Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 161 of 413 | ‹ First  < 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 >  Last ›

incrive - 08/09/2011 09:20 PM
#3201

https://www.kaskus.co.id/showthread.php?p=508314064#post508314064
mohon bantuannya \( \( \( \( \(
doa atau ratepun sangat membantu berdukas
Vertious - 08/09/2011 09:24 PM
#3202

Quote:
Original Posted By incrive
https://www.kaskus.co.id/showthread.php?p=508314064#post508314064
mohon bantuannya \( \( \( \( \(
doa atau ratepun sangat membantu berdukas


udah ane rate gan...


mudah2an dilancarkan segalanya.... berdukas
harry_ds - 08/09/2011 09:58 PM
#3203

crot ...... ngacir:
fauzieuy - 08/09/2011 10:00 PM
#3204

dibejaan tong sapoe ieu 2, hammer
Vertious - 08/09/2011 10:01 PM
#3205

Quote:
Original Posted By fauzieuy
dibejaan tong sapoe ieu 2, hammer


urang sapoe hiji kok... malu:
fauzieuy - 08/09/2011 10:05 PM
#3206

Quote:
Original Posted By Vertious
urang sapoe hiji kok... malu:


biodatana isi cik mang ilovekaskus
ke dibawa ka harep p
Vertious - 08/09/2011 10:09 PM
#3207

Quote:
Original Posted By fauzieuy
biodatana isi cik mang ilovekaskus
ke dibawa ka harep p


Nama : Putra
Domisili : Bogor
Pekerjaan : Mahasiswa
e mail : [email]vertious@rocketmail.com[/email]


punten karek ngisi puguhan ieu teh.... D
fauzieuy - 08/09/2011 10:13 PM
#3208

Quote:
Original Posted By Vertious
Nama : Putra
Domisili : Bogor
Pekerjaan : Mahasiswa
e mail : [EMAIL=vertious@rocketmail.com]vertious@rocketmail.com[/EMAIL]


punten karek ngisi puguhan ieu teh.... D


putra bapa saha cep ngakaks
muhun teu nanaon malus
Vertious - 08/09/2011 10:14 PM
#3209

Quote:
Original Posted By fauzieuy
putra bapa saha cep ngakaks
muhun teu nanaon malus


ngakaks

cap nuhun mang... cool:

si adon nanyakeun, kunaon VM teu dibales2 ceunah.. D
akamaru15 - 08/09/2011 10:21 PM
#3210

Quote:
Original Posted By fauzieuy
putra bapa saha cep ngakaks
muhun teu nanaon malus


eh faw gning urng eweuh d biodata ? malu:
jangan2 urng teu d anggap :mewek
cm.pengky - 08/09/2011 10:22 PM
#3211

Quote:
Original Posted By Vertious
euweuh, keur nganteurkeun pamajikana... ngakaks

maneh teu bobogohan...? D


karek angges Phone: mahos

rame yeuh jiga na
Vertious - 08/09/2011 10:22 PM
#3212

Quote:
Original Posted By akamaru15
eh faw gning urng eweuh d biodata ? malu:
jangan2 urng teu d anggap :mewek


can sempet meureun c zifaw na... D
fauzieuy - 08/09/2011 10:23 PM
#3213

Quote:
Original Posted By Vertious
ngakaks

cap nuhun mang... cool:

si adon nanyakeun, kunaon VM teu dibales2 ceunah.. D


emang nga vm kitu ka urang bingungs

tiap aya nu nga vm euweuh notif na euy \(
Vertious - 08/09/2011 10:23 PM
#3214

Quote:
Original Posted By cm.pengky
karek angges Phone: mahos

rame yeuh jiga na


nelpon geuning...? panggihan atuh.. D
Vertious - 08/09/2011 10:24 PM
#3215

Quote:
Original Posted By fauzieuy
emang nga vm kitu ka urang bingungs

tiap aya nu nga vm euweuh notif na euy \(


he-euh....

geus lah teu penting da ceunah,.. D
fauzieuy - 08/09/2011 10:24 PM
#3216

Quote:
Original Posted By akamaru15
eh faw gning urng eweuh d biodata ? malu:
jangan2 urng teu d anggap :mewek

can ka pasang kabeh mang, ngakaks
hampura riweuh tuda ke dirapihkeun deui Peace:

Quote:
Original Posted By cm.pengky
karek angges Phone: mahos

rame yeuh jiga na


heh siah biodata na mana mad:
Vertious - 08/09/2011 10:25 PM
#3217

Quote:
Original Posted By fauzieuy
can ka pasang kabeh mang, ngakaks
hampura riweuh tuda ke dirapihkeun deui Peace:



heh siah biodata na mana mad:


semangat ya om zifaw... kiss
akamaru15 - 08/09/2011 10:27 PM
#3218

Quote:
Original Posted By fauzieuy
can ka pasang kabeh mang, ngakaks
hampura riweuh tuda ke dirapihkeun deui Peace:



heh siah biodata na mana mad:



nya nu penting mah aya D
santai bae deh D
Vertious - 08/09/2011 10:27 PM
#3219

berikut adalah top post kuningan....

geus lila teu ditampilkeun... D

retroholic_xxx 611
fauzieuy 533
dj.vtoy 311
GilangPR 292
warudoyong13 266
lunaimoet 167
ekakakakakaka 149
akamaru15 148
akangagus 121
misimas2 106
Vertious - 08/09/2011 10:28 PM
#3220

Quote:
Original Posted By akamaru15
nya nu penting mah aya D
santai bae deh D


geus dahar can mang... D

kumaha rame futsal teh..? D
Page 161 of 413 | ‹ First  < 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►