Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 66 of 413 | ‹ First  < 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 >  Last ›

GilangPR - 03/08/2011 11:09 PM
#1301

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

alibi mah da aya waengakak


penelitian naon??ngakak
skripsi ge acanngakak



maneh mah kumaha sih tibalik.... capedes

aturan penelitian heula, karek skripsi.. kitu lain...? malu:

Quote:
Original Posted By warudoyong13
enya dhie tong poho sticker, engke bawa mun ente balik ka Kuningan deui...


stker naon mang? D
fauzieuy - 03/08/2011 11:11 PM
#1302

Quote:
Original Posted By GilangPR
ah manehmah kawas nu teu nyaho otak si aldhie... ngakaks


wow kakak wow.... genit:

nuhun zi... :thumbup kiss

oh enya, sakalian blog maneh di Bookmark ku urg... D


biasa heureuh budak eta mah :nagkak

sip thumbup:
kakara bener deui eta blog urang baheula mah ranking na hampir asup ka 900rb ayeuna nyusut jadi 8jt cd
gara-gara aya malware ti orang malaysia mad:
retroholic_xxx - 03/08/2011 11:11 PM
#1303

Quote:
Original Posted By warudoyong13
enya dhie tong poho sticker, engke bawa mun ente balik ka Kuningan deui...

siappD
kalem mangD
Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
kahade mang mun teu ngarti nanya malu:


nya kabeh jeung update status ngakak klik wae link na D


alibi albi naon si nohope:
si bayu mangkat kkn sugannya bingungs


kahade mang si aldhie mah geura alesan poho teu kabawa :nohope


teu nyaho mangkat mreun
D[/COLOR][/FONT][/B]
GilangPR - 03/08/2011 11:12 PM
#1304

Quote:
Original Posted By fauzieuy


biasa heureuh budak eta mah :nagkak

sip thumbup:
kakara bener deui eta blog urang baheula mah ranking na hampir asup ka 900rb ayeuna nyusut jadi 8jt cd
gara-gara aya malware ti orang malaysia mad:


kok bisa nyerang blog maneh zi...? matabelo:

apa emang nyerang kabehan...? bingungs
retroholic_xxx - 03/08/2011 11:12 PM
#1305

Quote:
Original Posted By GilangPR
maneh mah kumaha sih tibalik.... capedes

aturan penelitian heula, karek skripsi.. kitu lain...? malu:


stker naon mang? D


acan...
ai metopen mah semester sukan karek rek nyokot
akamaru15 - 03/08/2011 11:15 PM
#1306

Quote:
Original Posted By fauzieuy

kahade mang mun teu ngarti nanya malu:


nya kabeh jeung update status ngakak klik wae link na D


alibi albi naon si nohope:
si bayu mangkat kkn sugannya bingungs



kahade mang si aldhie mah geura alesan poho teu kabawa :nohope



siap komandan army:
mangga atuhlah akang2 ke sahur ka dieu deui marangga :ngacir
fauzieuy - 03/08/2011 11:15 PM
#1307

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
siappD
kalem mangD

teu nyaho mangkat mreun
D

maneh keur ngepost dimana dhie eek:
Quote:
Original Posted By GilangPR
kok bisa nyerang blog maneh zi...? matabelo:

apa emang nyerang kabehan...? bingungs

keur baheula urang nyieun berita ratusan website malaysia di hack ku orang indonesia, web urang sampe rame adu bacot budak indonesia jeung malaysia ngakak[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 03/08/2011 11:17 PM
#1308

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
maneh keur ngepost dimana dhie eek:

keur baheula urang nyieun berita ratusan website malaysia di hack ku orang indonesia, web urang sampe rame adu bacot budak indonesia jeung malaysia ngakak


jalan2 waengakak
tempo we urg ngepost dmn waeo[/COLOR][/FONT][/B]
warudoyong13 - 03/08/2011 11:17 PM
#1309

Quote:
Original Posted By fauzieuy

kahade mang si aldhie mah geura alesan poho teu kabawa :nohope

mun poho cuang tusbol rame-rame bae...

Quote:
Original Posted By GilangPR

stker naon mang? D


sticker kaskus...

