Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 55 of 413 | ‹ First  < 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 >  Last ›

warudoyong13 - 02/08/2011 07:49 PM
#1081

Quote:
Original Posted By fauzieuy
anjir marenang donat :matabelo
muter-muter heula ah ngacir:


bongan bae ente teu datang...
disuruh turun di kedawung... kalah bablas ka kuningan..
warudoyong13 - 02/08/2011 07:51 PM
#1082

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

mindo deuingakak

wah kamari urg jeung peuteuy mangD


mantabs atuh....tarawehana mulutna bau peuteuy..
retroholic_xxx - 02/08/2011 07:57 PM
#1083

Quote:
Original Posted By warudoyong13
mantabs atuh....tarawehana mulutna bau peuteuy..


wkwkwkkwkwk
ayeuna urg rada libur heula tarawehnaD
wkwkkkw
warudoyong13 - 02/08/2011 07:59 PM
#1084

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


wkwkwkkwkwk
ayeuna urg rada libur heula tarawehnaD
wkwkkkw


halah..!! kakara nu katilu geus libur,emang kunaon?,keur dapet nya?, wkwkwkwk
akamaru15 - 02/08/2011 08:03 PM
#1085

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

mindo deuingakak

wah kamari urg jeung peuteuy mangD



puguh mang ngakak
aruh jeng jengkol ngeunah mang genit: atw jengkol ge kajeun mang genit:
ivull - 02/08/2011 08:05 PM
#1086

retroholic_xxx - 02/08/2011 08:32 PM
#1087

Quote:
Original Posted By warudoyong13
halah..!! kakara nu katilu geus libur,emang kunaon?,keur dapet nya?, wkwkwkwk

asa rada lalieur ieu mango
Quote:
Original Posted By akamaru15
puguh mang ngakak
aruh jeng jengkol ngeunah mang genit: atw jengkol ge kajeun mang genit:

peuteuy urg mah
jengkol mah tingkat tinggi euyo
Quote:
Original Posted By ivull
mangga kang mampir kadieu D
sugan wae minat D
[kloter 3 open] ۩ (◣_◢) Pre-Order Kaos Regional Cirebon New Desain (◣_◢) ۩


tkpngacir:
akamaru15 - 02/08/2011 08:45 PM
#1088

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

asa rada lalieur ieu mango

peuteuy urg mah
jengkol mah tingkat tinggi euyo


tkpngacir:



enak mang wih genit:
tapi bauna awet masalahna mah ngakak
warudoyong13 - 02/08/2011 10:21 PM
#1089

balik tarawehan udud heula bari ngaskus!
warudoyong13 - 02/08/2011 10:25 PM
#1090

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

asa rada lalieur ieu mango

peuteuy urg mah
jengkol mah tingkat tinggi euyo


tkpngacir:


loba teuing dahar jeung peuteuh eta teh...
dj.vtoy - 02/08/2011 10:32 PM
#1091

Quote:
Original Posted By warudoyong13
balik tarawehan udud heula bari ngaskus!


tah mang di kopian coffee:
ivull - 02/08/2011 10:48 PM
#1092

mampir deui ah ka kuningan linux2:
dj.vtoy - 02/08/2011 10:50 PM
#1093

Quote:
Original Posted By ivull
mampir deui ah ka kuningan linux2:


mangga kang,,, mung hapunten yeuh teu di wedangan meren D
ivull - 02/08/2011 10:51 PM
#1094

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
mangga kang,,, mung hapunten yeuh teu di wedangan meren D


geus biasana ah teu di wedangan ge p

mampir ka cirebon kang ...
sugan arek ngiluan mesen kaos malu:
dj.vtoy - 02/08/2011 10:53 PM
#1095

Quote:
Original Posted By ivull
geus biasana ah teu di wedangan ge p

mampir ka cirebon kang ...
sugan arek ngiluan mesen kaos malu:


wkwkwk.... ngopi bae ath yeuh kang coffee: D

bade ngadamel dei kaos tah kang crbon?malu:
ivull - 02/08/2011 10:55 PM
#1096

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
wkwkwk.... ngopi bae ath yeuh kang coffee: D

bade ngadamel dei kaos tah kang crbon?malu:


nuhun kang malu:
lamun aya susuan mah kajeun D
geus aya tread na kang malu:
lunaimoet - 02/08/2011 10:57 PM
#1097

Quote:
Original Posted By ivull


geus biasana ah teu di wedangan ge p

mampir ka cirebon kang ...
sugan arek ngiluan mesen kaos malu:

eh aya kang ivul...
Tos pesen kang kaosna..
Ai ukuran L cwe ageng psan teu kango◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
dj.vtoy - 02/08/2011 10:57 PM
#1098

Quote:
Original Posted By ivull
nuhun kang malu:
lamun aya susuan mah kajeun D
geus aya tread na kang malu:
susuna mah milarian we nyalira ngakaks
ohh tread nu ieu nyah? malu:
v
v
v
Quote:
Original Posted By ivull
mangga kang mampir kadieu D
sugan wae minat D
[kloter 3 open] ۩ (◣_◢) Pre-Order Kaos Regional Cirebon New Desain (◣_◢) ۩
cik nyobaan ka tkp hela :travel
warudoyong13 - 02/08/2011 11:03 PM
#1099

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
tah mang di kopian coffee:


toy bejakeun ka si Faw + Aldhie eta bintang na turun deui geuning?
lunaimoet - 02/08/2011 11:04 PM
#1100

Quote:
Original Posted By warudoyong13


toy bejakeun ka si Faw + Aldhie eta bintang na turun deui geuning?

bintang kejora nya mango◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Page 55 of 413 | ‹ First  < 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►