Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 60 of 413 | ‹ First  < 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 >  Last ›

ivull - 03/08/2011 02:31 PM
#1181

Quote:
Original Posted By matchz21
owh...di kirain teh ti kuningan....uhun atuh sok pilarian sa seueur seueur na... :thumbup


mmpir atuh kang ka cerbon ...
malu:
ekakakakakaka - 03/08/2011 02:48 PM
#1182

selamat siang kuningan D
izin neduh yah, di luar panas soalnya
retroholic_xxx - 03/08/2011 05:13 PM
#1183

selamat sore kuningan...2 jam deui bukagenit:
matchz21 - 03/08/2011 05:22 PM
#1184

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
selamat sore kuningan...2 jam deui bukagenit:


sore oge mang...
Sigana buka jeung cendolbig enak nya...cing menta atuh mang... malu
akamaru15 - 03/08/2011 05:25 PM
#1185

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
selamat sore kuningan...2 jam deui bukagenit:



sok atuh mah siap2 :ngacir
urng keur masak yeuh mang
GilangPR - 03/08/2011 05:25 PM
#1186

Quote:
Original Posted By ekakakakakaka
selamat siang kuningan D
izin neduh yah, di luar panas soalnya


hmmm, nampaknya lw kagak di kuote ka... D

sini aja ama gw ngobrolnya... cool:
retroholic_xxx - 03/08/2011 05:31 PM
#1187

Quote:
Original Posted By matchz21
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]sore oge mang...
Sigana buka jeung cendolbig enak nya...cing menta atuh mang... malu

wkkwkwkwkw
buka mah jeung bubur genjelngakak
Quote:
Original Posted By akamaru15
sok atuh mah siap2 :ngacir
urng keur masak yeuh mang


masak naon yeuh??D[/COLOR][/FONT]
akamaru15 - 03/08/2011 05:33 PM
#1188

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

wkkwkwkwkw
buka mah jeung bubur genjelngakak


masak naon yeuh??D



tutug oncom mang genit:
sareng lauk gurame genit:
GilangPR - 03/08/2011 05:39 PM
#1189

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

wkkwkwkwkw
buka mah jeung bubur genjelngakak


masak naon yeuh??D


kamu sombong banget deh ke aku... mahos

Quote:
Original Posted By akamaru15
tutug oncom mang genit:
sareng lauk gurame genit:


hayang euy... genit:
akamaru15 - 03/08/2011 05:46 PM
#1190

Quote:
Original Posted By GilangPR
kamu sombong banget deh ke aku... mahos



hayang euy... genit:



kadieu atuh kang :ngacir
k urang tungguan ngakak
retroholic_xxx - 03/08/2011 05:50 PM
#1191

Quote:
Original Posted By akamaru15
tutug oncom mang genit:
sareng lauk gurame genit:

menta atuh
kirim ke pasapen nya
Quote:
Original Posted By GilangPR
kamu sombong banget deh ke aku... mahos


hayang euy... genit:


masa sih
karek ge datang maneh
nohope:
akamaru15 - 03/08/2011 05:53 PM
#1192

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

menta atuh
kirim ke pasapen nya


masa sih
karek ge datang maneh
nohope:



k ku urang kirim make JNE ngakaks
fauzieuy - 03/08/2011 05:57 PM
#1193

ngabuburit heula, jeung awewe genit:
retroholic_xxx - 03/08/2011 05:58 PM
#1194

Quote:
Original Posted By akamaru15
k ku urang kirim make JNE ngakaks

enya bener nya??ngakak
ngke datang2 buruk kumaha
Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"] ngabuburit heula, jeung awewe genit:


batalmad:[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 03/08/2011 05:59 PM
#1195

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
enya bener nya??ngakak
ngke datang2 buruk kumaha

batalmad:


saeutik wae reuh, ulin hungkul mad:[/COLOR][/B][/FONT]
akamaru15 - 03/08/2011 06:02 PM
#1196

Quote:
Original Posted By fauzieuy
ngabuburit heula, jeung awewe genit:



kahade makruh mang ngakaks
bahaya sakeudeung deui adzan yeuh
akamaru15 - 03/08/2011 06:03 PM
#1197

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

enya bener nya??ngakak
ngke datang2 buruk kumaha


batalmad:



lain mang datang2 3 poe deui ngakak
mang tah kang faw2 makruh ngakaks
ivull - 03/08/2011 06:08 PM
#1198

ramee yeuh sigana mah linux2:
retroholic_xxx - 03/08/2011 06:09 PM
#1199

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
saeutik wae reuh, ulin hungkul mad:

sarua wae ulin bari raba-raba mah
Quote:
Original Posted By akamaru15
lain mang datang2 3 poe deui ngakak
mang tah kang faw2 makruh ngakaks

enya etah
makruh da
Quote:
Original Posted By ivull
ramee yeuh sigana mah linux2:


kadirD[/COLOR][/FONT][/B]
ivull - 03/08/2011 06:12 PM
#1200

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

sarua wae ulin bari raba-raba mah

enya etah
makruh da


kadirD


jiaaaaaaah saha tah anu raba-raba
tanggung euy sakedeung deui magrib nohope:
Page 60 of 413 | ‹ First  < 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►