Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 175 of 413 | ‹ First  < 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 >  Last ›

retroholic_xxx - 13/09/2011 01:55 AM
#3481

aing datang kalah sepi
tapi walik euy
Vertious - 13/09/2011 01:58 AM
#3482

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
aing datang kalah sepi
tapi walik euy


persembahan terakhir untuk kuningan di malam ini.... genit:

Spoiler for ...
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
retroholic_xxx - 13/09/2011 02:01 AM
#3483

Quote:
Original Posted By Vertious
persembahan terakhir untuk kuningan di malam ini.... genit:

Spoiler for "..."
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


samangka
genit:
naha rek molor sugan?
dj.vtoy - 13/09/2011 02:55 AM
#3484

Quote:
Original Posted By Vertious
persembahan terakhir untuk kuningan di malam ini.... genit:

Spoiler for "..."
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

samangka
genit:
naha rek molor sugan?


aing datang kalah malolor....
huh elehan cd
harry_ds - 13/09/2011 03:12 AM
#3485

ah hoream, kuring mah moal hammer:
retroholic_xxx - 13/09/2011 03:22 AM
#3486

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
aing datang kalah malolor....
huh elehan cd

ieu sing datang deui
Quote:
Original Posted By harry_ds
ah hoream, kuring mah moal hammer:


moal naon ieu?
uink123 - 13/09/2011 03:23 AM
#3487

Ngiring gabung ah..

bilih peryogi kaos kaskus mangga cek www.u123cloth.com
dj.vtoy - 13/09/2011 03:27 AM
#3488

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

ieu sing datang deui

moal naon ieu?


mnh can sare? malu:
retroholic_xxx - 13/09/2011 05:25 AM
#3489

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
mnh can sare? malu:


maneh melekan ??ngakak
Vertious - 13/09/2011 09:18 AM
#3490

ntar mau sarapan bareng nih ama pacar... mahos
dj.vtoy - 13/09/2011 09:28 AM
#3491

mata kalah sepet....ti kamari can sare.... \(
ciboomcrew - 13/09/2011 11:12 AM
#3492

wilujeung enjing wargi kuningan.. iloveindonesias
nyubi ngiring calik didieu linux2:
simkuring ti palih dieu
salam wanoh ka sadayan... shakehand
akangagus - 13/09/2011 03:42 PM
#3493

assalamu'alaikum...
punten akh ie ngiring ngalangkung sakedap!
tos lami teu mampir...
kumaha kabarna?
aya penghunian keneh?



—QR™
mansthea - 13/09/2011 03:50 PM
#3494

Punten akang teteh sadayana,

ngiringan gabung di regional kuningan, kaleresan abdi oge ti kuningan,

nuhunkeun bimbingana ti sesepuh sadayana.. malu

salam silaturahmi kanggo sadayana... shakehand2
akangagus - 13/09/2011 04:09 PM
#3495

Quote:
Original Posted By mansthea
Punten akang teteh sadayana,

ngiringan gabung di regional kuningan, kaleresan abdi oge ti kuningan,

nuhunkeun bimbingana ti sesepuh sadayana.. malu

salam silaturahmi kanggo sadayana... shakehand2


salam kenal lah kang! shakehand2
ie teh nu ti mana nya? malu
—QR™
mansthea - 13/09/2011 04:14 PM
#3496

Quote:
Original Posted By akangagus


salam kenal lah kang! shakehand2
ie teh nu ti mana nya? malu
—QR™


abdi ti palih wetan kang, ti kuningan timur kawit mah...malu:\)
matchz21 - 13/09/2011 04:37 PM
#3497

Cal..Cul..Cal..Cul..Cal..Cul..Cal..Cul..Cal..Cul.. wae euy...
ramekeun ku naon ke...
ngaduruk imah boh naon...ngakak
akamaru15 - 13/09/2011 05:34 PM
#3498

Quote:
Original Posted By matchz21
Cal..Cul..Cal..Cul..Cal..Cul..Cal..Cul..Cal..Cul.. wae euy...
ramekeun ku naon ke...
ngaduruk imah boh naon...ngakak



rek mindahkeun kuda kuningan ka luhureun siarul islam ngakaks
K4dal - 13/09/2011 06:16 PM
#3499

ngiluan nimbrung nya sepuh" malu:
Vertious - 13/09/2011 07:29 PM
#3500

Quote:
Original Posted By akamaru15
rek mindahkeun kuda kuningan ka luhureun siarul islam ngakaks


Quote:
Original Posted By K4dal
ngiluan nimbrung nya sepuh" malu:


kadarieu.... atu kadarieu.... ngakaks
Page 175 of 413 | ‹ First  < 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►