Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 16 of 413 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›

fauzieuy - 28/07/2011 09:59 PM
#301

Quote:
Original Posted By lunaimoet
de cewe mu lagi fban yak.....takut


lewat hp teh fb annya :hammmer
ajak ngobrol geura ngakaks
kahade keur sensitif ngakaks
dj.vtoy - 28/07/2011 10:03 PM
#302

Quote:
Original Posted By warudoyong13
hayu... lah, ceunah ente geus pernah kaditu?
toy ente baheula sakola sa-angkatan jeung si Manda teu?


tacan pernah mang,,, padu nyaho we D
si manda saha? org mana?
matchz21 - 28/07/2011 10:26 PM
#303

asa bagja teh nimukeun deui thread lembur...
urang ka imah nu baheula,eh sepi pisan...takut
ElRaden - 28/07/2011 10:29 PM
#304

Quote:
Original Posted By fauzieuy

rencana mahh aya lur, tapi can di rundingkeun malu:
btw ieu saha nya bingungs
punten can apal Peace:

bingung euy ari ditanya saha ieu teh ngakak
Quote:
Original Posted By GilangPR
"welcome to graveyard"



halo mang.. shakehand2

avatarna keren... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

halo juga mang ngakak
GilangPR - 28/07/2011 10:35 PM
#305

Quote:
Original Posted By matchz21
asa bagja teh nimukeun deui thread lembur...
urang ka imah nu baheula,eh sepi pisan...takut


dikoncian mang, imah nu baheula mah... D

shakehand2

Quote:
Original Posted By ElRaden
bingung euy ari ditanya saha ieu teh ngakak

halo juga mang ngakak


keur dimana ayeuna mang...? D
fauzieuy - 28/07/2011 10:48 PM
#306

Quote:
Original Posted By ElRaden
bingung euy ari ditanya saha ieu teh ngakak

halo juga mang ngakak


puguh teu apal mang hampura hammer
tapi sering nempo di dc ngakak
matchz21 - 28/07/2011 10:50 PM
#307

Quote:
Original Posted By fauzieuy


puguh teu apal mang hampura hammer
tapi sering nempo di dc ngakak


nuhun nya mang info na....uing bisa panggih dai...ilovekaskus
fauzieuy - 28/07/2011 10:51 PM
#308

Quote:
Original Posted By matchz21
nuhun nya mang info na....uing bisa panggih dai...ilovekaskus


eh nya tadi teu ka quote hammers Peace:

tuda jarang mampir si maneh mah jadi teu apal ngakak
wappa - 29/07/2011 12:34 AM
#309

diteangan kamana2..ternyata didieu imah anyar'a..anjrit ketinggalan berita ini mah hammer:
selamat malam sodara2..geus marudik can??
fauzieuy - 29/07/2011 12:39 AM
#310

Quote:
Original Posted By wappa
diteangan kamana2..ternyata didieu imah anyar'a..anjrit ketinggalan berita ini mah hammer:
selamat malam sodara2..geus marudik can??


tuda jarang ulin kadieu si ngakak
maneh di bandung ta di kuningan gi? bingungs

urang paling sabtu balik na D
wappa - 29/07/2011 12:43 AM
#311

Quote:
Original Posted By fauzieuy

tuda jarang ulin kadieu si ngakak
maneh di bandung ta di kuningan gi? bingungs

urang paling sabtu balik na D


urang jarang mampir tuda heh..padu mampir k CCPB wae malus
urang di bdg..teuing balik teuing teu heh..asa males balik'a..senen geus asup deui reuh hammer:

faw..ganti warna font kumaha??kudu ganti tiap posting ta di edit di profil?
fauzieuy - 29/07/2011 12:47 AM
#312

Quote:
Original Posted By wappa
urang jarang mampir tuda heh..padu mampir k CCPB wae malus
urang di bdg..teuing balik teuing teu heh..asa males balik'a..senen geus asup deui reuh hammer:

faw..ganti warna font kumaha??kudu ganti tiap posting ta di edit di profil?


di ccpb aya naon kitu gi ? bingungs
naha geus asup deui hammers
lainna libur? bingungs

ganti font mah di QR na setting, autolayout, asupkeun wae code font na D
wappa - 29/07/2011 01:28 AM
#313

