Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 70 of 413 | ‹ First  < 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 >  Last ›

retroholic_xxx - 04/08/2011 12:44 AM
#1381

Quote:
Original Posted By GilangPR
10 aya...? D


muhun siap.... D


ayeuna mah ges kapake,,,
sukan peuting karek muter deuiD
tp sbagian aya nu spread
PM keun we idna
incrive - 04/08/2011 12:47 AM
#1382

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

enya nggeus
nambah pasukanD

terserah manehD
sabarahaD

enya sih lumayan
sok kumaneh deukutanD

bisa dipake teu? sing teu bisa
ditunggu cendolna jang naek balok. lila keneh si hammers
molor molor
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:48 AM
#1383

Quote:
Original Posted By incrive
bisa dipake teu? sing teu bisa
ditunggu cendolna jang naek balok. lila keneh si hammers
molor molor


enya ngke diputer kananeh
didieu ge karek ngan aya 8 id,,D
sabar weh
bisa dipakeD
fauzieuy - 04/08/2011 12:54 AM
#1384

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]

ngakak
heheuh
kaahade bisi rep abusengakak

bisi aya nu sirik ditukangeun mah nya dhie ngakak

oh nya dua poe kaharep id eta bisa dipake deui na dhie hammers
keur loba hutang urang taruhan cendol :mewek
Quote:
Original Posted By GilangPR
10 aya...? D

muhun siap.... D

ke balik lain ka kuningan lang bingung[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 04/08/2011 12:56 AM
#1385

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
bisi aya nu sirik ditukangeun mah nya dhie ngakak

oh nya dua poe kaharep id eta bisa dipake deui na dhie hammers
keur loba hutang urang taruhan cendol :mewek

ke balik lain ka kuningan lang bingung


mun taruhan cendol PM linkna ka urg
pan aya loba nu barudak
boa wae bisa meringankan
sakalian muterkeun[/COLOR][/FONT][/B]
GilangPR - 04/08/2011 12:59 AM
#1386

Quote:
Original Posted By fauzieuy

bisi aya nu sirik ditukangeun mah nya dhie ngakak

oh nya dua poe kaharep id eta bisa dipake deui na dhie hammers
keur loba hutang urang taruhan cendol :mewek

ke balik lain ka kuningan lang bingung


pasti lah, lebaran... moal waka indit deui saacan bertemu kaliann... peluk

btw maneh tarohan dimana zi..? ngakaks

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


mun taruhan cendol PM linkna ka urg
pan aya loba nu barudak
boa wae bisa meringankan
sakalian muterkeun


oh he-euh...
maneh teu jadi miluan B.O.B dhie...? D
fauzieuy - 04/08/2011 12:59 AM
#1387

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
mun taruhan cendol PM linkna ka urg
pan aya loba nu barudak
boa wae bisa meringankan
sakalian muterkeun


nya kela cik ditempo heula link na ngacir:


Quote:
Original Posted By GilangPR
pasti lah, lebaran... moal waka indit deui saacan bertemu kaliann... peluk

btw maneh tarohan dimana zi..? ngakaks


oh he-euh...
maneh teu jadi miluan B.O.B dhie...? D

ok sip kudu panggih atuh maho
di vg, 150 heun dihijikeun jeung babaturan hammer[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 04/08/2011 01:00 AM
#1388

Quote:
Original Posted By GilangPR
pasti lah, lebaran... moal waka indit deui saacan bertemu kaliann... peluk

btw maneh tarohan dimana zi..? ngakaks


oh he-euh...
maneh teu jadi miluan B.O.B dhie...? D

maneh baruk hayang miluan??ngakak
Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
nya kela cik ditempo heula link na ngacir:


wkkwkwkkw
nya sokD[/COLOR][/FONT][/B]
GilangPR - 04/08/2011 01:01 AM
#1389

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

maneh baruk hayang miluan??ngakak


wkkwkwkkw
nya sokD


baruk teh naon...?
fauzieuy - 04/08/2011 01:03 AM
#1390

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
maneh baruk hayang miluan??ngakak

wkkwkwkkw
nya sokD

hammer ceuk babaturanna ku si itu wae ditimpukna cd
150 tuda eleh na nohope:

Quote:
Original Posted By GilangPR
baruk teh naon...?

