Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 154 of 413 | ‹ First  < 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 >  Last ›

dj.vtoy - 02/09/2011 02:08 AM
#3061

Quote:
Original Posted By fauzieuy
thr lebaran dipake kanu kitu cd
mending jeung dahar wareg ngakak


kana madang we cd
si aldi mana? bingung:
cenah spidpos
masibad - 02/09/2011 02:18 AM
#3062

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
mangga kang... D
kuningan na palih mana kang? o


Quote:
Original Posted By fauzieuy



kamana wae atuh kang hammer
orang mana yeuh? D

babaturan urang mang malus

palih maniskidul oge atuh D

Btw, cuang speedpost nam genit:
Tapi urang nganggeskeun nonton heula D
BRB ngacir:
dj.vtoy - 02/09/2011 02:22 AM
#3063

Quote:
Original Posted By masibad
babaturan urang mang malus

palih maniskidul oge atuh D

Btw, cuang speedpost nam genit:
Tapi urang nganggeskeun nonton heula D
BRB ngacir:


oh, baturan mang ibad toh...
nonton naon mang? malu:
retroholic_xxx - 02/09/2011 02:28 AM
#3064

aq kadirrr
kamarana yeuhh
masibad - 02/09/2011 02:33 AM
#3065

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
oh, baturan mang ibad toh...
nonton naon mang? malu:

Legend of The Guardians mang D

kakarak nonton urang hammer:

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
aq kadirrr
kamarana yeuhh

TS genit:
Iraha rek spid post ?? metal:
retroholic_xxx - 02/09/2011 02:34 AM
#3066

Quote:
Original Posted By masibad
Legend of The Guardians mang D

kakarak nonton urang hammer:


TS genit:
Iraha rek spid post ?? metal:


hayu
hhhehehe
barudakna ge molor siganateh
fauzieuy - 02/09/2011 02:40 AM
#3067

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
kana madang we cd
si aldi mana? bingung:
cenah spidpos

kajeun atuh mad:
tah datang, geus maen mafia wars jiga na teh nohope:

Quote:
Original Posted By masibad
babaturan urang mang malus

palih maniskidul oge atuh D

Btw, cuang speedpost nam genit:
Tapi urang nganggeskeun nonton heula D
BRB ngacir:

oh pasantren di husnul oge ? bingungs
tadi maen game ayeuna nonton capedes

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
aq kadirrr
kamarana yeuhh


geus bisa dhie ngakak
tapi teu bisa copy paste geuning hammer
retroholic_xxx - 02/09/2011 02:46 AM
#3068

Quote:
Original Posted By fauzieuy
kajeun atuh mad:
tah datang, geus maen mafia wars jiga na teh nohope:


oh pasantren di husnul oge ? bingungs
tadi maen game ayeuna nonton capedes


geus bisa dhie ngakak
tapi teu bisa copy paste geuning hammer


teu bisa copas teu bisa quote oge
wkwkwkwkwk
fauzieuy - 02/09/2011 02:48 AM
#3069

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

teu bisa copas teu bisa quote oge
wkwkwkwkwk


mun ek ngepost teh kudu ngetik deui cd
retroholic_xxx - 02/09/2011 02:51 AM
#3070

Quote:
Original Posted By fauzieuy
mun ek ngepost teh kudu ngetik deui cd


langsung weh 3post sakaligus
klik 3 kali
masibad - 02/09/2011 02:55 AM
#3071

Quote:
Original Posted By fauzieuy



oh pasantren di husnul oge ? bingungs
tadi maen game ayeuna nonton capedes

Sanes mang...babturan SD D
teu nyangka...kaskuser oge ngakaks

Maklum mang...di suasana lebaran kieu teh malah eweuh hiburan \( \(
fauzieuy - 02/09/2011 03:01 AM
#3072

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

langsung weh 3post sakaligus
klik 3 kali

klik sakali terus langsung loading ngepost geuning bingung
Quote:
Original Posted By masibad
Sanes mang...babturan SD D
teu nyangka...kaskuser oge ngakaks

Maklum mang...di suasana lebaran kieu teh malah eweuh hiburan \( \(

geuning sampe teu apal ngaskus hammers

naon atuh hiburanna genit:
masibad - 02/09/2011 03:12 AM
#3073

Quote:
Original Posted By fauzieuy
klik sakali terus langsung loading ngepost geuning bingung

geuning sampe teu apal ngaskus hammers

naon atuh hiburanna genit:

teuing poho mereun urang...sok nempoan BB sih ngakaks

Nya eta...ulin wae jeung kompie sorangan D
harry_ds - 02/09/2011 03:16 AM
#3074

tepangkeun urang ti bandorasawetan cilimus :P


ID kaskus : harry_ds
nama asli : Harry Dertin Sutisna Alsyundawy
pekerjaan : Kuli Warnet
email : [email]alsyundawy@gmail.com[/email]
ym : alsyundawy
domisili : kuningan / Jakarta
masibad - 02/09/2011 03:25 AM
#3075

Quote:
Original Posted By harry_ds
tepangkeun urang ti bandorasawetan cilimus :P


ID kaskus : harry_ds
nama asli : Harry Dertin Sutisna Alsyundawy
pekerjaan : Kuli Warnet
email : [EMAIL=alsyundawy@gmail.com]alsyundawy@gmail.com[/EMAIL]
ym : alsyundawy
domisili : kuningan / Jakarta

Aya sepuh ti Bandorasa matabelo:...salam kenal mang malus shakehand

Sering-sering wae mampir D
retroholic_xxx - 02/09/2011 03:27 AM
#3076

Quote:
Original Posted By fauzieuy
klik sakali terus langsung loading ngepost geuning bingung

geuning sampe teu apal ngaskus hammers

naon atuh hiburanna genit:


klik we sabaraha2 kali
ngke jd loba
harry_ds - 02/09/2011 04:07 AM
#3077

^^ luhureun
Salam Sempax Wae Lah
Quote:
Original Posted By masibad
Aya sepuh ti Bandorasa matabelo:...salam kenal mang malus shakehand

Sering-sering wae mampir D


sanes sesepuh dan teu acan sepuh :P

siap, lamun login pasti mampir gan
misimas2 - 02/09/2011 05:23 AM
#3078

nampaknya sepi yah dimari ngacir:
harry_ds - 02/09/2011 05:41 AM
#3079

Quote:
Original Posted By misimas2
nampaknya sepi yah dimari ngacir:


iyeu aya jalmian D
warudoyong13 - 02/09/2011 07:45 AM
#3080

sabtu ek kumpul dimana deui ceunah?
Page 154 of 413 | ‹ First  < 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►