Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 69 of 413 | ‹ First  < 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >  Last ›

GilangPR - 04/08/2011 12:21 AM
#1361

Quote:
Original Posted By incrive
emang peting2 buka mang? ngakak



wew, penghuni baru sayah mah malus
salken om shakehand



penuh teu kira2? geus taraweh? kedeng weh tapi nya malu:
sms weh o


salam kenal juga om....

kiss kiss

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

orang bojongD

saeutik faw:sorry

naon etah??
otnok??ngakak


rek sakeudeung mah ngocok we d kamar mandi:nohope
maen game sakedeung asa kumaha


enya lotnok...

pura2 teu apal... ngakaks

Quote:
Original Posted By fauzieuy

sibuk dikantor sugan o

dua kata hammers

nah eta, urang rada teu apal lounge enthusiast mah, mun nu ngarana ethusiast pasti pernah mere kontribusi atau bantuan ka moderator sf tertentu o jeung dikenal baik ku moderator sf tertentu D
tapi nu aneh mah lounge enthusiast urang jarang nempo di lounge capedes ngabantuan ngalapor ge sasakali nohope:


matabelo: acan tidur sugan teh ..

orang mana si dhie di kuningan na bingungs


paling ge kenal di Real Life... p

the power of real life kan ngaruh pisan di kaskus.. D
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:23 AM
#1362

Quote:
Original Posted By GilangPR
salam kenal juga om....

kiss kiss


enya lotnok...

pura2 teu apal... ngakaks


paling ge kenal di Real Life... p

the power of real life kan ngaruh pisan di kaskus.. D


cek cangcut
ngan aya sakitu nu nganggur
maneh rek d share moal??o
fauzieuy - 04/08/2011 12:24 AM
#1363

Quote:
Original Posted By lunaimoet
Wew rame uy didieumatabelo:◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

sepi teteh sakieu mah malu:
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
cek cangcut


halo tetehD
ngelungit wae heh


Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
faw maneh naek balok???
aruhh
dihaja 3 ta kumaha??
kalah kuurg tembak

wah asik euy naek ngakak
puguh eta teh kurang pasokan dek ditaekeun teh hammers
Quote:
Original Posted By GilangPR

paling ge kenal di Real Life... p

the power of real life kan ngaruh pisan di kaskus.. D

nya jigana teh, soalna urang nempo da euweuh pisan kontribusi di lounge capedes[/COLOR][/B][/FONT]
fauzieuy - 04/08/2011 12:25 AM
#1364

@aldhie : si torpedo_joe jeung si azmi cik tanyakeun daekeun teu di share lumayan tah id moderator ngakak
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:25 AM
#1365

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
sepi teteh sakieu mah malu:


wah asik euy naek ngakak
puguh eta teh kurang pasokan dek ditaekeun teh hammers

nya jigana teh, soalna urang nempo da euweuh pisan kontribusi di lounge capedes


sugan teh dihaja 3o
kalah reuwas urg
selanjutna si vtoyo
eta kapan jd momod ulah waka dpake ari rek d puter mah\([/COLOR][/FONT][/B]
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:26 AM
#1366

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"] @aldhie : si torpedo_joe jeung si azmi cik tanyakeun daekeun teu di share lumayan tah id moderator ngakak


wkwkwkwkkw
nya cik ngke d tanyakeun
tp nanyana kumaha??
ges d asramahammer[/COLOR][/FONT][/B]
lunaimoet - 04/08/2011 12:26 AM
#1367

Quote:
Original Posted By fauzieuy

sepi teteh sakieu mah malu:



wah asik euy naek ngakak
puguh eta teh kurang pasokan dek ditaekeun teh hammers

nya jigana teh, soalna urang nempo da euweuh pisan kontribusi di lounge capedes

sapi na saha amazed:◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
GilangPR - 04/08/2011 12:27 AM
#1368

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


cek cangcut
ngan aya sakitu nu nganggur
maneh rek d share moal??o



woww... nuhun dhie... matabelo:

di share naon dhie...? bingungs

Quote:
Original Posted By fauzieuy

sepi teteh sakieu mah malu:



wah asik euy naek ngakak
puguh eta teh kurang pasokan dek ditaekeun teh hammers

nya jigana teh, soalna urang nempo da euweuh pisan kontribusi di lounge capedes



waahh.... karek sadar maneh naek bar zi.... genit:

meunang rejeki timana yeuh...? D
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:28 AM
#1369

Quote:
Original Posted By GilangPR
woww... nuhun dhie... matabelo:

di share naon dhie...? bingungs



waahh.... karek sadar maneh naek bar zi.... genit:

meunang rejeki timana yeuh...? D


pasukan:nohope
pan baheula ges ngbrol2 jeng urg teh

Quote:
Original Posted By lunaimoet
sapi na saha amazed:◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


mani teu dikuwot euy abdi mah
fauzieuy - 04/08/2011 12:29 AM
#1370

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
sugan teh dihaja 3o
kalah reuwas urg
selanjutna si vtoyo
eta kapan jd momod ulah waka dpake ari rek d puter mah\(

teu eta teh urang keur neangan kaditu kadieu menta jeung naekeun ai pakteh aya timaneh ngakak
nya poho urang kamari dek ngomong teh, isukan mah moal D
asak na jam sakie an dhie D
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

wkwkwkwkkw
nya cik ngke d tanyakeun
tp nanyana kumaha??
ges d asramahammer

geus tanya wae demi kemajiuan regional kuningan ngakak
mun bisa jeung kang bomexx , budak bageur ongkoh, ke urang ka fb heula cik ngacir:

