Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 23 of 413 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›

fauzieuy - 30/07/2011 11:56 PM
#441

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
woh siapD
ah masa akpipis gda duitD

ka tukang konci ge bisa lain???
ngomong2 kakarek pisan ieu tret bintang 4 deui:nohope


apanan kudu aya duplikan mun hayang ngajieun deui mah D
ka bengkel aya ceuk mang waru mah bingungs

deuh bae dhie ek bintang hiji ge teu ngaruh ngakak
nu mere bintang leutik mah jalma na chicken teu boga nyali bisa na maen tukang ngakak[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 30/07/2011 11:57 PM
#442

Quote:
Original Posted By misimas2
geus di taroskeun ka teh lina tacan ? eek:
bisi katinggalan
-
urug maneh mah kana peteuy ngakak

aruh td padahal urg hayaaaanggg pisan peuteuy:mewek

Quote:
Original Posted By misimas2
mana td udh di palak aja 20rb tuh :nohope
-
ya ya ya, bayarin bensin 10rb yaaaaaa


menta ka si fauzi
sisa ongkos bandung:cool
fauzieuy - 30/07/2011 11:58 PM
#443

Quote:
Original Posted By misimas2
geus di taroskeun ka teh lina tacan ? eek:
bisi katinggalan
-
urug maneh mah kana peteuy ngakak

teuing tah si bayu can nonghol didieu na bingung

nya atuh pasti urang mah semangat ngakak
retroholic_xxx - 30/07/2011 11:58 PM
#444

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
apanan kudu aya duplikan mun hayang ngajieun deui mah D
ka bengkel aya ceuk mang waru mah bingungs

deuh bae dhie ek bintang hiji ge teu ngaruh ngakak
nu mere bintang leutik mah [SIZE="6"]jalma na chicken teu boga nyali bisa na maen tukang ngakak


wkwkkwkwkwkw
heueuh nya td teh teu usah kuurg 5 keunngakak
saha nya eta?????bingung[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
fauzieuy - 30/07/2011 11:58 PM
#445

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
aruh td padahal urg hayaaaanggg pisan peuteuy:mewek


menta ka si fauzi
sisa ongkos bandung:cool


naha geuning ka urang hammer
duit na dek dipake donat ah, bongan wae teu menang tinu gath :mewek[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 31/07/2011 12:00 AM
#446

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
naha geuning ka urang hammer
duit na dek dipake donat ah, bongan wae teu menang tinu gath :mewek


sukur teuing teu datangngakak
hare gene capcay???cmon maaannn
ngakak[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 31/07/2011 12:00 AM
#447

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
wkwkkwkwkwkw
heueuh nya td teh teu usah kuurg 5 keunngakak
saha nya eta?????bingung


palingan jalma nu ngarasa NEWBIE jeung pasukana ngakak
eta paling tatangga sabelah anu sok sokan lemes ngakak[/COLOR][/B][/FONT]
fauzieuy - 31/07/2011 12:01 AM
#448

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
sukur teuing teu datangngakak
hare gene capcay???cmon maaannn
ngakak


tuda reuh gara-gara damri mad:
padahal mah urang hayang dahar eta teh keur lapar-lapar na ngakak[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 31/07/2011 12:01 AM
#449

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
palingan jalma nu ngarasa NEWBIE jeung pasukana ngakak
eta paling tatangga sabelah anu sok sokan lemes ngakak


wkwkwkkwkwkw
ngaruyyyyyyy
wkwkkwkwkwkw
rek loba2an pasukan caritana sigana
kalem kuurg kerahkeun dr negeri timurngakak[/COLOR][/FONT][/B]
retroholic_xxx - 31/07/2011 12:02 AM
#450

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
tuda reuh gara-gara damri mad:
padahal mah urang hayang dahar eta teh keur lapar-lapar na ngakak


gara2na mah hape maneh lobet
ceuk urg turun d kedawung..jihhhhh
kalah ka kuningan
nohop senohop nohopnya[/COLOR][/FONT][/B]
misimas2 - 31/07/2011 12:04 AM
#451

