Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 245 of 413 | ‹ First  < 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 >  Last ›

akamaru15 - 09/10/2011 05:51 PM
#4881

yo masbro wilujeng sonten D
malingtass heula ah :ngacir
dj.vtoy - 09/10/2011 08:30 PM
#4882

kamarana..kamarana...kamarana...ieu jelma ath geuning sepi kieu :ngacir
retroholic_xxx - 09/10/2011 08:37 PM
#4883

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
kamarana..kamarana...kamarana...ieu jelma ath geuning sepi kieu :ngacir


hadirrrrrrrrrrrr
ngakak
wkkwkwkwkkw
dj.vtoy - 09/10/2011 08:49 PM
#4884

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

hadirrrrrrrrrrrr
ngakak
wkkwkwkwkkw


siipp... nu lain na kmn??? geuning teu arasup ath ngakak
retroholic_xxx - 09/10/2011 09:06 PM
#4885

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
siipp... nu lain na kmn??? geuning teu arasup ath ngakak


teu nyaho kamaranaD
tumben wayah kieu on bay?ngakak
dj.vtoy - 09/10/2011 09:12 PM
#4886

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

teu nyaho kamaranaD
tumben wayah kieu on bay?ngakak


mnh nu tumben...biasana ge pan mnh mah isuk jam 3an...batur hudang ari isuk teh mnh mah sare... ngakak
retroholic_xxx - 09/10/2011 09:44 PM
#4887

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
mnh nu tumben...biasana ge pan mnh mah isuk jam 3an...batur hudang ari isuk teh mnh mah sare... ngakak


wkwkwkw
td kakarek ti gath klatenD
maneh ker naon?
ekakakakakaka - 09/10/2011 10:33 PM
#4888

kadir sekadir kadirnya ngakak
Dolores.Riordan - 10/10/2011 01:29 AM
#4889

Quote:
Original Posted By ekakakakakaka
kadir sekadir kadirnya ngakak


doyok sedoyok doyoknya... D
warudoyong13 - 10/10/2011 08:10 AM
#4890

wilujeng enjing kuningan.... Yb
dj.vtoy - 10/10/2011 08:12 AM
#4891

Quote:
Original Posted By warudoyong13
wilujeng enjing kuningan.... Yb


wilujeng enjing kang coffee:
warudoyong13 - 10/10/2011 08:19 AM
#4892

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
wilujeng enjing kang coffee:


tumben isuk2 geus hudang toy...?
dj.vtoy - 10/10/2011 08:31 AM
#4893

Quote:
Original Posted By warudoyong13
tumben isuk2 geus hudang toy...?


ayena mah hudang isuk we mang....ges pensiun melekna D
fauzieuy - 10/10/2011 08:43 AM
#4894

Quote:
Quote:
Original Posted By warudoyong13
wilujeng enjing kuningan.... Yb


Quote:
Original Posted By dj.vtoy
wilujeng enjing kang coffee:


wah 2 maho pagi pagi sudah bercengkrama maho
dj.vtoy - 10/10/2011 08:46 AM
#4895

Quote:
Original Posted By fauzieuy
wah 2 maho pagi pagi sudah bercengkrama maho


pagi kak.... sun:leuwih ti tilu kata
fauzieuy - 10/10/2011 08:51 AM
#4896

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
pagi kak fauzi ganteng sun:


tambahan katana mad:
beh leuweih ti tilu kata D
dj.vtoy - 10/10/2011 08:54 AM
#4897

Quote:
Original Posted By fauzieuy
tambahan katana mad:
beh leuweih ti tilu kata D


engges wew....
faw menta cendol +5 meh naek balok nu urg ngakaks
fauzieuy - 10/10/2011 09:02 AM
#4898

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
engges wew....
faw menta cendol +5 meh naek balok nu urg ngakaks


nu urang di si aldhie 2 bay, anu 2 deui di babaturan malus

@aldi : keur kamari nimpuk ka urang aya nu abuan hiji cd
retroholic_xxx - 10/10/2011 04:57 PM
#4899

Quote:
Original Posted By fauzieuy
nu urang di si aldhie 2 bay, anu 2 deui di babaturan malus

@aldi : keur kamari nimpuk ka urang aya nu abuan hiji cd


anu mana??moonlightcorner siganamah nya?
GilangPR - 10/10/2011 05:19 PM
#4900

[B] dahar hayam duruk jigana ngeunah yeuh.... genit:[/B]
Page 245 of 413 | ‹ First  < 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►