Quote:
Original Posted By lunaimoet
sapi na saha amazed:◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


sepi teh bukan sapi hammers[/COLOR][/B][/FONT]
fauzieuy - 04/08/2011 12:30 AM
#1371

Quote:
Original Posted By GilangPR
woww... nuhun dhie... matabelo:

di share naon dhie...? bingungs




waahh.... karek sadar maneh naek bar zi.... genit:

meunang rejeki timana yeuh...? D


menang rezeki tibarudak didieu atuh lang ngakak matakna share ka si aldhie hiji id wae D
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:32 AM
#1372

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
teu eta teh urang keur neangan kaditu kadieu menta jeung naekeun ai pakteh aya timaneh ngakak
nya poho urang kamari dek ngomong teh, isukan mah moal D
asak na jam sakie an dhie D

geus tanya wae demi kemajiuan regional kuningan ngakak
mun bisa jeung kang bomexx , budak bageur ongkoh, ke urang ka fb heula cik ngacir:


sepi teh bukan sapi hammers


ai eta mah boga pasukan sorangan D
nya pan kitu plusna diputerkeun tehD

jadwal nembak jam sakieu fawD[/COLOR][/FONT][/B]
incrive - 04/08/2011 12:33 AM
#1373

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

orang bojongD

saeutik faw:sorry

naon etah??
otnok??ngakak


rek sakeudeung mah ngocok we d kamar mandi:nohope
maen game sakedeung asa kumaha


nya mun peting teuing mah carekan hammer:
sahur di ditu sugan hammers

oh enya ID nu si cemot we tuh pake, hahahaha
GilangPR - 04/08/2011 12:34 AM
#1374

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


pasukan:nohope
pan baheula ges ngbrol2 jeng urg teh



mani teu dikuwot euy abdi mah


urang hayang d share atuh dhie... army:

sabaraha pasukan..? D

Quote:
Original Posted By fauzieuy


menang rezeki tibarudak didieu atuh lang ngakak matakna share ka si aldhie hiji id wae D



maksudna kumaha zie..? bisa naek 1 bar kitu...? D
fauzieuy - 04/08/2011 12:37 AM
#1375

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
ai eta mah boga pasukan sorangan D
nya pan kitu plusna diputerkeun tehD

jadwal nembak jam sakieu fawD

nya bisi wae ngaridokeun hiji id mah dhie,
kan lumayan ngakak

Quote:
Original Posted By GilangPR
urang hayang d share atuh dhie... army:

sabaraha pasukan..? D



maksudna kumaha zie..? bisa naek 1 bar kitu...? D


nya mun pasukan dikumpulkeuna aya saratus mah bisa naek balok ngakak
tapi ieu mah ngan saetik D[/COLOR][/B][/FONT]
GilangPR - 04/08/2011 12:39 AM
#1376

Quote:
Original Posted By fauzieuy

nya bisi wae ngaridokeun hiji id mah dhie,
kan lumayan ngakak



nya mun pasukan dikumpulkeuna aya saratus mah bisa naek balok ngakak
tapi ieu mah ngan saetik D


urang hayang atuh zi.... D

18 deui naek balok yeuh... malu:
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:40 AM
#1377

Quote:
Original Posted By incrive
nya mun peting teuing mah carekan hammer:
sahur di ditu sugan hammers

oh enya ID nu si cemot we tuh pake, hahahaha

enya nggeus
nambah pasukanD
Quote:
Original Posted By GilangPR
urang hayang d share atuh dhie... army:

sabaraha pasukan..? D



maksudna kumaha zie..? bisa naek 1 bar kitu...? D

terserah manehD
sabarahaD
Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
nya bisi wae ngaridokeun hiji id mah dhie,
kan lumayan ngakak


nya mun pasukan dikumpulkeuna aya saratus mah bisa naek balok ngakak
tapi ieu mah ngan saetik D

enya sih lumayan
sok kumaneh deukutanD[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 04/08/2011 12:40 AM
#1378

Quote:
Original Posted By GilangPR
urang hayang atuh zi.... D

18 deui naek balok yeuh... malu:


tah atuh sok ka si aldhie biken id hiji nu geus iso D
btw bisi aya nu mantau tong ngomongkeun didieu shutup:
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:41 AM
#1379

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
tah atuh sok ka si aldhie biken id hiji nu geus iso D
btw bisi aya nu mantau tong ngomongkeun didieu shutup:


ngakak
heheuh
kaahade bisi rep abusengakak[/COLOR][/FONT][/B]
GilangPR - 04/08/2011 12:43 AM
#1380

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

enya nggeus
nambah pasukanD

terserah manehD
sabarahaD

enya sih lumayan
sok kumaneh deukutanD


10 aya...? D

Quote:
Original Posted By fauzieuy


tah atuh sok ka si aldhie biken id hiji nu geus iso D
btw bisi aya nu mantau tong ngomongkeun didieu shutup:


muhun siap.... D
Page 69 of 413 | ‹ First  < 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►