Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 165 of 413 | ‹ First  < 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 >  Last ›

dj.vtoy - 09/09/2011 07:57 AM
#3281

wilujeng enjing kuningan coffee:
Vertious - 09/09/2011 07:59 AM
#3282

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
wilujeng enjing kuningan coffee:


enjing kan vtoy.... sehat...? D
warudoyong13 - 09/09/2011 08:00 AM
#3283

Quote:
Original Posted By cm.pengky
wilujeng wengi kuningan.....
tos lami teu mampir kadieu....kmh kabarna??sarehat?? D


Quote:
Original Posted By cm.pengky
kmn etah mang vtoy na.... kisss

masih mang,, o
si mamang kmh?? masih knh kana rongsok??? D


Quote:
Original Posted By cm.pengky
ath kana naon??? beling sgn?? ngakaks
atos mang,, nembean makan mlm.... o
si mamang atos?

mang ekakaakakakakaka waka-waka ee kmn mang? ngakaks


Quote:
Original Posted By cm.pengky
karek angges Phone: mahos

rame yeuh jiga na


Quote:
Original Posted By cm.pengky
ari si retro kmn we??tara ningali gening ayena mah...


Quote:
Original Posted By cm.pengky
ISO :selamat :selamat :selamat :selamat :selamat

yaahhh telat si agan,, kapihelaan sama si vtoy cendol nya ngakaks



asa apal euy... saha nya? malu
salken aja gan...shakehand2
dj.vtoy - 09/09/2011 08:00 AM
#3284

Quote:
Original Posted By Vertious
enjing kan vtoy.... sehat...? D


ieu saha nya? amazed:
dj.vtoy - 09/09/2011 08:01 AM
#3285

Quote:
Original Posted By warudoyong13
asa apal euy... saha nya? malu
salken aja gan...shakehand2


eh aya si mamang D
warudoyong13 - 09/09/2011 08:02 AM
#3286

Quote:
Original Posted By Vertious
berikut adalah top post kuningan....

geus lila teu ditampilkeun... D

retroholic_xxx 611
fauzieuy 533
dj.vtoy 311
GilangPR 292
warudoyong13 266
lunaimoet 167
ekakakakakaka 149
akamaru15 148
akangagus 121
misimas2 106



eleh bae ku si Vtoy euy....
komo eta si Retro "Junker Sejati"
Vertious - 09/09/2011 08:03 AM
#3287

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
ieu saha nya? amazed:


putra mang... malus

ngopi heula yukk... coffee:

Quote:
Original Posted By warudoyong13
eleh bae ku si Vtoy euy....
komo eta si Retro "Junker Sejati"


salam kenal mang... shakehand2
warudoyong13 - 09/09/2011 08:04 AM
#3288

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
eh aya si mamang D


sugan meunang ayeuna mah toy?
dj.vtoy - 09/09/2011 08:06 AM
#3289

Quote:
Original Posted By Vertious
putra mang... malus

ngopi heula yukk... coffee:


salam kenal mang... shakehand2
hayuukk...
salken hela ah meh rada afdol ngopina.... D

Quote:
Original Posted By warudoyong13
sugan meunang ayeuna mah toy?
meunang naon mang? malu
Vertious - 09/09/2011 08:06 AM
#3290

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
hayuukk...
salken hela ah meh rada afdol ngopina.... D

meunang naon mang? malu


teu kamana2 mang...? D
warudoyong13 - 09/09/2011 08:07 AM
#3291

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
hayuukk...
salken hela ah meh rada afdol ngopina.... D

meunang naon mang? malu


meunang ngajak ulin budak....,he..he..he...
warudoyong13 - 09/09/2011 08:08 AM
#3292

Quote:
Original Posted By Vertious
putra mang... malus

ngopi heula yukk... coffee:



salam kenal mang... shakehand2


ieu saha deui?, urang Pramuka lain?
salken oge shakehand2
dj.vtoy - 09/09/2011 08:09 AM
#3293

Quote:
Original Posted By Vertious
teu kamana2 mang...? D
teu ah,,hoream...mendung cuacana nohope:

Quote:
Original Posted By warudoyong13
meunang ngajak ulin budak....,he..he..he...
biasa mang....ulin na sasamunian D
Vertious - 09/09/2011 08:10 AM
#3294

Quote:
Original Posted By warudoyong13
ieu saha deui?, urang Pramuka lain?
salken oge shakehand2


pulau pramuka nya mang... D
ayeuna nuju macul-kah...? D

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
teu ah,,hoream...mendung cuacana nohope:

biasa mang....ulin na sasamunian D


lamun panas ge males kan.... D
dj.vtoy - 09/09/2011 08:12 AM
#3295

Quote:
Original Posted By warudoyong13
ieu saha deui?, urang Pramuka lain?
salken oge shakehand2
loba nubitol ayena mah nya mang... ngakak

Quote:
Original Posted By Vertious
pulau pramuka nya mang... D
ayeuna nuju macul-kah...? D


lamun panas ge males kan.... D
nya males teu males sih... D
warudoyong13 - 09/09/2011 08:13 AM
#3296

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
teu ah,,hoream...mendung cuacana nohope:

biasa mang....ulin na sasamunian D


oooh... kitu,uing ge erek atuh tapi engke lah.... poho deui password euy...
Vertious - 09/09/2011 08:14 AM
#3297

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
loba nubitol ayena mah nya mang... ngakak

nya males teu males sih... D


hujan males, panas males, mendung males.... ngakaks

kabogoh sehat..? D
warudoyong13 - 09/09/2011 08:17 AM
#3298

Quote:
Original Posted By Vertious
pulau pramuka nya mang... D
ayeuna nuju macul-kah...? D


oooh ieu mah tukang nyelam sigana mah....

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
loba nubitol ayena mah nya mang... ngakak


enya euy... teu ulin sakeudeung oge langsung loba.
Vertious - 09/09/2011 08:19 AM
#3299

Quote:
Original Posted By warudoyong13
oooh ieu mah tukang nyelam sigana mah....



enya euy... teu ulin sakeudeung oge langsung loba.


wah apalan euy... D
kamari sabaraha dinten mang di kuningan...?
dj.vtoy - 09/09/2011 08:21 AM
#3300

Quote:
Original Posted By Vertious
hujan males, panas males, mendung males.... ngakaks

kabogoh sehat..? D
asal tong males hirup we lah ngakaks
alhamdulilah sehat..... o

si eka kmn?

Quote:
Original Posted By warudoyong13
oooh ieu mah tukang nyelam sigana mah....


enya euy... teu ulin sakeudeung oge langsung loba.
ayena mudik dei mang? D
Page 165 of 413 | ‹ First  < 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►