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

aruh td padahal urg hayaaaanggg pisan peuteuy:mewek



menta ka si fauzi
sisa ongkos bandung:cool

JAIM PISAN MNH TADI ngakakngakak
Quote:
Original Posted By fauzieuy

teuing tah si bayu can nonghol didieu na bingung

nya atuh pasti urang mah semangat ngakak


zi, bayaran bensin urg isukan :mewek
fauzieuy - 31/07/2011 12:05 AM
#452

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
wkwkwkkwkwkw
ngaruyyyyyyy
wkwkkwkwkwkw
rek loba2an pasukan caritana sigana
kalem kuurg kerahkeun dr negeri timurngakak


Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

gara2na mah hape maneh lobet
ceuk urg turun d kedawung..jihhhhh
kalah ka kuningan
nohop senohop nohopnya


:matabelo dari negeri timur erye takut

baranci dhie eta nu ngarate saetik mah ngakak

masalah na kedawung teh belah mana hammer
apanan urang mawa baju sagala macem berat ke na nyerakeun lobaan malu[/COLOR][/B][/FONT]
dj.vtoy - 31/07/2011 12:05 AM
#453

kunci motor oh kunci motor....
dimanakah kau berada bingung:
misimas2 - 31/07/2011 12:05 AM
#454

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
kunci motor oh kunci motor....
dimanakah kau berada bingung:


di hatiku nih cintah kunci nya kisss mahos
fauzieuy - 31/07/2011 12:06 AM
#455

Quote:
Original Posted By misimas2
JAIM PISAN MNH TADI ngakakngakak

zi, bayaran bensin urg isukan :mewek


naha ka urang cd
puguh datang ka kuningan beh di bere jajan, da cicing di bandung mah tara dibere jajan :nohope
fauzieuy - 31/07/2011 12:06 AM
#456

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
kunci motor oh kunci motor....
dimanakah kau berada bingung:

tah si bijil jalma na D
di tukang konci aya bay berduka
retroholic_xxx - 31/07/2011 12:06 AM
#457

Quote:
Original Posted By misimas2
[SIZE="6"]JAIM PISAN MNH TADI ngakakngakak

zi, bayaran bensin urg isukan :mewek

wkwkkwkwkwkw
padahal eta baturna geus mantap
lauk asin+sayur asem+sambel
kurang 1
"PEUTEUYYYYYYYYY"
Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]

:matabelo dari negeri timur erye takut

baranci dhie eta nu ngarate saetik mah ngakak

masalah na kedawung teh belah mana hammer
apanan urang mawa baju sagala macem berat ke na nyerakeun lobaan malu


dr negeri timurngakak
bae atuh da moal matak nanaonngakak
eurerun d kedawung
baju mah tunda weh d mobil mang warudoyongo[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
retroholic_xxx - 31/07/2011 12:07 AM
#458

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
kunci motor oh kunci motor....
dimanakah kau berada bingung:


kumaha nasib motor maneh??
ges lah kuurg bayaran eta motor
sabaraha???
ngakak
dj.vtoy - 31/07/2011 12:08 AM
#459

Quote:
Original Posted By misimas2
di hatiku nih cintah kunci nya kisss mahos


harus pake gombalan maut donk ngambilnya mahos
fauzieuy - 31/07/2011 12:08 AM
#460

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
wkwkkwkwkwkw
padahal eta baturna geus mantap
lauk asin+sayur asem+sambel
kurang 1
"PEUTEUYYYYYYYYY"

dr negeri timurngakak
bae atuh da moal matak nanaonngakak
eurerun d kedawung
baju mah tunda weh d mobil mang warudoyongo


heueuy eta maslahna kedawung teh belah mana hammer
da urang mah jalma na tara ulin :nohope[/COLOR][/B][/FONT]
Page 23 of 413 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►