Quote:
Original Posted By fauzieuy

di ccpb aya naon kitu gi ? bingungs
naha geus asup deui hammers
lainna libur? bingungs

ganti font mah di QR na setting, autolayout, asupkeun wae code font na D


neangan freeware coy,lumayan D
ieu teh pan urg keur SP ayeuna teh,ngan teu dibere libur pas munggahan..kampret sekali hammer:
oh kitu..okelah klo begitu D
fauzieuy - 29/07/2011 01:30 AM
#314

Quote:
Original Posted By wappa
neangan freeware coy,lumayan D
ieu teh pan urg keur SP ayeuna teh,ngan teu dibere libur pas munggahan..kampret sekali hammer:
oh kitu..okelah klo begitu D


kahade aya pirusan takuts
di urang mah euweuh SP euy \(
jadi mun goreng teh terpaksa nyokot di tahun harep hammers
tapi untung na can aya nu goreng,, tong sampe ya Allah \(
wappa - 29/07/2011 01:33 AM
#315

Quote:
Original Posted By fauzieuy

kahade aya pirusan takuts
di urang mah euweuh SP euy \(
jadi mun goreng teh terpaksa nyokot di tahun harep hammers
tapi untung na can aya nu goreng,, tong sampe ya Allah \(


enya c..sok dipilihan heula,kira2 nu ngreview'a aralus karek di sedot D
mending kitu nya,beh kamotivasi..ai urg mah ai nyaho aya SP teh sok rda males D
heh kumaha sih??teu ngarti geuning..aya [{message}],eta jang naon??
ai kode font'a nu mana??bingungs
trus ai ganti warna kumaha??heheheh..
fauzieuy - 29/07/2011 01:36 AM
#316

Quote:
Original Posted By wappa
[B] [COLOR="DarkGreen"]
enya c..sok dipilihan heula,kira2 nu ngreview'a aralus karek di sedot D
mending kitu nya,beh kamotivasi..ai urg mah ai nyaho aya SP teh sok rda males D
heh kumaha sih??teu ngarti geuning..aya [B]{message},eta jang naon??
ai kode font'a nu mana??bingungs[/B]


tapi kan mun euweuh sp teh nambah sasemester kuliah na kajeun ngan sa matakuliah oge capedes

yeuh kos kieu copykeun yeuh tinggal ganti ngaran font sesuai keuinginan D
v

[noparse][FONT="Comic Sans MS"]{message}[/noparse][/COLOR][/FONT][/B]
wappa - 29/07/2011 01:40 AM
#317

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[B][FONT="Lucida Sans Unicode"]
tapi kan mun euweuh sp teh nambah sasemester kuliah na kajeun ngan sa matakuliah oge capedes

yeuh kos kieu copykeun yeuh tinggal ganti ngaran font sesuai keuinginan D
v

[font="Comic Sans MS"][b]{message}[/FONT][/B]


nya tong ampe goreng berarti..jadi ka motivasi,hhehehe...
cik test dulu ah..(geus bisa)

ai ganti warna kumaha??D[/b][/font]
fauzieuy - 29/07/2011 02:13 AM
#318

Quote:
Original Posted By wappa
[FONT="Palatino Linotype"][B]
nya tong ampe goreng berarti..jadi ka motivasi,hhehehe...
cik test dulu ah..(geus bisa)

ai ganti warna kumaha??D


nya si beh semangat n bener-bener kuliah na D
mun warna nya tinggal tambahan
[noparse]FONT="Palatino Linotype"] [COLOR="DarkGreen"]{message}[/FONT] [/noparse][/COLOR][/FONT][/B]
warudoyong13 - 29/07/2011 08:04 AM
#319

wilujeng enjing juragan...
sepi keneh nya!?, nya geus uing ka pantry heula... sekedar udud + kopi
wappa - 29/07/2011 09:06 AM
#320

Quote:
Original Posted By warudoyong13
wilujeng enjing juragan...
sepi keneh nya!?, nya geus uing ka pantry heula... sekedar udud + kopi


wilujeng enjing oge mangs..
jam sakieu mah masih narumpuk na kasur jigana D
ngikut ah ngopi n udud dulu coffee:
Page 16 of 413 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►