Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 413 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

lunaimoet - 26/07/2011 09:27 PM
#101

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


teu aya upah,,
kesadaran eta mahngakak
job deskngakak


muhunngakak
ari nasi jamblang mah d kuningan tos aya nu ngicalD


mun kitu ngke teth icalan tahu gejrotlah dikuninganngakak
akamaru15 - 26/07/2011 09:27 PM
#102

Quote:
Original Posted By lunaimoet
muhun kang di cirebon kunaon kitueek:



teu nanaon teh D
nembe terang bae
akamaru15 - 26/07/2011 09:31 PM
#103

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


teu aya upah,,
kesadaran eta mahngakak
job deskngakak


muhunngakak
ari nasi jamblang mah d kuningan tos aya nu ngicalD



siap atulah ngakak
moal menta upah ketang menta sangu bae ngakak
lunaimoet - 26/07/2011 09:31 PM
#104

Quote:
Original Posted By akamaru15
teu nanaon teh D
nembe terang bae


jiah ai si akang mahngakak
akamaru15 - 26/07/2011 09:33 PM
#105

Quote:
Original Posted By lunaimoet
jiah ai si akang mahngakak


kan abi nembe kenalan sareng teteh D
jadi teu terang rompokna D
retroholic_xxx - 26/07/2011 09:36 PM
#106

Quote:
Original Posted By lunaimoet
mun kitu ngke teth icalan tahu gejrotlah dikuninganngakak

muhun teh
ngider tapi di pikul
ngakak
Quote:
Original Posted By akamaru15
siap atulah ngakak
moal menta upah ketang menta sangu bae ngakak


sanguna geus beueuy
kmh atuh??ngakak
akamaru15 - 26/07/2011 09:42 PM
#107

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

muhun teh
ngider tapi di pikul
ngakak


sanguna geus beueuy
kmh atuh??ngakak



halah kumaha atuh nya ngakak
lunaimoet - 26/07/2011 09:45 PM
#108

Quote:
Original Posted By akamaru15
kan abi nembe kenalan sareng teteh D
jadi teu terang rompokna D

muhun kang....
salken ah
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

muhun teh
ngider tapi di pikul
ngakak


sanguna geus beueuy
kmh atuh??ngakak


ih alim ah ai dipikul mahngakak
akamaru15 - 26/07/2011 09:47 PM
#109

Quote:
Original Posted By lunaimoet
muhun kang....
salken ah


ih alim ah ai dipikul mahngakak



oke teh salken lagi shakehand2 D
lunaimoet - 26/07/2011 09:51 PM
#110

Quote:
Original Posted By akamaru15
oke teh salken lagi shakehand2 D


nuhun kk salken deuishakehand2
ntar ikutang yak
retroholic_xxx - 26/07/2011 09:51 PM
#111

kahade ah ulah pararondok teuing postinganna
bisi ditindak euytakut
akamaru15 - 26/07/2011 09:56 PM
#112

Quote:
Original Posted By lunaimoet
nuhun kk salken deuishakehand2
ntar ikutang yak


inysa allah teteh D
hoyong kenal ongkoh sareng teteh D

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
kahade ah ulah pararondok teuing postinganna
bisi ditindak euytakut



tenang kang moal parondok da :cool
ulah kurang ti 3 kata kan ??
lunaimoet - 26/07/2011 09:58 PM
#113

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
kahade ah ulah pararondok teuing postinganna
bisi ditindak euytakut


ih kan aku tidak pendek' kok kkamazed:

ai fauzie kama uy asa lami teuing ih
lunaimoet - 26/07/2011 09:59 PM
#114

Quote:
Original Posted By akamaru15
inysa allah teteh D
hoyong kenal ongkoh sareng teteh D




tenang kang moal parondok da :cool
ulah kurang ti 3 kata kan ??


siap ditunggu yak kangp
retroholic_xxx - 26/07/2011 10:02 PM
#115

Quote:
Original Posted By akamaru15
inysa allah teteh D
hoyong kenal ongkoh sareng teteh D



tenang kang moal parondok da :cool
ulah kurang ti 3 kata kan ??

muhun atuhD
siap lh
Quote:
Original Posted By lunaimoet
ih kan aku tidak pendek' kok kkamazed:

ai fauzie kama uy asa lami teuing ih

cenah mah nuju mkn teh
tp duka tah mkn dmn
o
akamaru15 - 26/07/2011 10:04 PM
#116

Quote:
Original Posted By lunaimoet
siap ditunggu yak kangp


tapi ulah nungguan d luar bumi sing lebet angin ngakak

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

muhun atuhD
siap lh

cenah mah nuju mkn teh
tp duka tah mkn dmn
o


wah teu ngajak2 yeuh akang faw2 mah ngakak
retroholic_xxx - 26/07/2011 10:11 PM
#117

Quote:
Original Posted By akamaru15
tapi ulah nungguan d luar bumi sing lebet angin ngakak


wah teu ngajak2 yeuh akang faw2 mah ngakak


enya tah teu ngajak2 deuh
ngakak
sigana madyang ngonahhhh
akamaru15 - 26/07/2011 10:15 PM
#118

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


enya tah teu ngajak2 deuh
ngakak
sigana madyang ngonahhhh



ngakak teu mang jigana mah tah keur d gotong royong
keur ngajamblang bae ngakak
retroholic_xxx - 26/07/2011 10:20 PM
#119

Quote:
Original Posted By akamaru15
ngakak teu mang jigana mah tah keur d gotong royong
keur ngajamblang bae ngakak


jamblang na ge pindah ih
ka deukeut gang sawongakak
mangkara teu nyaho ih?
akamaru15 - 26/07/2011 10:24 PM
#120

eh nya2 poho ngakak
nu hareupeun pui kan ??
Page 6 of 413 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►