Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 17 of 413 | ‹ First  < 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >  Last ›

matchz21 - 29/07/2011 10:15 AM
#321

Quote:
Original Posted By fauzieuy


eh nya tadi teu ka quote hammers Peace:

tuda jarang mampir si maneh mah jadi teu apal ngakak


Enya...tuda urang sibuk wae euy...ai ker longgar2 wae mampir ka trit teh...

Wilujeung enjing wae ka sadayana...
pamudah2an di paparin kasehatan, rejeki nu jembar ka sadayana...
Amiin.... iloveindonesia ilovekaskus
GilangPR - 29/07/2011 10:26 AM
#322

Quote:
Original Posted By matchz21
Enya...tuda urang sibuk wae euy...ai ker longgar2 wae mampir ka trit teh...

Wilujeung enjing wae ka sadayana...
pamudah2an di paparin kasehatan, rejeki nu jembar ka sadayana...
Amiin.... iloveindonesia ilovekaskus


aaamiiinn \)

btw, bagian jadi khotib jum'at nya...? D
akangagus - 29/07/2011 10:29 AM
#323

assalamu'alaikum
wilujeng enjing menjelang siang sadayana!
kumaha daramang?
matchz21 - 29/07/2011 10:49 AM
#324

Quote:
Original Posted By GilangPR
aaamiiinn \)

btw, bagian jadi khotib jum'at nya...? D


henteu mang, jadi khotib mah atos jum'at kamari
jum'at ayeuna mah bagian nabeuh bedug...hammer
GilangPR - 29/07/2011 10:51 AM
#325

Quote:
Original Posted By akangagus
assalamu'alaikum
wilujeng enjing menjelang siang sadayana!
kumaha daramang?


wilujeng enjing kasep... ngakaks
damang mang... D

Quote:
Original Posted By matchz21
henteu mang, jadi khotib mah atos jum'at kamari
jum'at ayeuna mah bagian nabeuh bedug...hammer


oh.. sok atuh mangga... lajengkeun.. D
akangagus - 29/07/2011 10:53 AM
#326

Quote:
Original Posted By GilangPR
wilujeng enjing kasep... ngakaks
damang mang... D


oh.. sok atuh mangga... lajengkeun.. D


wah teu enak yeuh di sebut kasep!
Spoiler for cek
pitnah eta mah!ngakakngakak
GilangPR - 29/07/2011 10:55 AM
#327

Quote:
Original Posted By akangagus


wah teu enak yeuh di sebut kasep!
Spoiler for cek
pitnah eta mah!ngakakngakak


lebih kejam dari pembunuhan... takut ngakaks

tarunduh wae heuh... penyakit poe jum'at... hammers
fauzieuy - 29/07/2011 10:56 AM
#328

Quote:
Quote:
Original Posted By wappa
wilujeng enjing oge mangs..
jam sakieu mah masih narumpuk na kasur jigana D
ngikut ah ngopi n udud dulu coffee:


Quote:
Original Posted By matchz21
Enya...tuda urang sibuk wae euy...ai ker longgar2 wae mampir ka trit teh...

[FONT="Book Antiqua"][SIZE="4"][COLOR="Blue"]Wilujeung enjing wae ka sadayana...
pamudah2an di paparin kasehatan, rejeki nu jembar ka sadayana...
Amiin.... iloveindonesia ilovekaskus


Quote:
Original Posted By GilangPR
aaamiiinn \)

btw, bagian jadi khotib jum'at nya...? D


Quote:
Original Posted By akangagus
[B] assalamu'alaikum
wilujeng enjing menjelang siang sadayana!
kumaha daramang?


wilujeung enjing duluu-dulur sadayana o
dek kamarana yeuh poe ieu D
mending nongkrong didieu ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
GilangPR - 29/07/2011 11:00 AM
#329

Quote:
Original Posted By fauzieuy


wilujeung enjing duluu-dulur sadayana o
dek kamarana yeuh poe ieu D
mending nongkrong didieu ;)


ku ingin tamasya bersama....

jauuh... jauuhh... jauuh..... mahos

Spoiler for nanya
eh zi, bener aya moderator anu pernah ngagebugan kaskuser di real life...?
akangagus - 29/07/2011 11:04 AM
#330

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[B][COLOR="Green"]
wilujeung enjing duluu-dulur sadayana o
dek kamarana yeuh poe ieu D
mending nongkrong didieu ;)


wilujeng enjing oge
teu kamana" di kantor we!

