Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 14 of 413 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›

warudoyong13 - 28/07/2011 08:23 PM
#261

Quote:
Original Posted By lunaimoet
puguh ceuk ts na ek kadieu ......
sok wae ai aya mahngakak


uing ikut teh...Yb
TS na ayeuna kamana?, teu OL geuning...?
dj.vtoy - 28/07/2011 08:25 PM
#262

Quote:
Original Posted By warudoyong13
bisnis naon..!? bingung


tuh faw si teteh ek masak banyak...siap kaditu teu?
TS na sakalian ajak, cuang jarah makanan di rumah si teteh... Yb



teuing naon..., bacaan na "vodka colombus" ngasaan saeutik oge lieur euy...


wow lg pada ngomongin vodka :matabelo
warudoyong13 - 28/07/2011 08:28 PM
#263

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
wow lg pada ngomongin vodka :matabelo


hussst..!!!, lain ngomongkeun vodka,ngomongkeun teh manis bae ayeuna mah... beer:
lunaimoet - 28/07/2011 08:29 PM
#264

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
wow lg pada ngomongin vodka :matabelo

wew kkmatabelo:
Quote:
Original Posted By warudoyong13
uing ikut teh...Yb
TS na ayeuna kamana?, teu OL geuning...?


mangga puguh iue teh ek ngomong masalah jadi teu na....eek:
eh TS na teu olcd
dj.vtoy - 28/07/2011 08:32 PM
#265

[QUOTE=warudoyong13;481266849]hussst..!!!, lain ngomongkeun vodka,ngomongkeun teh manis bae ayeuna mah... beer:
warudoyong13 - 28/07/2011 08:33 PM
#266

Quote:
Original Posted By lunaimoet
wew kkmatabelo:


mangga puguh iue teh ek ngomong masalah jadi teu na....eek:
eh TS na teu olcd



baydewey... rumah si teteh di cirebon na di daerah mana teh?
warudoyong13 - 28/07/2011 08:34 PM
#267

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
hayang kopi mocacinta uing mah ngakaks

gmn nih fix nya dmn kumpul teh? D


di cirebon bay...,kita jarah makanan di rumah si teteh lunaimoet
kumaha bisa disogok teu ketua kelompok na?
lunaimoet - 28/07/2011 08:35 PM
#268

Quote:
Original Posted By warudoyong13
baydewey... rumah si teteh di cirebon na di daerah mana teh?

di daerah kedawung kang

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
hayang kopi mocacinta uing mah ngakaks

gmn nih fix nya dmn kumpul teh? D


fix atuh dirumah teteh...
pan katanya reg kuningan mo main kecirebon fix sok....
lunaimoet - 28/07/2011 08:41 PM
#269

Quote:
Original Posted By warudoyong13
di cirebon bay...,kita jarah makanan di rumah si teteh lunaimoet
kumaha bisa disogok teu ketua kelompok na?


jiah sogok pake naon tah ngakak
warudoyong13 - 28/07/2011 08:42 PM
#270

Quote:
Original Posted By lunaimoet
di daerah kedawung kang



fix atuh dirumah teteh...
pan katanya reg kuningan mo main kecirebon fix sok....


kedawung....,dari cideng kmana?
pangkalan elf ke indramayu, itu kan kedawung?
lunaimoet - 28/07/2011 08:45 PM
#271

Quote:
Original Posted By warudoyong13
kedawung....,dari cideng kmana?
pangkalan elf ke indramayu, itu kan kedawung?


iyak tuh ntar masuk k'jalan sultan ageng tirtayasa nah disitu ada patokan masjid besar pas depannya
dj.vtoy - 28/07/2011 08:46 PM
#272

Quote:
Original Posted By warudoyong13
di cirebon bay...,kita jarah makanan di rumah si teteh lunaimoet
kumaha bisa disogok teu ketua kelompok na?
siaappp mang..... army:
kudu tong dahar hela ath ieu mah ti imahna ngakaks
ker dirayu keneh mang D

Quote:
Original Posted By lunaimoet
di daerah kedawung kang


fix atuh dirumah teteh...
pan katanya reg kuningan mo main kecirebon fix sok....
waktunya jam brpa teh??
warudoyong13 - 28/07/2011 08:49 PM
#273

Quote:
Original Posted By lunaimoet
iyak tuh ntar masuk k'jalan sultan ageng tirtayasa nah disitu ada patokan masjid besar pas depannya


he..he..he.. gak tau dimana jln sultan ageng tirtayasa
kalo komplek arhanud tau..
lunaimoet - 28/07/2011 08:51 PM
#274

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
siaappp mang..... army:
kudu tong dahar hela ath ieu mah ti imahna ngakaks
ker dirayu keneh mang D

waktunya jam brpa teh??

jam 3 sore kkmalu:
Quote:
Original Posted By warudoyong13
he..he..he.. gak tau dimana jln sultan ageng tirtayasa
kalo komplek arhanud tau..


tau komplek bromob yang tembusannya montoya gaeek:
warudoyong13 - 28/07/2011 08:51 PM
#275

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
siaappp mang..... army:
kudu tong dahar hela ath ieu mah ti imahna ngakaks
ker dirayu keneh mang D

waktunya jam brpa teh??


tinggal confirm ka si TS jeung ka faw
white VW panaskeun atuh ti ayeuna...,he..he..he..
warudoyong13 - 28/07/2011 08:55 PM
#276

Quote:
Original Posted By lunaimoet
jam 3 sore kkmalu:


tau komplek bromob yang tembusannya montoya gaeek:


kalo gak salah, dari kuningan - kedawung belok kiri... banyak sawah2 ya?
ntuh jalan bisa tembus ke sumber kan?
dj.vtoy - 28/07/2011 08:55 PM
#277

Quote:
Original Posted By lunaimoet
jam 3 sore kkmalu:

tau komplek bromob yang tembusannya montoya gaeek:
bisa berarti klo jam 3 mah D

Quote:
Original Posted By warudoyong13
tinggal confirm ka si TS jeung ka faw
white VW panaskeun atuh ti ayeuna...,he..he..he..
teu ludeng deuh mawa PW na ge jauh mah....sing aya nanaon....wkwkwkk
akamaru15 - 28/07/2011 08:59 PM
#278

halo2 wilujeng wengi sadayana D
ngiring mejeng ah linux2:
lunaimoet - 28/07/2011 09:04 PM
#279

Quote:
Original Posted By warudoyong13
kalo gak salah, dari kuningan - kedawung belok kiri... banyak sawah2 ya?
ntuh jalan bisa tembus ke sumber kan?

yup bener itu tembusan ksember.....
nah jln sultan ageng tirtayasa tuh itu kkmalu:
Quote:
Original Posted By dj.vtoy
bisa berarti klo jam 3 mah D

teu ludeng deuh mawa PW na ge jauh mah....sing aya nanaon....wkwkwkk

sep klo gituthumbup:
ntar no yang bisa dihubungin:
085224552619 >== no teteh
085224696986 >== no luki RL cirebon
Quote:
Original Posted By akamaru15
halo2 wilujeng wengi sadayana D
ngiring mejeng ah linux2:


halo oge kang
warudoyong13 - 28/07/2011 09:06 PM
#280

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
bisa berarti klo jam 3 mah D

teu ludeng deuh mawa PW na ge jauh mah....sing aya nanaon....wkwkwkk


nya geus mawa si mazda bae...,tapi bantuan dorong nya mun mogok!malu
suku na paeh kabeh euy... kamari geus di bawa ka tundagan!
Page 14 of 413 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►