teu nyaho baruk sugan hammers[/COLOR][/B][/FONT]
GilangPR - 04/08/2011 01:03 AM
#1391

Quote:
Original Posted By fauzieuy


nya kela cik ditempo heula link na ngacir:



ok sip kudu panggih atuh maho
di vg, 150 heun dihijikeun jeung babaturan hammer

150..?
bener-bener.... matabelo:

the Power of Real Life emang mantep...! D

geus we, kaskuser nu single fighter mah moal maju2.... hammers
retroholic_xxx - 04/08/2011 01:04 AM
#1392

Quote:
Original Posted By GilangPR
baruk teh naon...?


baruk teh naon nya??
wkwkkwkw
eta bahasa kuningan tuda
retroholic_xxx - 04/08/2011 01:04 AM
#1393

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
hammer ceuk babaturanna ku si itu wae ditimpukna cd
150 tuda eleh na nohope:


teu nyaho baruk sugan hammers


oh nya ges atuh,,
anggeusna iraha?
meh rada teratur tehD
kan aya jam nembakD[/COLOR][/FONT][/B]
GilangPR - 04/08/2011 01:05 AM
#1394

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


baruk teh naon nya??
wkwkkwkw
eta bahasa kuningan tuda


mun maruk mah apal dhie... ngakaks
retroholic_xxx - 04/08/2011 01:05 AM
#1395

Quote:
Original Posted By GilangPR
mun maruk mah apal dhie... ngakaks


maruk mah apal urg gengakak
si fauzi tah marukngakak
GilangPR - 04/08/2011 01:08 AM
#1396

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


maruk mah apal urg gengakak
si fauzi tah marukngakak


jadi maneh teu ngabejaan artina baruk naon... \(

ato euweuh artina...? (kata sambung) ngakaks
retroholic_xxx - 04/08/2011 01:09 AM
#1397

Quote:
Original Posted By GilangPR
jadi maneh teu ngabejaan artina baruk naon... \(

ato euweuh artina...? (kata sambung) ngakaks


baruk itu= katanya
katanya kamu bunting???
baruk maneh reuneuh..
ngakak
fauzieuy - 04/08/2011 01:11 AM
#1398

Quote:
Original Posted By GilangPR
150..?
bener-bener.... matabelo:

the Power of Real Life emang mantep...! D

geus we, kaskuser nu single fighter mah moal maju2.... hammers

nya lang, karunya wae nu single fighter mah kukud cendol na ngakak

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]

baruk teh naon nya??
wkwkkwkw
eta bahasa kuningan tuda

nu ngomongna ge teu apal cd
baruk teh katanya

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


oh nya ges atuh,,
anggeusna iraha?
meh rada teratur tehD
kan aya jam nembakD

sampe jum'at sabtu bisa dicekel kumaneh di D

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


maruk mah apal urg gengakak
si fauzi tah marukngakak


urang mah teu maruk ih mad:[/COLOR][/B][/FONT]
GilangPR - 04/08/2011 01:12 AM
#1399

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


baruk itu= katanya
katanya kamu bunting???
baruk maneh reuneuh..
ngakak


hmm... urang rek nyeun SG ah... D

Brotherhood of Satan...

- posting minimal kaskus maniac
- minimal pernah nonton bokep bareng dengan Leadernya sebanyak 3x...




Lambangna Tengkorak make Bikini... ngakak
retroholic_xxx - 04/08/2011 01:13 AM
#1400

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
nya lang, karunya wae nu single fighter mah kukud cendol na ngakak


nu ngomongna ge teu apal cd
baruk teh katanya


sampe jum'at sabtu bisa dicekel kumaneh di D


urang mah teu maruk ih mad:


ok siapD

kabener teu maruk??
cik rek kuurg korek2 yeuh??ngakak

Quote:
Original Posted By GilangPR
hmm... urang rek nyeun SG ah... D

Brotherhood of Satan...

- posting minimal kaskus maniac
- minimal pernah nonton bokep bareng dengan Leadernya sebanyak 3x...




Lambangna Tengkorak make Bikini... ngakak


bageur ih
ngakak
sakalian wae tangkorak ker ngocokngakak[/COLOR][/FONT][/B]
Page 70 of 413 | ‹ First  < 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►