Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 67 of 413 | ‹ First  < 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 >  Last ›

warudoyong13 - 03/08/2011 11:41 PM
#1321

Quote:
Original Posted By fauzieuy


teu karenal urang na hammers
btw 5 deui tuh bintang na malu:


edaasss bener euy... jendral besar deui ayeuna mah..:2thumbup
retroholic_xxx - 03/08/2011 11:41 PM
#1322

Quote:
Original Posted By GilangPR
canggung, pedah manukna dina tarang... ngakak

dhie, di jurusan maneh gareulis teu...? D
(ato malah batangan kabeh?) ngakaks

batangan kabeh bel
geodesi mah
Quote:
Original Posted By warudoyong13
keur ngahapusan log, pagawean uing di sawah euy...

wow log d sawaho
wkwkwkwkwk... tergantung ukuran na, lamun badag gagang sapu na respeun si eta mah...


Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
teu karenal urang na hammers
btw 5 deui tuh bintang na malu:


alus fawD
turun deui tuda kamari tehngakak[/COLOR][/FONT][/B]
GilangPR - 03/08/2011 11:43 PM
#1323

Quote:
Original Posted By fauzieuy

ayeuna mah jadi SR wae lang malu:
euweuh trit rame tuda ngakak


mun di tusbol ku cendol mah ngenaheun mang genit:


haha bener zi... D

kumaha si bukan_dearoyshop mahos geus jadi mod...? ngakaks


zi, bedana Mod Kaskus, jeung Mod Kaskus Away naon sih...? bingungs
sayaautis - 03/08/2011 11:43 PM
#1324
:)
hi......salam kenal... \)
fauzieuy - 03/08/2011 11:44 PM
#1325

Quote:
Original Posted By warudoyong13
edaasss bener euy... jendral besar deui ayeuna mah..:2thumbup

klon si mamang geus ngerate can bingungs
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
batangan kabeh bel
geodesi mah


alus fawD
turun deui tuda kamari tehngakak


urang pho deui id nu mana geus ngerate id mana nu acan hammers
pabeulit loba teuing ngakaks[/COLOR][/B][/FONT]
GilangPR - 03/08/2011 11:46 PM
#1326

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

batangan kabeh bel
geodesi mah




alus fawD
turun deui tuda kamari tehngakak


oh... cerutu kabeh ngakaks

Quote:
Original Posted By sayaautis
hi......salam kenal... \)


salam kenal juga gan... shakehand2

DJ kaskus radio nih... D
retroholic_xxx - 03/08/2011 11:46 PM
#1327

Quote:
Original Posted By sayaautis
hi......salam kenal... \)

wong kuningan ikigenit:
Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
klon si mamang geus ngerate can bingungs

urang pho deui id nu mana geus ngerate id mana nu acan hammers
pabeulit loba teuing ngakaks


wkwkkwkwkw
tapi ges bintang 5 deui alus[/COLOR][/FONT][/B]
retroholic_xxx - 03/08/2011 11:47 PM
#1328

Quote:
Original Posted By GilangPR
oh... cerutu kabeh ngakaks


salam kenal juga gan... shakehand2

DJ kaskus radio nih... D


cerutu alami??
wkwkkw
aya yeuh bako na diluar
GilangPR - 03/08/2011 11:48 PM
#1329

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

wong kuningan ikigenit:


wkwkkwkwkw
tapi ges bintang 5 deui alus


keur ngomongkeun naon ieu teh dhie...? rate - rate an...? bingungs
fauzieuy - 03/08/2011 11:49 PM
#1330

Quote:
Original Posted By GilangPR
haha bener zi... D

kumaha si bukan_dearoyshop mahos geus jadi mod...? ngakaks


zi, bedana Mod Kaskus, jeung Mod Kaskus Away naon sih...? bingungs

teuing eta kk bude ngaleungit nohope:
can ka panggih euy prime na nohope:
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
wong kuningan ikigenit:

wkwkkwkwkw
tapi ges bintang 5 deui alus

ke mun berkurang menta bantuan ngakak

Quote:
Original Posted By sayaautis
hi......salam kenal... \)

wah ada dj kaskus radio mampir matabelo:

cool:hi: juga gan D
salken shakehand2


ada angin apa nih malus[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 03/08/2011 11:50 PM
#1331

