Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 56 of 413 | ‹ First  < 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 >  Last ›

dj.vtoy - 02/08/2011 11:10 PM
#1101

Quote:
Original Posted By warudoyong13
toy bejakeun ka si Faw + Aldhie eta bintang na turun deui geuning?
enya gening :mewek

Quote:
Original Posted By lunaimoet
bintang kejora nya mango◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
eeh aya si teteh.... D
fauzieuy - 02/08/2011 11:18 PM
#1102

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
salah maneh teu datangngakak


mantap atuhD
sok isokeunD

nya si reuh aing mah :mewek
Quote:
Original Posted By warudoyong13
bongan bae ente teu datang...
disuruh turun di kedawung... kalah bablas ka kuningan..

tuda telat mang, nyampe cirebon teh jam6 kurang, meren acarana angges percuma tuda malu:
Quote:
Original Posted By ivull
mangga kang mampir kadieu D
sugan wae minat D
[kloter 3 open] ۩ (◣_◢) Pre-Order Kaos Regional Cirebon New Desain (◣_◢) ۩

pengen beli euy :mewek tapi uang nya lagi surut hammer
Quote:
Original Posted By dj.vtoy
enya gening :mewek

eeh aya si teteh.... D


tenang , pasukan urang acan kaluar keneh malu:

Quote:
Original Posted By akamaru15
enak mang wih genit:
tapi bauna awet masalahna mah ngakak

malem mang beer:
Quote:
Original Posted By lunaimoet
bintang kejora nya mango◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

malem teteh D[/COLOR][/B][/FONT]
dj.vtoy - 02/08/2011 11:22 PM
#1103

Quote:
Original Posted By fauzieuy

nya si reuh aing mah :mewek

tuda telat mang, nyampe cirebon teh jam6 kurang, meren acarana angges percuma tuda malu:

pengen beli euy :mewek tapi uang nya lagi surut hammer

tenang , pasukan urang acan kaluar keneh malu:


malem mang beer:

malem teteh D


yaayy eweh donatan nu mnh mah....wkwkwkk
lunaimoet - 02/08/2011 11:23 PM
#1104

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
enya gening :mewek

eeh aya si teteh.... D

eh aya si bayuo
wew tos donatn uysiul:
si faw psti iri dangakak◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
warudoyong13 - 02/08/2011 11:24 PM
#1105

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
enya gening :mewek

eeh aya si teteh.... D



bisa online geuning toy?, ceunah keur di leuweung...

Quote:
Original Posted By fauzieuy

nya si reuh aing mah :mewek

tuda telat mang, nyampe cirebon teh jam6 kurang, meren acarana angges percuma tuda malu:

pengen beli euy :mewek tapi uang nya lagi surut hammer


tenang , pasukan urang acan kaluar keneh malu:


malem mang beer:

malem teteh D


urang balik ti crbn ge sekitar jam 7an meureun..
seeep lah kaluarkeun Faw sakalian sa-Batalyon ulah sakompi deui :thumbup
lunaimoet - 02/08/2011 11:25 PM
#1106

Quote:
Original Posted By fauzieuy

nya si reuh aing mah :mewek

tuda telat mang, nyampe cirebon teh jam6 kurang, meren acarana angges percuma tuda malu:

pengen beli euy :mewek tapi uang nya lagi surut hammer


tenang , pasukan urang acan kaluar keneh malu:


malem mang beer:

malem teteh D

malem oge dekiss◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
dj.vtoy - 02/08/2011 11:27 PM
#1107

Quote:
Original Posted By lunaimoet
eh aya si bayuo
wew tos donatn uysiul:
si faw psti iri dangakak◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
puguh teh,,tatadi ku abi dibibita we si zifaw ngakaks

Quote:
Original Posted By warudoyong13
bisa online geuning toy?, ceunah keur di leuweung...


urang balik ti crbn ge sekitar jam 7an meureun..
seeep lah kaluarkeun Faw sakalian sa-Batalyon ulah sakompi deui :thumbup
uing balik dei ka imah mang tdi jm 9an....teu rajeun deuh,,kaboor we ke isukan kaditu deui D
fauzieuy - 02/08/2011 11:27 PM
#1108

