Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 68 of 413 | ‹ First  < 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 >  Last ›

retroholic_xxx - 04/08/2011 12:01 AM
#1341

walik maksudnaD
GilangPR - 04/08/2011 12:02 AM
#1342

Quote:
Original Posted By fauzieuy


mending ayeuna diskusikeun daripada chit chat teu puguh hammers

urang mah keur di imah ayena lang D
jeung keluarga malu:


mudah2an maneh moal bosen ngajawab2 na... ngakaks

soal Lounge Enthusiast, maksudna kumaha...? asa araneh aya entut ti lounge... bingungs

Quote:
Original Posted By akangagus


sibuk wae euy ayenamah!



wuih!
teruskanlah!


sok lajengkeun, lajengkeun... D
lunaimoet - 04/08/2011 12:03 AM
#1343

Malingtas hula ah :ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
akangagus - 04/08/2011 12:04 AM
#1344

Quote:
Original Posted By GilangPR
mudah2an maneh moal bosen ngajawab2 na... ngakaks

soal Lounge Enthusiast, maksudna kumaha...? asa araneh aya entut ti lounge... bingungs


sok lajengkeun, lajengkeun... D


nuju sibuk naon kang ayeuna?
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:05 AM
#1345

Quote:
Original Posted By GilangPR
angin muson selatan meureun... ngakaks

muson utarangakak
Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
orang kuningan bingungs
hebat euy bisa jadi dj kaskus matabelo:
atuh bisa ngapromosikeun regional kuningan ngakak

oh enya hammers
ai away mah cuti jadi teu aktif teuing ngamoderasi na tag na pink mun hejo mah mod senior anu aktif D anu tag biru mod training malu:


tara beuki ngejank jalma etamahD[/COLOR][/FONT][/B]
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:06 AM
#1346

Quote:
Original Posted By lunaimoet
Malingtas hula ah :ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


eh aya si teteh
D
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:08 AM
#1347

GilangPR - 04/08/2011 12:09 AM
#1348

Quote:
Original Posted By lunaimoet
Malingtas hula ah :ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


kiss

Quote:
Original Posted By akangagus


nuju sibuk naon kang ayeuna?


skripsi mang caritana mah... o

ari ente...? D

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

muson utarangakak


tara beuki ngejank jalma etamahD


geus we ngan salam kenal hungkul... euweuh deui geuning si DJ kaskus teh...?

btw gantengan mana jeung DJ Vtoy...? ngakaks
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:09 AM
#1349

Quote:
Original Posted By GilangPR
skripsi mang caritana mah... o

ari ente...? D


geus we ngan salam kenal hungkul... euweuh deui geuning si DJ kaskus teh...?

btw gantengan mana jeung DJ Vtoy...? ngakaks


wkkwkw
gantengan dj vtoy lah
urang ge kalah bogohmalu:


maho
fauzieuy - 04/08/2011 12:10 AM
#1350

Quote:
Original Posted By akangagus
[COLOR="DarkRed"][B]

sibuk wae euy ayenamah!



wuih!
teruskanlah!

sibuk dikantor sugan o
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[FONT="Century Gothic"]walik maksudnaD

dua kata hammers
Quote:
Original Posted By GilangPR
mudah2an maneh moal bosen ngajawab2 na... ngakaks

soal Lounge Enthusiast, maksudna kumaha...? asa araneh aya entut ti lounge... bingungs

sok lajengkeun, lajengkeun... D

nah eta, urang rada teu apal lounge enthusiast mah, mun nu ngarana ethusiast pasti pernah mere kontribusi atau bantuan ka moderator sf tertentu o jeung dikenal baik ku moderator sf tertentu D
tapi nu aneh mah lounge enthusiast urang jarang nempo di lounge capedes ngabantuan ngalapor ge sasakali nohope:

Quote:
Original Posted By lunaimoet
Malingtas hula ah :ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

matabelo: acan tidur sugan teh ..
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

muson utarangakak


tara beuki ngejank jalma etamahD

orang mana si dhie di kuningan na bingungs[/COLOR][/B][/FONT]
GilangPR - 04/08/2011 12:10 AM
#1351

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


wkkwkw
gantengan dj vtoy lah
urang ge kalah bogohmalu:


maho


manehmah loba teung ngisep cerutu daging tuda... ngakaks
incrive - 04/08/2011 12:10 AM
#1352

Quote:
Original Posted By warudoyong13
geus ti ditu kahade diajak ka mih iroh ku TS!


emang peting2 buka mang? ngakak

Quote:
Original Posted By GilangPR
wow... ada sesepuh.... takuts


wew, penghuni baru sayah mah malus
salken om shakehand

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

d lembur sukun
sigana alus aya nu anyar
nu kurut castle rock


ngakak
mreuno


penuh teu kira2? geus taraweh? kedeng weh tapi nya malu:
sms weh o
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:13 AM
#1353

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
sibuk dikantor sugan o

dua kata hammers

nah eta, urang rada teu apal lounge enthusiast mah, mun nu ngarana ethusiast pasti pernah mere kontribusi atau bantuan ka moderator sf tertentu o jeung dikenal baik ku moderator sf tertentu D
tapi nu aneh mah lounge enthusiast urang jarang nempo di lounge capedes ngabantuan ngalapor ge sasakali nohope:


matabelo: acan tidur sugan teh ..

orang mana si dhie di kuningan na bingungs

orang bojongD

saeutik faw:sorry
Quote:
Original Posted By GilangPR
manehmah loba teung ngisep cerutu daging tuda... ngakaks

naon etah??
otnok??ngakak
Quote:
Original Posted By incrive
emang peting2 buka mang? ngakak


wew, penghuni baru sayah mah malus
salken om shakehand


penuh teu kira2? geus taraweh? kedeng weh tapi nya malu:
sms weh o


rek sakeudeung mah ngocok we d kamar mandi:nohope
maen game sakedeung asa kumaha[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 04/08/2011 12:15 AM
#1354

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
orang bojongD

saeutik faw:sorry

naon etah??
otnok??ngakak

rek sakeudeung mah ngocok we d kamar mandi:nohope
maen game sakedeung asa kumaha


eta nyieun trit menta like di lounge hammers
terus naha nonghol na teh sasakali capedes[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:16 AM
#1355

faw kapan jadi momod sok dipake sugan?
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:16 AM
#1356

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
eta nyieun trit menta like di lounge hammers
terus naha nonghol na teh sasakali capedes


tara beuki ngjunk si eta mahngakak[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 04/08/2011 12:18 AM
#1357

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"] faw kapan jadi momod sok dipake sugan?

oh nya poho can ngomong , sok dipake ku babaturan hammers

ke ngomong heula ngacir:
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


tara beuki ngjunk si eta mahngakak

pantesan postinganna kakara 700 geus 4 tahun ngakak[/COLOR][/B][/FONT]
lunaimoet - 04/08/2011 12:19 AM
#1358

Wew rame uy didieumatabelo:◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:20 AM
#1359

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
oh nya poho can ngomong , sok dipake ku babaturan hammers

ke ngomong heula ngacir:

pantesan postinganna kakara 700 geus 4 tahun ngakak

cek cangcut
Quote:
Original Posted By lunaimoet
Wew rame uy didieumatabelo:◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


halo tetehD
ngelungit wae heh[/COLOR][/FONT][/B]
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:21 AM
#1360

faw maneh naek balok???
aruhh
dihaja 3 ta kumaha??
kalah kuurg tembak
Page 68 of 413 | ‹ First  < 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►