Quote:
Original Posted By GilangPR
keur ngomongkeun naon ieu teh dhie...? rate - rate an...? bingungs

enya rte2an
ngakak

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
teuing eta kk bude ngaleungit nohope:
can ka panggih euy prime na nohope:

ke mun berkurang menta bantuan ngakak


wah ada dj kaskus radio mampir matabelo:

cool:hi: juga gan D
salken shakehand2


ada angin apa nih malus


angin apa naon??eta budak kuningan bel[/COLOR][/FONT][/B]
GilangPR - 03/08/2011 11:51 PM
#1332

Quote:
Original Posted By fauzieuy

teuing eta kk bude ngaleungit nohope:
can ka panggih euy prime na nohope:

ke mun berkurang menta bantuan ngakak


wah ada dj kaskus radio mampir matabelo:

cool:hi: juga gan D
salken shakehand2


ada angin apa nih malus


pertanyaan urang nu hiji deui can dijawab zi... D
GilangPR - 03/08/2011 11:52 PM
#1333

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

enya rte2an
ngakak



angin apa naon??eta budak kuningan bel


angin muson selatan meureun... ngakaks
akangagus - 03/08/2011 11:52 PM
#1334

wuih!
marelek keneh hugan!
fauzieuy - 03/08/2011 11:53 PM
#1335

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
enya rte2an
ngakak


angin apa naon??eta budak kuningan bel

orang kuningan bingungs
hebat euy bisa jadi dj kaskus matabelo:
atuh bisa ngapromosikeun regional kuningan ngakak
Quote:
Original Posted By GilangPR
pertanyaan urang nu hiji deui can dijawab zi... D

oh enya hammers
ai away mah cuti jadi teu aktif teuing ngamoderasi na tag na pink mun hejo mah mod senior anu aktif D anu tag biru mod training malu:[/COLOR][/B][/FONT]
GilangPR - 03/08/2011 11:54 PM
#1336

Quote:
Original Posted By akangagus
wuih!
marelek keneh hugan!


TS na mah sok nepikeun ka sahur mang... ngakaks
fauzieuy - 03/08/2011 11:54 PM
#1337

Quote:
Original Posted By akangagus
[COLOR="DarkRed"][B] wuih!
marelek keneh hugan!


hugan ta sugan gus hammer:
kamana wae yeuh kakara nonghol deui malus[/COLOR][/B]
GilangPR - 03/08/2011 11:57 PM
#1338

Quote:
Original Posted By fauzieuy

orang kuningan bingungs
hebat euy bisa jadi dj kaskus matabelo:
atuh bisa ngapromosikeun regional kuningan ngakak

oh enya hammers
ai away mah cuti jadi teu aktif teuing ngamoderasi na tag na pink mun hejo mah mod senior anu aktif D anu tag biru mod training malu:


oh kitu...
sabenerna loba euy hal2 nu ku urang rek didiskusikeun soal kaskus... D

ngan disimpen heula we lah... malus


maneh saur jeung saha didinya zi...?
fauzieuy - 03/08/2011 11:57 PM
#1339

Quote:
Original Posted By GilangPR
oh kitu...
sabenerna loba euy hal2 nu ku urang rek didiskusikeun soal kaskus... D

ngan disimpen heula we lah... malus


maneh saur jeung saha didinya zi...?


mending ayeuna diskusikeun daripada chit chat teu puguh hammers

urang mah keur di imah ayena lang D
jeung keluarga malu:
akangagus - 03/08/2011 11:58 PM
#1340

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[B][COLOR="Green"]
hugan ta sugan gus hammer:
kamana wae yeuh kakara nonghol deui malus


sibuk wae euy ayenamah!

Quote:
Original Posted By GilangPR
TS na mah sok nepikeun ka sahur mang... ngakaks


wuih!
teruskanlah![/B][/COLOR]
Page 67 of 413 | ‹ First  < 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►