Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 158 of 413 | ‹ First  < 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 >  Last ›

masibad - 06/09/2011 02:57 AM
#3141

Aing mah...sakalina datang kalah harees kabeh \( \(
warudoyong13 - 06/09/2011 07:43 AM
#3142

macul deui...macul deui...
jaba donat beak! capedes
trioadi - 06/09/2011 08:12 AM
#3143

ass,,
Hallo akang n teteh!!
Nepangkeun,,
Nama trio.
Asli Urang selajambe trus ayeuna tinggal di ancaran jeung dulur,,
Status pelajar.....

salam kenal lur !!
matchz21 - 06/09/2011 11:03 AM
#3144

ABSEN AHHHHH....
Geus mangpuluh puluh poe karek deui nonghol di imah ieu..
Katinggaleun jauh geuning euyyy hammer
Maklum ai geus di lembur teh eweuh koneksi,kudu nongkrong di warnet,,,
DARAMANG SADAYANA...??? MINAL AIDZIN WAL FAIDZIN LURRR..( tidak ada kata terlambat )

GilangPR - 06/09/2011 12:11 PM
#3145

Quote:
Original Posted By masibad
Aing mah...sakalina datang kalah harees kabeh \( \(


halo mang... kumaha meriah lebaran di mesir...? D

Quote:
Original Posted By warudoyong13
macul deui...macul deui...
jaba donat beak! capedes


mun teu macul mah kumaha bagaimana atuh mang dunia persilatan... ngakaks
sing sumanget we... ngke abi nyusul lah macul oge... cool:

perpanjang atuh donatna... D

Quote:
Original Posted By trioadi
ass,,
Hallo akang n teteh!!
Nepangkeun,,
Nama trio.
Asli Urang selajambe trus ayeuna tinggal di ancaran jeung dulur,,
Status pelajar.....

salam kenal lur !!


salam kenal Trio... shakehand2


Quote:
Original Posted By matchz21
ABSEN AHHHHH....
Geus mangpuluh puluh poe karek deui nonghol di imah ieu..
Katinggaleun jauh geuning euyyy hammer
Maklum ai geus di lembur teh eweuh koneksi,kudu nongkrong di warnet,,,
DARAMANG SADAYANA...??? MINAL AIDZIN WAL FAIDZIN LURRR..( tidak ada kata terlambat )



sami-sami mang.... shakehand2

ayeuna nuju dimana atuh...? D
fauzieuy - 06/09/2011 12:12 PM
#3146

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
enya euy... :mewek


ke miluan anu cirebon beu ka saung strawberry wowcantik
dj.vtoy - 06/09/2011 02:24 PM
#3147

Quote:
Original Posted By matchz21
ABSEN AHHHHH....
Geus mangpuluh puluh poe karek deui nonghol di imah ieu..
Katinggaleun jauh geuning euyyy hammer
Maklum ai geus di lembur teh eweuh koneksi,kudu nongkrong di warnet,,,
DARAMANG SADAYANA...??? MINAL AIDZIN WAL FAIDZIN LURRR..( tidak ada kata terlambat )

sami2 mang..
si mamang kuningan na di kertaungaran tah? malu:

Quote:
Original Posted By fauzieuy
ke miluan anu cirebon beu ka saung strawberry wowcantik
mnh aya keneh di kuningan sgn faw? amazed:
matchz21 - 06/09/2011 03:30 PM
#3148

Quote:
Original Posted By GilangPR

sami-sami mang.... shakehand2
ayeuna nuju dimana atuh...? D

Nuju di bandung mang
karek datang kamari...
saking ku butuh neang duit teh ka lembur batur we,,hammer




Quote:
Original Posted By dj.vtoy
sami2 mang..
si mamang kuningan na di kertaungaran tah? malu:


ning apal ??? apal kertaungaran kitu ??
ekakakakakaka - 06/09/2011 04:22 PM
#3149

sepi keneh sekarang euy..nohope:
warudoyong13 - 06/09/2011 04:26 PM
#3150

Quote:
Original Posted By GilangPR


mun teu macul mah kumaha bagaimana atuh mang dunia persilatan... ngakaks
sing sumanget we... ngke abi nyusul lah macul oge... cool:

perpanjang atuh donatna... D



batuan heula uing yeuh paculeun loba pisan....
dimana deui nya aya donat gretongan? malus

Quote:
Original Posted By fauzieuy
ke miluan anu cirebon beu ka saung strawberry wowcantik


iraha ceunah faw?, berbau donat teu?
fauzieuy - 06/09/2011 04:53 PM
#3151

hari jadi kota Kuningan
iloveindonesia
dj.vtoy - 06/09/2011 04:57 PM
#3152

Quote:
Original Posted By matchz21
Nuju di bandung mang
karek datang kamari...
saking ku butuh neang duit teh ka lembur batur we,,hammer





ning apal ??? apal kertaungaran kitu ??
apal ath mang... D
ningali di sg \)

Quote:
Original Posted By warudoyong13
batuan heula uing yeuh paculeun loba pisan....
dimana deui nya aya donat gretongan? malus


iraha ceunah faw?, berbau donat teu?
hallo mang kiss

Quote:
Original Posted By ekakakakakaka
sepi keneh sekarang euy..nohope:
hallo gan kiss

Quote:
Original Posted By fauzieuy
hari jadi kota Kuningan
iloveindonesia
gila:
fauzieuy - 06/09/2011 05:00 PM
#3153

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
apal ath mang... D
ningali di sg \)


hallo mang kiss


hallo gan kiss


gila:


naha maneh mad:
teu nonton heu euh rame loba igo genit:
dj.vtoy - 06/09/2011 05:02 PM
#3154

Quote:
Original Posted By fauzieuy
naha maneh mad:
teu nonton heu euh rame loba igo genit:


teu rajeun...panas poe...
heh ari ka kbun strowbery teh iraha? malu:
fauzieuy - 06/09/2011 05:09 PM
#3155

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
teu rajeun...panas poe...
heh ari ka kbun strowbery teh iraha? malu:


ih da dinu iuh nempo na ge genit:
teu apal tah bingungs ai keur itu teh lina ngomong tanggal sabarah ? bingungs
retroholic_xxx - 06/09/2011 06:14 PM
#3156

karek anggeus nontot pawew
billy96 - 06/09/2011 06:17 PM
#3157

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[FONT="Century Gothic"] karek anggeus nontot pawew

maksudnya nonton kah?amazed:

ada yang belum nonton pawai disini?malu:/[/font]
akamaru15 - 06/09/2011 06:45 PM
#3158

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
karek anggeus nontot pawew


nempo urng teu ? malu:
nu mawa reog ngakaks
ekakakakakaka - 06/09/2011 06:46 PM
#3159

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
apal ath mang... D
ningali di sg \)

hallo mang kiss

hallo gan kiss

gila:


alhamdulillah ada yg kuwot \(

kata fauzie hari jadi kota kuningan

:selamat :selamat iloveindonesias iloveindonesias
dj.vtoy - 06/09/2011 06:50 PM
#3160

Quote:
Original Posted By ekakakakakaka
alhamdulillah ada yg kuwot \(

kata fauzie hari jadi kota kuningan

:selamat :selamat iloveindonesias iloveindonesias


so pasti gan ane kuwot D
ikut memeriahkan hari jadi kota kuningan gk gan? D
Page 158 of 413 | ‹ First  < 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►