Quote:
Original Posted By GilangPR
lebih kejam dari pembunuhan... takut ngakaks

tarunduh wae heuh... penyakit poe jum'at... hammers


eta mah kabiasaan!
godaan syaiton nirojim!
woakakaka ngakak[/COLOR][/B]
GilangPR - 29/07/2011 11:08 AM
#331

Quote:
Original Posted By akangagus


wilujeng enjing oge
teu kamana" di kantor we!



eta mah kabiasaan!
godaan syaiton nirojim!
woakakaka ngakak


wah wah wah...

urang kudu di rukyah yeuh... matabelo:

panaaas...... ngakaks
fauzieuy - 29/07/2011 11:08 AM
#332

Quote:
Original Posted By GilangPR
ku ingin tamasya bersama....

jauuh... jauuhh... jauuh..... mahos

Spoiler for nanya
eh zi, bener aya moderator anu pernah ngagebugan kaskuser di real life...?

jauh..jauh kamana nya gaya hammers

ceuk saha eta lang bingungs

Quote:
Original Posted By akangagus
[B][COLOR="DarkRed"]
wilujeng enjing oge
teu kamana" di kantor we!


eta mah kabiasaan!
godaan syaiton nirojim!
woakakaka ngakak


rajin euy ayeuna mah dikantor wae D[/COLOR][/B]
warudoyong13 - 29/07/2011 11:14 AM
#333

si TS barusan nga-sms, isukan saha bae nu ek milu ka cirebon ceunah!?
TS na keur di leuweung teu bisa OL
akangagus - 29/07/2011 11:17 AM
#334

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[B][COLOR="Green"]
jauh..jauh kamana nya gaya hammers

ceuk saha eta lang bingungs

lain ku rajin!
tapi da wajib!
teu asup mah sing di pecat!

rajin euy ayeuna mah dikantor wae D


Quote:
Original Posted By GilangPR
wah wah wah...

urang kudu di rukyah yeuh... matabelo:

panaaas...... ngakaks


hahaha!
bener"!
kudu di rukyah eta mah!
ngakak[/COLOR][/B]
fauzieuy - 29/07/2011 11:17 AM
#335

Quote:
Original Posted By warudoyong13
si TS barusan nga-sms, isukan saha bae nu ek milu ka cirebon ceunah!?
TS na keur di leuweung teu bisa OL


urang mah nyusul mang ilovekaskus
insya Allah.
tapi rada telat D
akangagus - 29/07/2011 11:18 AM
#336

Quote:
Original Posted By warudoyong13
si TS barusan nga-sms, isukan saha bae nu ek milu ka cirebon ceunah!?
TS na keur di leuweung teu bisa OL


weh!
wayahna ane moal bisa miluan kang!
nuju marantau!
sok we lah nu lainna!
urang mah ilu do'ana bae!
warudoyong13 - 29/07/2011 11:19 AM
#337

Quote:
Original Posted By fauzieuy


urang mah nyusul mang ilovekaskus
insya Allah.
tapi rada telat D


nyusul jam sabaraha?, langsung ti bandung turun di crbn bae atuh....
fauzieuy - 29/07/2011 11:21 AM
#338

Quote:
Original Posted By warudoyong13
nyusul jam sabaraha?, langsung ti bandung turun di crbn bae atuh....


puguhan urang ti bandung jam 11 nyampe jam 4, damri na aya nu jam 11 tuda mang :mewek

urang hayang milu na mobil si mamang :mewek
warudoyong13 - 29/07/2011 11:24 AM
#339

Quote:
Original Posted By fauzieuy


puguhan urang ti bandung jam 11 nyampe jam 4, damri na aya nu jam 11 tuda mang :mewek

urang hayang milu na mobil si mamang :mewek


nya meujeuhna lah jam 4 mah nepi cirebon, ceuk si teteh lunaimoet na ge jam 3an.
mawa white VW faw... nu si vtoy!
fauzieuy - 29/07/2011 11:31 AM
#340

Quote:
Original Posted By warudoyong13
nya meujeuhna lah jam 4 mah nepi cirebon, ceuk si teteh lunaimoet na ge jam 3an.
mawa white VW faw... nu si vtoy!


nya atuh ke urang calling calling deui. D

masalahna urang teu apal jalan di cirebon mah ngakak
Page 17 of 413 | ‹ First  < 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►