 11:24 AM
#228

Quote:
Original Posted By fauzieuy


biasa mang, nya kitulah, ngajak maen tukang jeung urang mah hayu DD
di grup fb aya mang, screen shoot na ngakak
btw geus join grup fb can?


cik menta alamat FB na zi....?
fauzieuy - 28/07/2011 11:34 AM
#229

Quote:
Original Posted By warudoyong13
cing uing tingali...
menuju tkp ngacir2

==========================================================
he..he..he.. eta teh nu soal dagang di regional tea nya faw?

bisnis is bisnis
silaturahmi is silaturahmi

bener teu mang ngakak

Quote:
Original Posted By GilangPR
cik menta alamat FB na zi....?


apanan aya di pejwan hammers ku urang dihapus ah bisi aya nu mantau takut


ngakak
warudoyong13 - 28/07/2011 11:49 AM
#230

Quote:
Original Posted By fauzieuy

bisnis is bisnis
silaturahmi is silaturahmi

bener teu mang ngakak



apanan aya di pejwan hammers ku urang dihapus ah bisi aya nu mantau takut


ngakak


yups bener pisan faw....
geus aya tempat na masing2 kitu!!, tepat silaturahmi pake tempat dongdangan!! cd
fauzieuy - 28/07/2011 12:02 PM
#231

Quote:
Original Posted By warudoyong13
yups bener pisan faw....
geus aya tempat na masing2 kitu!!, tepat silaturahmi pake tempat dongdangan!! cd


wkwkwk dondangan ngakak
urang mah teu salah lain mang, secara tidak langsung urang mah ngingetkeun nu kitu teh salah o
bongan baheula tukangeun make sirik ka barudak didieu mad:
GilangPR - 28/07/2011 12:06 PM
#232

Quote:
Original Posted By fauzieuy


wkwkwk dondangan ngakak
urang mah teu salah lain mang, secara tidak langsung urang mah ngingetkeun nu kitu teh salah o
bongan baheula tukangeun make sirik ka barudak didieu mad:


tah, mudah2an dibaca ku Silent Reader batur nu sok mantau mahos

salah sorangan tuda ngamimitian, maenya kita cicing wae... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
tapi urang ge ngandelkeun c fauzi sih




ehem ehem ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
mandi dulu ah... siul:
warudoyong13 - 28/07/2011 12:14 PM
#233

Quote:
Original Posted By fauzieuy


wkwkwk dondangan ngakak
urang mah teu salah lain mang, secara tidak langsung urang mah ngingetkeun nu kitu teh salah o
bongan baheula tukangeun make sirik ka barudak didieu mad:


nya henteu atuh!!, rules na ge aya kan!

Quote:
Original Posted By GilangPR
tah, mudah2an dibaca ku Silent Reader batur nu sok mantau mahos

salah sorangan tuda ngamimitian, maenya kita cicing wae... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
tapi urang ge ngandelkeun c fauzi sih



ehem ehem ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
mandi dulu ah... siul:


silent reader urang ditu kabeh siga na mah... mahos
busyet wayah kieu kakara mandi! capedes
fauzieuy - 28/07/2011 12:15 PM
#234

Quote:
Original Posted By GilangPR
[B]tah, mudah2an dibaca ku Silent Reader batur nu sok mantau mahos

salah sorangan tuda ngamimitian, maenya kita cicing wae... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
[SIZE="1"]tapi urang ge ngandelkeun c fauzi sih




ehem ehem ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
mandi dulu ah... siul:


istilahna mah kieu lang D

[COLOR="Black"]"lu asik gw santai, lu usik gw bantai mad:"

capedes bantuan atuh rada diselediki saeutik mah ngakaks


Quote:
Original Posted By warudoyong13
nya henteu atuh!!, rules na ge aya kan!


matak urang pm heula ka s3ijiro ge beh teu salah paham D
ai geus aya statement ti moderator kitu mah kan santai o[/COLOR][/SIZE][/B]
..L. - 28/07/2011 05:20 PM
#235

aya gath teu lur lebaran?
fauzieuy - 28/07/2011 05:37 PM
#236

Quote:
Original Posted By ..L.
aya gath teu lur lebaran?


rencana mahh aya lur, tapi can di rundingkeun malu:
btw ieu saha nya bingungs
punten can apal Peace:
warudoyong13 - 28/07/2011 07:38 PM
#237

Quote:
Original Posted By fauzieuy


rencana mahh aya lur, tapi can di rundingkeun malu:
btw ieu saha nya bingungs
punten can apal Peace:


isukan poe sabtu,jadi teu kumpul2 teh?
dimana?,kumaha mun di imah TS?, wkwkwkwkwkwk
GilangPR - 28/07/2011 07:38 PM
#238

"welcome to graveyard"


Quote:
Original Posted By ..L.
aya gath teu lur lebaran?

halo mang.. shakehand2
Quote:
Original Posted By fauzieuy




rencana mahh aya lur, tapi can di rundingkeun malu:
btw ieu saha nya bingungs
punten can apal Peace:


avatarna keren... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
GilangPR - 28/07/2011 07:39 PM
#239

Quote:
Original Posted By warudoyong13
isukan poe sabtu,jadi teu kumpul2 teh?
dimana?,kumaha mun di imah TS?, wkwkwkwkwkwk


salam cinta penuh kasih sayang we ka sadayana... peluk
warudoyong13 - 28/07/2011 07:43 PM
#240

Quote:
Original Posted By GilangPR
salam cinta penuh kasih sayang we ka sadayana... peluk


salam cinta dan kasih sayang mu akan kusimpan dalam hatiku paling dalam... maho
Page 12 of 413 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►