Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 31 of 413 | ‹ First  < 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >  Last ›

warudoyong13 - 31/07/2011 05:40 PM
#601

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


saumur2 meuli tru can pernah mang ngeusi nu 2GB:mewek
nu 500 mb we teu nanaonD


wkwkwkwk... pake teu enak sagala! capedes
nya geus kumaha engke bae... kumaha asup na nyak!

Quote:
Original Posted By fauzieuy

wkwkwk ngakaks tuda ulin wae nyonya dicuekeun D


keur peuting teh kan hp nyonya tinggaleun..dina mobil..!
paingan teuing teu tlp ka uing... ngakak
retroholic_xxx - 31/07/2011 05:43 PM
#602

Quote:
Original Posted By BlackCrusader
[FONT="Courier New"][B]
aduh isukan moal bisa euy eek:
urang rek reuni jeung babaturan sd eek:

nya ges maneh bisana iraha??
barudak tinggal nungguan maneh wae
Quote:
Original Posted By warudoyong13
wkwkwkwk... pake teu enak sagala! capedes
nya geus kumaha engke bae... kumaha asup na nyak!


keur peuting teh kan hp nyonya tinggaleun..dina mobil..!
paingan teuing teu tlp ka uing... ngakak


siap mangD
diantoso
hatur nuhun[/FONT][/B]
retroholic_xxx - 31/07/2011 05:44 PM
#603

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
oh sugan ngakaks
tuda datang datang mamawa momod sagals hammer
cekpms

wkwkwk ngakaks
tuda ulin wae nyonya dicuekeun D


:nohope ieuh senohop nohopnyangakak
maneh karek hudang heueuh?
eta sungut biuktai:[/COLOR][/FONT][/B]
warudoyong13 - 31/07/2011 05:46 PM
#604

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

nya ges maneh bisana iraha??
barudak tinggal nungguan maneh wae


siap mangD
diantoso
hatur nuhun


ek kumpul deui iraha yeuh?, terus rencana baksos kumaha?
ente engke di jogja ulah lila teuing atuh, mun geus meunang kost-an langsung ka kuningan deui atuh!
fauzieuy - 31/07/2011 05:47 PM
#605

Quote:
Original Posted By warudoyong13
wkwkwkwk... pake teu enak sagala! capedes
nya geus kumaha engke bae... kumaha asup na nyak!


keur peuting teh kan hp nyonya tinggaleun..dina mobil..!
paingan teuing teu tlp ka uing... ngakak

wkwkwk kabayang neagan hp kaditu kadieu ngakak
ek nelepon da hp na euweuh ngakak
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
:nohope ieuh senohop nohopnyangakak
maneh karek hudang heueuh?
eta sungut biuktai:

geus kacai urang mah geus mandi deui ih :nohope

si bayu kamana? eek:[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 31/07/2011 05:47 PM
#606

Quote:
Original Posted By warudoyong13
ek kumpul deui iraha yeuh?, terus rencana baksos kumaha?
ente engke di jogja ulah lila teuing atuh, mun geus meunang kost-an langsung ka kuningan deui atuh!


hayu iraha??
kumaha barudak we urg mah mang,,
nya mun ges meunang kosan ka kuningan antara tanggal 20an sih,,
masalah baksos enakna karumpul kabeh heula mangD
retroholic_xxx - 31/07/2011 05:48 PM
#607

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
wkwkwk kabayang neagan hp kaditu kadieu ngakak
ek nelepon da hp na euweuh ngakak

geus kacai urang mah geus mandi deui ih :nohope

si bayu kamana? eek:


td mah pamit masdang
teu nyaho tah ayeuna kalah ngaleungit
:nohope[/COLOR][/FONT][/B]
warudoyong13 - 31/07/2011 05:52 PM
#608

Quote:
Original Posted By fauzieuy

wkwkwk kabayang neagan hp kaditu kadieu ngakak
ek nelepon da hp na euweuh ngakak

geus kacai urang mah geus mandi deui ih :nohope

si bayu kamana? eek:


puguh.. kalah baeud euy...