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

siappD
kalem mangD

D


ulah poho!
retroholic_xxx - 03/08/2011 11:20 PM
#1310

Quote:
Original Posted By warudoyong13
mun poho cuang tusbol rame-rame bae...


sticker kaskus...


ulah poho!


siapppppD
sakalian lah urg rek ngajieun we stiker kaskus regional kuninganD
fauzieuy - 03/08/2011 11:20 PM
#1311

Quote:
Original Posted By akamaru15
siap komandan army:
mangga atuhlah akang2 ke sahur ka dieu deui marangga :ngacir

jeh kalah opp hammers
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]

jalan2 waengakak
tempo we urg ngepost dmn waeo

di lounge teknik nya o
urang asa canggung asup kadinya teh euy hammers
Quote:
Original Posted By warudoyong13
mun poho cuang tusbol rame-rame bae...



sticker kaskus...



ulah poho!


eta mah bagian tugas si bayu mang ngakak[/COLOR][/B][/FONT]
GilangPR - 03/08/2011 11:22 PM
#1312

Quote:
Original Posted By fauzieuy

maneh keur ngepost dimana dhie eek:

keur baheula urang nyieun berita ratusan website malaysia di hack ku orang indonesia, web urang sampe rame adu bacot budak indonesia jeung malaysia ngakak


aya-aya wae atuda... ngakaks

btw, maneh masih sok ulin ka KSP zi...?

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


acan...
ai metopen mah semester sukan karek rek nyokot


lamun metocol...? ngakaks

Quote:
Original Posted By warudoyong13
mun poho cuang tusbol rame-rame bae...



sticker kaskus...



ulah poho!



hahahahaha.... sok we lah, ku urang tusbol ku LINGGIS... ngakaks
warudoyong13 - 03/08/2011 11:23 PM
#1313

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


siapppppD
sakalian lah urg rek ngajieun we stiker kaskus regional kuninganD


wah alus ari kitu mah...shakehand2 :2thumbup

Quote:
Original Posted By fauzieuy

jeh kalah opp hammers

eta mah bagian tugas si bayu mang ngakak


tapi sigana kalah resep euy di tusbol mah....Yb
retroholic_xxx - 03/08/2011 11:25 PM
#1314

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
jeh kalah opp hammers

di lounge teknik nya o
urang asa canggung asup kadinya teh euy hammers

eta mah bagian tugas si bayu mang ngakak

canggungna naha??bingung
Quote:
Original Posted By GilangPR
aya-aya wae atuda... ngakaks

btw, maneh masih sok ulin ka KSP dhie...?


lamun metocol...? ngakaks



hahahahaha.... sok we lah, ku urang tusbol ku LINGGIS... ngakaks

metodologi pencolian?ngakak
osok sakali2 ka KSP urgo
Quote:
Original Posted By warudoyong13
wah alus ari kitu mah...shakehand2 :2thumbup


tapi sigana kalah resep euy di tusbol mah....Yb


siapngakak
ker naon mang?[/COLOR][/FONT][/B]
GilangPR - 03/08/2011 11:25 PM
#1315

Quote:
Original Posted By warudoyong13
wah alus ari kitu mah...shakehand2 :2thumbup



tapi sigana kalah resep euy di tusbol mah....Yb


lamun ditusbol ku gagang sapu kumaha mang... ngakaks
GilangPR - 03/08/2011 11:28 PM
#1316

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

canggungna naha??bingung

metodologi pencolian?ngakak
osok sakali2 ka KSP urgo


siapngakak
ker naon mang?


canggung, pedah manukna dina tarang... ngakak

dhie, di jurusan maneh gareulis teu...? D
(ato malah batangan kabeh?) ngakaks
warudoyong13 - 03/08/2011 11:30 PM
#1317

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


siapngakak
ker naon mang?


keur ngahapusan log, pagawean uing di sawah euy...

Quote:
Original Posted By GilangPR
lamun ditusbol ku gagang sapu kumaha mang... ngakaks


wkwkwkwkwk... tergantung ukuran na, lamun badag gagang sapu na respeun si eta mah...
fauzieuy - 03/08/2011 11:31 PM
#1318

Quote:
Original Posted By GilangPR
aya-aya wae atuda... ngakaks

btw, maneh masih sok ulin ka KSP dhie...?



lamun [B]metocol...? ngakaks




hahahahaha.... sok we lah, ku urang tusbol ku LINGGIS... ngakaks

ayeuna mah jadi SR wae lang malu:
euweuh trit rame tuda ngakak
Quote:
Original Posted By warudoyong13
wah alus ari kitu mah...shakehand2 :2thumbup



tapi sigana kalah resep euy di tusbol mah....Yb


mun di tusbol ku cendol mah ngenaheun mang genit:[/B]
GilangPR - 03/08/2011 11:32 PM
#1319

Quote:
Original Posted By warudoyong13
keur ngahapusan log, pagawean uing di sawah euy...



wkwkwkwkwk... tergantung ukuran na, lamun badag gagang sapu na respeun si eta mah...


ku sapu lidi sabeungkeut jigana alus... ngakaks


sensasi cucuk... ngakaks
fauzieuy - 03/08/2011 11:38 PM
#1320

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
canggungna naha??bingung

metodologi pencolian?ngakak
osok sakali2 ka KSP urgo


siapngakak
ker naon mang?


teu karenal urang na hammers
btw 5 deui tuh bintang na malu:[/COLOR][/B][/FONT]
Page 66 of 413 | ‹ First  < 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►