Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 169 of 413 | ‹ First  < 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 >  Last ›

dj.vtoy - 09/09/2011 10:12 AM
#3361

Quote:
Original Posted By Vertious
kahade kababawa terus.. ngakaks


ari the sims game naon sih?
nyobaan maen ahngacir:
warudoyong13 - 09/09/2011 10:45 AM
#3362

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
ari the sims game naon sih?
nyobaan maen ahngacir:


maen mah zynga dunk.....
incrive - 09/09/2011 11:59 AM
#3363

alhamdulillah sodara urang nu orang kuningan nu lengit tea geus katimu :selamat
nuhun nu tos ngadoakeun :angel
Vertious - 09/09/2011 12:36 PM
#3364

Quote:
Original Posted By incrive
alhamdulillah sodara urang nu orang kuningan nu lengit tea geus katimu :selamat
nuhun nu tos ngadoakeun :angel


:selamat

katimuna dimana ceunah...?
warudoyong13 - 09/09/2011 12:53 PM
#3365

Quote:
Original Posted By incrive
alhamdulillah sodara urang nu orang kuningan nu lengit tea geus katimu :selamat
nuhun nu tos ngadoakeun :angel


katimu timana ceunah?
retroholic_xxx - 09/09/2011 05:29 PM
#3366

asalamualaikum kuningannn
dj.vtoy - 09/09/2011 05:55 PM
#3367

Quote:
Original Posted By incrive
alhamdulillah sodara urang nu orang kuningan nu lengit tea geus katimu :selamat
nuhun nu tos ngadoakeun ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


katimu kmana ceunah?
retroholic_xxx - 09/09/2011 05:59 PM
#3368

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
katimu kmana ceunah?


edas aing teu dikuot
Torpedo_Joe - 09/09/2011 06:00 PM
#3369

barter beu ????
cendol urang 10 deui 3 bar yeuh D
dj.vtoy - 09/09/2011 06:01 PM
#3370

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
asalamualaikum kuningannn


Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

edas aing teu dikuot


oh heuh poho...tadina fokus teuing ka jalma nu leungit D
walaikum salam kk.... o

cendol si vtoy naha teu dipake geuning? malu:
retroholic_xxx - 09/09/2011 06:05 PM
#3371

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
oh heuh poho...tadina fokus teuing ka jalma nu leungit D
walaikum salam kk.... o

cendol si vtoy naha teu dipake geuning? malu:


acan nembak urg
kamari sibuk
kumaneh pake kitu?
dj.vtoy - 09/09/2011 06:09 PM
#3372

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

acan nembak urg
kamari sibuk
kumaneh pake kitu?


nembak ka saha tuda...
eeta aya si torpedo joe gening,,, cepirit moal? malu:
retroholic_xxx - 09/09/2011 06:30 PM
#3373

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
nembak ka saha tuda...
eeta aya si torpedo joe gening,,, cepirit moal? malu:


spirit mun kamaneh deui...urg ge bingung nembak kasaha heh\(
fauzieuy - 09/09/2011 09:02 PM
#3374

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

spirit mun kamaneh deui...urg ge bingung nembak kasaha heh\(


nembak ka klon urang buru , batas merah lumayan jeung ka reborn ngakak
dj.vtoy - 09/09/2011 11:05 PM
#3375

Quote:
Original Posted By fauzieuy
nembak ka klon urang buru , batas merah lumayan jeung ka reborn ngakak


jeng urg bae beu barcen? wowcantik
warudoyong13 - 09/09/2011 11:12 PM
#3376

malingtas heula...... ngacir:
oups 2 kata nya?
tah geus leuwih 2 kata.... Yb
dj.vtoy - 09/09/2011 11:20 PM
#3377

Quote:
Original Posted By warudoyong13
malingtas heula...... ngacir:
oups 2 kata nya?
tah geus leuwih 2 kata.... Yb


maliiing.....◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
lewih ti dua kata ngakaks
warudoyong13 - 09/09/2011 11:23 PM
#3378

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
maliiing.....◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
lewih ti dua kata ngakaks


eta mah dihaja, uing ge nyaho....\)b
dj.vtoy - 09/09/2011 11:25 PM
#3379

Quote:
Original Posted By warudoyong13
eta mah dihaja, uing ge nyaho....\)bs


teu ikh,, aslina mang... o
tumben si mamang ol peting??hee
warudoyong13 - 09/09/2011 11:29 PM
#3380

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
teu ikh,, aslina mang... o
tumben si mamang ol peting??hee



pedah bae isukan libur, terus teu balik... (ka Kuningan)
Page 169 of 413 | ‹ First  < 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►