Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 186 of 413 | ‹ First  < 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 >  Last ›

warudoyong13 - 19/09/2011 03:14 PM
#3701

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

ngaleungit jalamana ge


nungguan naon maneh?bingung
wwkwjwkwkwjwkw


keur sibuk meureun..... da ditingali ku uing ge euweuh di meja na geuning...
GilangPR - 19/09/2011 03:21 PM
#3702

Quote:
Original Posted By warudoyong13
geus telat... wayah kieu karek makan siang....!



moal ngartieun maneh namah... kata" nu kitu!
babaturang kantor uing eta....


telat nya mang...? malu:

tadi teh
beuteung mah geus lapar...
duit alhamdulillah aya...

gan hiji nu matak males, nyaeta NGINCIGna.... ngakaks

ngakaks

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


wawwwwwwwww
nocan plis
genit:


erek dibere "nocan" versi urang...? mahos ngakaks

Quote:
Original Posted By fauzieuy
ndi ih ditungguan teu naek naek bingung:


make viagra meh naek... ngakaks
nadsubegty - 19/09/2011 03:23 PM
#3703

Quote:
Original Posted By GilangPR
makan siang dolo ah... ngacir:


pelukpeluk tararengkyu akang cendolnya.... baik hati sekali.... :2thumbup:2thumbup
warudoyong13 - 19/09/2011 03:24 PM
#3704

Quote:
Original Posted By GilangPR
telat nya mang...? malu:

tadi teh
beuteung mah geus lapar...
duit alhamdulillah aya...

gan hiji nu matak males, nyaeta NGINCIGna.... ngakaks

ngakaks



erek dibere "nocan" versi urang...? mahos ngakaks



make viagra meh naek... ngakaks


waraaawww... uing mah sa-umur2 nongkrong didieu can pernah di cendol ku ente, ari ka cew langsung dibere!!!
fauzieuy - 19/09/2011 03:26 PM
#3705

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

semoga dalam waktu dekat ini anda naek baloko


ngakak
YM e ra krungu BUZZ e


Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

ngaleungit jalamana ge


nungguan naon maneh?bingung
wwkwjwkwkwjwkw


sugan teh kamari nanya sabraha deui dek nimpuk hammers
GilangPR - 19/09/2011 03:29 PM
#3706

Quote:
Original Posted By nadsubegty
pelukpeluk tararengkyu akang cendolnya.... baik hati sekali.... :2thumbup:2thumbup


yang betah ya maen disini... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
baek2 kok orangnya... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

apalagi ane...
baik + ganteng... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

bawah ane ada yang iri tuh kayakna... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

V
V
V



Quote:
Original Posted By warudoyong13
waraaawww... uing mah sa-umur2 nongkrong didieu can pernah di cendol ku ente, ari ka cew langsung dibere!!!


keun isukan deui we nya mang... D
warudoyong13 - 19/09/2011 03:32 PM
#3707

Quote:
Original Posted By nadsubegty
pelukpeluk tararengkyu akang cendolnya.... baik hati sekali.... :2thumbup:2thumbup


Quote:
Original Posted By GilangPR
yang betah ya maen disini... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
baek2 kok orangnya... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

apalagi ane...
baik + ganteng... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

bawah ane ada yang iri tuh kayakna... ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

V
V
V





keun isukan deui we nya mang... D


iya nad tenang aja maen didieu mah....., kebanyakan maho maho
GilangPR - 19/09/2011 03:34 PM
#3708

Quote:
Original Posted By warudoyong13
iya nad tenang aja maen didieu mah....., kebanyakan maho maho


berarti, urang maho ganteng pecinta wanita.... :cool
warudoyong13 - 19/09/2011 03:35 PM
#3709

Quote:
Original Posted By GilangPR
berarti, urang maho ganteng pecinta wanita.... :cool


eta mah ente... uing mah pencinta wanita bae.... wkwkwkwkwwk...
GilangPR - 19/09/2011 03:36 PM
#3710

Quote:
Original Posted By warudoyong13
eta mah ente... uing mah pencinta wanita bae.... wkwkwkwkwwk...


gantengna henteu mang...? D
warudoyong13 - 19/09/2011 03:38 PM
#3711

Quote:
Original Posted By GilangPR
gantengna henteu mang...? D


oh enya tinggaleun ganteng na...
retroholic_xxx - 19/09/2011 03:42 PM
#3712

Quote:
Original Posted By warudoyong13
keur sibuk meureun..... da ditingali ku uing ge euweuh di meja na geuning...

tah aya bijil deuingakak
Quote:
Original Posted By GilangPR
telat nya mang...? malu:

tadi teh
beuteung mah geus lapar...
duit alhamdulillah aya...

gan hiji nu matak males, nyaeta [SIZE="4"]NGINCIGna.... ngakaks

ngakaks


erek dibere "nocan" versi urang...? mahos ngakaks


make viagra meh naek... ngakaks

maho maneh mahtakut
Quote:
Original Posted By fauzieuy
sugan teh kamari nanya sabraha deui dek nimpuk hammers


ngakak
padu nanya urg mahD[/SIZE]
warudoyong13 - 19/09/2011 03:44 PM
#3713

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

tah aya bijil deuingakak

maho maneh mahtakut


ngakak
padu nanya urg mahD


enya jalma na ribut yeuh..... di meja urang menta tukeran kursi, padahal mah teu nanaha nu maneh na ge... capedes
retroholic_xxx - 19/09/2011 03:44 PM
#3714

Quote:
Original Posted By warudoyong13
enya jalma na ribut yeuh..... di meja urang menta tukeran kursi, padahal mah teu nanaha nu maneh na ge... capedes


naha bet parebut korsingakak
warudoyong13 - 19/09/2011 03:49 PM
#3715

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


naha bet parebut korsingakak


teuing uing ge teu nyaho..., alesan na mah senderan na teu bisa dimaenkeun padahal bisa!
nadsubegty - 19/09/2011 03:59 PM
#3716

Quote:
Original Posted By warudoyong13
teuing uing ge teu nyaho..., alesan na mah senderan na teu bisa dimaenkeun padahal bisa!


najong si aa teh,,, nenaonan coba tukur korsi ge dipublikasi,,, saha maneh artis lain, penyanyi apalagi..... ngakakngakakngakak (becnda aa)
aku nitip nasi bebek besok... tapi gag mau bayar.
nadsubegty - 19/09/2011 04:10 PM
#3717

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


naha bet parebut korsingakak


padahal lain kursi manehna ini nu dituker a, kursi sebelahna...
fauzieuy - 19/09/2011 04:10 PM
#3718

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

tah aya bijil deuingakak

maho maneh mahtakut

ngakak
padu nanya urg mahD


cd sugan teh dek ditaekeun balok na. buru ih menta 17 deeui :mewek
warudoyong13 - 19/09/2011 05:06 PM
#3719

Quote:
Original Posted By nadsubegty
najong si aa teh,,, nenaonan coba tukur korsi ge dipublikasi,,, saha maneh artis lain, penyanyi apalagi..... ngakakngakakngakak (becnda aa)
aku nitip nasi bebek besok... tapi gag mau bayar.


wkwkwkwkw... lagian ribut bae, senderan kursi rusak!

Quote:
Original Posted By nadsubegty
padahal lain kursi manehna ini nu dituker a, kursi sebelahna...


eta kan kursi candangan
akamaru15 - 19/09/2011 07:01 PM
#3720

sonten sadaya baraya
ngiring istirahat heula ah tos futsal linux2:
Page 186 of 413 | ‹ First  < 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►