Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 412 of 413 | ‹ First  < 407 408 409 410 411 412 413 > 

retroholic_xxx - 18/10/2012 01:12 PM
#8221

Quote:
Original Posted By fauzieuy
keur sibuk pokeran jigana malu:

balik balik buru ngakaks


wkowkowkw
iraha deuk part 2 ieuh
fauzieuy - 18/10/2012 01:15 PM
#8222

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
wkowkowkw
iraha deuk part 2 ieuh


hayu lah ready, kedeng deui tinggal 90 page deui ngakaks
dj.vtoy - 18/10/2012 01:37 PM
#8223

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
wkowkowkw
iraha deuk part 2 ieuh


Quote:
Original Posted By fauzieuy
hayu lah ready, kedeng deui tinggal 90 page deui ngakaks
hayu ath kita speedpost deui...ges lila tara
fauzieuy - 18/10/2012 01:48 PM
#8224

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
hayu ath kita speedpost deui...ges lila tara

sepi bay, euweuh nu sejen ..
kamarana ceunah nya nohope:
dj.vtoy - 18/10/2012 01:50 PM
#8225

Quote:
Original Posted By fauzieuy
sepi bay, euweuh nu sejen ..
kamarana ceunah nya nohope:
eta nu alanyar ajakan spidpos... ngakaks
menambah keakraban ongkoh D
fauzieuy - 18/10/2012 01:58 PM
#8226

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
eta nu alanyar ajakan spidpos... ngakaks
menambah keakraban ongkoh D


teuing tah kamaran,
nonghol teh sasakali capedes
cuang malak ka si adon base jam beu bay , donat sabulan kitu genit:
dj.vtoy - 18/10/2012 01:59 PM
#8227

Quote:
Original Posted By fauzieuy
teuing tah kamaran,
nonghol teh sasakali capedes
cuang malak ka si adon base jam beu bay , donat sabulan kitu genit:
enya ath urg menta
fauzieuy - 18/10/2012 02:01 PM
#8228

dj.vtoy - 18/10/2012 02:13 PM
#8229

Quote:
Original Posted By fauzieuy
bay miluan voor game bay
malaga vs [1/2] ac milan
http://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=761914269&postcount=2301
atau
lazio [1/2] vs ac milan
http://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=761903662&postcount=2297

TKP cuukkk ngacir2
fauzieuy - 18/10/2012 02:40 PM
#8230

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
TKP cuukkk ngacir2


kamari urang ngebid eleh euy \(
dj.vtoy - 18/10/2012 10:19 PM
#8231

Quote:
Original Posted By fauzieuy
kamari urang ngebid eleh euy \(
eh kmh sih teu ngarti ngakaks
retroholic_xxx - 19/10/2012 04:15 AM
#8232

jir rame keneh ku 3an we ieu mahngakak
fauzieuy - 19/10/2012 08:39 AM
#8233

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
eh kmh sih teu ngarti ngakaks

cd:
teu ngarti na belah mana bay bingung
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
jir rame keneh ku 3an we ieu mahngakak

naha nongholna jam sakitu capedes
wappa - 19/10/2012 10:33 AM
#8234

Quote:
Original Posted By fauzieuy
bay miluan voor game bay
malaga vs [1/2] ac milan
http://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=761914269&postcount=2301
atau
lazio [1/2] vs ac milan
http://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=761903662&postcount=2297


Quote:
Original Posted By dj.vtoy
TKP cuukkk ngacir2


bener2 ieu budak 2 jiwa gambler capedes
teu poker teu voor game ngakaks

eta teh hadiahna cendol kitu??
dj.vtoy - 19/10/2012 02:14 PM
#8235

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
jir rame keneh ku 3an we ieu mahngakak
nyarumput we ah nu lain na teh think:

Quote:
Original Posted By fauzieuy
cd:
teu ngarti na belah mana bay bingung

naha nongholna jam sakitu capedes
aturan main na faw o

Quote:
Original Posted By wappa
bener2 ieu budak 2 jiwa gambler capedes
teu poker teu voor game ngakaks

eta teh hadiahna cendol kitu??
enya cendol hadiahna...
miluan mang.... ForzaMilan ngakaks
wappa - 19/10/2012 05:04 PM
#8236

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
nyarumput we ah nu lain na teh think:


aturan main na faw o


enya cendol hadiahna...
miluan mang.... ForzaMilan ngakaks


pan kudu ISO nu miluan'a
ke dah nga ISO keun heula..hahaha
fauzieuy - 19/10/2012 05:18 PM
#8237

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
aturan main na faw o

lamun voor 1/2 kitu mah apal lain maksudna?

maneh tinggal ngepost wae

misalkan

lazio [1/2] vs ac milan
ac milan confirmed shakehand
Kloter Biasa
link comot samping..

tah ke maneh tempo asuk ka kloter sabaraha

mun ac milan menang skorna (1 kaluhur) maneh menang cendol ti tiap anu ngebid (lazio) di kloter maneh.

mun lazio menang skorna sabaraha bae, (misalkan lazio (0) ac milan (0)) , maneh kudu bayar ka tiap anu ngebid (lazio) di kloter maneh.

mun teu ngarti keneh istigfar bae bay hammer
Quote:
Original Posted By wappa
bener2 ieu budak 2 jiwa gambler capedes
teu poker teu voor game ngakaks

eta teh hadiahna cendol kitu??


ieu budak kamana wae ceunah kakara nonghol, D
dj.vtoy - 19/10/2012 05:59 PM
#8238

Quote:
Original Posted By wappa
pan kudu ISO nu miluan'a
ke dah nga ISO keun heula..hahaha

ath kejang-kejang hela sok ngakaks
Quote:
Original Posted By fauzieuy
lamun voor 1/2 kitu mah apal lain maksudna?

maneh tinggal ngepost wae

misalkan

lazio [1/2] vs ac milan
ac milan confirmed shakehand
Kloter Biasa
link comot samping..

tah ke maneh tempo asuk ka kloter sabaraha

mun ac milan menang skorna (1 kaluhur) maneh menang cendol ti tiap anu ngebid (lazio) di kloter maneh.

mun lazio menang skorna sabaraha bae, (misalkan lazio (0) ac milan (0)) , maneh kudu bayar ka tiap anu ngebid (lazio) di kloter maneh.

mun teu ngarti keneh istigfar bae bay hammer


ieu budak kamana wae ceunah kakara nonghol, D
enya ngarti... D
ke cik nyobaan
fauzieuy - 19/10/2012 06:33 PM
#8239

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
ath kejang-kejang hela sok ngakaks
enya ngarti... D
ke cik nyobaan


buru ke bisi ditutup manten D
mun eleh tenang ku urang ke dibayar na, pasukan urang aya 4+ maneh 2 id. jadi 6. D
romamia - 19/10/2012 07:37 PM
#8240

nubi ngiringan calik didieu ah o

aya nu ngabahas voor game genit:
Page 412 of 413 | ‹ First  < 407 408 409 410 411 412 413 > 
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►