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


hayu iraha??
kumaha barudak we urg mah mang,,
nya mun ges meunang kosan ka kuningan antara tanggal 20an sih,,
masalah baksos enakna karumpul kabeh heula mangD


enya seh kudu kumpul heula...
retroholic_xxx - 31/07/2011 05:54 PM
#609

Quote:
Original Posted By warudoyong13
puguh.. kalah baeud euy...


enya seh kudu kumpul heula...


siap kumpul mah hayu,,
c agung ceunah ke peuting datangnaD
eta nu diluhur diajakan kumpul kalah reuni SDnohope:
warudoyong13 - 31/07/2011 06:00 PM
#610

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


siap kumpul mah hayu,,
c agung ceunah ke peuting datangnaD
eta nu diluhur diajakan kumpul kalah reuni SDnohope:


enya ajakan atuh ku ente...
hebat euy... geus bintang 5 deui, make pasukan sabaraha batalyon!?
anu diditu na (sensor),wkwkwkwkw malu ngakak
retroholic_xxx - 31/07/2011 06:05 PM
#611

Quote:
Original Posted By warudoyong13
enya ajakan atuh ku ente...
hebat euy... geus bintang 5 deui, make pasukan sabaraha batalyon!?
anu diditu na (sensor)wkwkwkwkw malu ngakak


td tuda menurun ka bintang 4ngakak
nu diditu mah keun we,,
wkwkkwkwkw
da kumaha atuh
warudoyong13 - 31/07/2011 06:10 PM
#612

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


td tuda menurun ka bintang 4ngakak
nu diditu mah keun we,,
cik mang rada sensor eta bntang - - -nao


oups... sorry, tah geus di sensor capedes
kwot na ge eta edit atuh!
retroholic_xxx - 31/07/2011 06:10 PM
#613

Quote:
Original Posted By warudoyong13
oups... sorry, tah geus di sensor capedes
kwot na ge eta edit atuh!


sudah dieditngakak
eta dengan susah payah mang,,
demi rumah kita tercinta:matabelo
Ladyimoet14 - 31/07/2011 06:18 PM
#614

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
sudah dieditngakak
eta dengan susah payah mang,,
demi rumah kita tercinta:matabelo


kakak retroo maho
cepet balik jogja \([/COLOR][/FONT]
retroholic_xxx - 31/07/2011 06:20 PM
#615

Quote:
Original Posted By Ladyimoet14
[FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Magenta"]
kakak retroo maho
cepet balik jogja \(


tunggu yaberbusa:

kuotaku diujung sekarat ki vin
pamit dolo
\([/COLOR][/FONT]
warudoyong13 - 31/07/2011 06:21 PM
#616

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


sudah dieditngakak
eta dengan susah payah mang,,
demi rumah kita tercinta:matabelo


wkwkwkwkwk....
dengan susah payah tapi tercapai juga nya... shakehand2
retroholic_xxx - 31/07/2011 06:24 PM
#617

Quote:
Original Posted By warudoyong13
wkwkwkwkwk....
dengan susah payah tapi tercapai juga nya... shakehand2

adalah bner mang\(
dengan susah payahD
tapi apalah arti itu semua wkkwkw
pamit heula mang,,
geus melambat ieu konaksi
heheheh
asalam
fauzieuy - 31/07/2011 06:29 PM
#618

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
td mah pamit masdang
teu nyaho tah ayeuna kalah ngaleungit
:nohope

maneh naha kuota beak cd
meui deui atuh dhie o sakalian nu urang ongkoh ngakaks

Quote:
Original Posted By warudoyong13
puguh.. kalah baeud euy...


enya seh kudu kumpul heula...


terus kumaha ayeuna mang eek:[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 31/07/2011 06:30 PM
#619

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
maneh naha kuota beak cd
meui deui atuh dhie o sakalian nu urang ongkoh ngakaks


terus kumaha ayeuna mang eek:


teu boga duit\(
babeh acan gajihan[/COLOR][/FONT][/B]
warudoyong13 - 31/07/2011 06:33 PM
#620

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

adalah bner mang\(
dengan susah payahD
tapi apalah arti itu semua wkkwkw
pamit heula mang,,
geus melambat ieu konaksi
heheheh
asalam


oke gan...
uing ge cabut heula ah... mandi heula!
Page 31 of 413 | ‹ First  < 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►