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
yaayy eweh donatan nu mnh mah....wkwkwkk

cd geus mulai di ece :mewek
menta duit ah meuli donat ngacir:
Quote:
Original Posted By warudoyong13
bisa online geuning toy?, ceunah keur di leuweung...

urang balik ti crbn ge sekitar jam 7an meureun..
seeep lah kaluarkeun Faw sakalian sa-Batalyon ulah sakompi deui :thumbup

apanan eta teh angges acarana urang datang kadinya teh meren angges kan percuma absen hammer
Quote:
Original Posted By lunaimoet
malem oge dekiss◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


teteh mesen baju nya malu:
atuh kanggo lebaran D
lunaimoet - 02/08/2011 11:30 PM
#1109

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
puguh teh,,tatadi ku abi dibibita we si zifaw ngakaks

uing balik dei ka imah mang tdi jm 9an....teu rajeun deuh,,kaboor we ke isukan kaditu deui D

ngakak ngakak
awas ah bay bilih ceurik ngke na karunya◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
lunaimoet - 02/08/2011 11:33 PM
#1110

Quote:
Original Posted By fauzieuy

cd geus mulai di ece :mewek
menta duit ah meuli donat ngacir:

apanan eta teh angges acarana urang datang kadinya teh meren angges kan percuma absen hammer


teteh mesen baju nya malu:
atuh kanggo lebaran D

ih ko taueek:
km oge ath meser kanggo lbaran ngarah seragamo
sxn meser donat oge ah:ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
ivull - 02/08/2011 11:34 PM
#1111

di tinggal sakedeng geus rame kawas kieu hammer
fauzieuy - 02/08/2011 11:35 PM
#1112

Quote:
Original Posted By lunaimoet
ih ko taueek:
km oge ath meser kanggo lbaran ngarah seragamo
sxn meser donat oge ah:ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


tadi kan ngintip kesana teh eek:
nah itu masalahnya kaga punya duit hammers
nitip teh ke digantian malu
dj.vtoy - 02/08/2011 11:36 PM
#1113

Quote:
Original Posted By fauzieuy

cd geus mulai di ece :mewek
menta duit ah meuli donat ngacir:

apanan eta teh angges acarana urang datang kadinya teh meren angges kan percuma absen hammer

teteh mesen baju nya malu:
atuh kanggo lebaran D


faw eta mnh teu era nu ngumpul didieu kaskus donator kabeh lo ngakak
lunaimoet - 02/08/2011 11:40 PM
#1114

Quote:
Original Posted By ivull
di tinggal sakedeng geus rame kawas kieu hammer

pul km maen k'besuki x ja ada yg mau pesen coba aja pul◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
ivull - 02/08/2011 11:41 PM
#1115

Quote:
Original Posted By lunaimoet
pul km maen k'besuki x ja ada yg mau pesen coba aja pul◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


udah di atur sama pak eReL p
lunaimoet - 02/08/2011 11:46 PM
#1116

Quote:
Original Posted By ivull


udah di atur sama pak eReL p

sep dah...
Km lg dmirnet tah?◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
lunaimoet - 02/08/2011 11:48 PM
#1117

Quote:
Original Posted By dj.vtoy


faw eta mnh teu era nu ngumpul didieu kaskus donator kabeh lo ngakak

moal ngilu' ah abi mah:ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
warudoyong13 - 02/08/2011 11:54 PM
#1118

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
faw eta mnh teu era nu ngumpul didieu kaskus donator kabeh lo ngakak


tapi ngan urang bae toy anu nyenet leutik hejo-hejo na!
dj.vtoy - 02/08/2011 11:55 PM
#1119

Quote:
Original Posted By warudoyong13
tapi ngan urang bae toy anu nyenet leutik hejo-hejo na!


enya mang :mewek
duuhh jdi malu.... malu
warudoyong13 - 02/08/2011 11:57 PM
#1120

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
enya mang :mewek
duuhh jdi malu.... malu


kamarana ceunah? geuning jadi sepi?
Page 56 of 413 | ‹ First  < 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►