Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 74 of 413 | ‹ First  < 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 >  Last ›

retroholic_xxx - 04/08/2011 05:29 AM
#1461

Quote:
Original Posted By akangagus
[COLOR="DarkRed"][B]
muhun kang!

eta ngan 2 kata:nohope
Quote:
Original Posted By ivull
PKL dimana tah kang ?
sok di antosan kang lamun ulin ka cirebon mah D

ngakaks
ngabuburit ?
kakarek wae sahur hammers


wkwkwk
kan supaya shock terapyD[/COLOR][/B]
lunaimoet - 04/08/2011 05:32 AM
#1462

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


teu damang naon teh???kagets:
muhun atuh mugi dipasihan kasehatan deui teh
rose:

nuhun dua na dhie
udur asma dhie
keur batuk wae jd asma na kumat◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
retroholic_xxx - 04/08/2011 05:32 AM
#1463

Quote:
Original Posted By lunaimoet
nuhun dua na dhie
udur asma dhie
keur batuk wae jd asma na kumat◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


ohh
tuda ayeuna mah musim angin sareng tiis teh,,,
enggal damang teh\)
akangagus - 04/08/2011 05:34 AM
#1464

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][COLOR="DarkRed"]
eta ngan 2 kata:nohope

wkwkwk
kan supaya shock terapyD


aduh punten kang!
teu inget!
sory"![/B][/COLOR]
lunaimoet - 04/08/2011 05:35 AM
#1465

Quote:
Original Posted By akangagus


lobana mah caket RS gunung jati!
Di Service Centre Panasonic,LG,SHARP,SAMSUNG,AKARI, cabang Cirebon!

ai akang kunaun teu Pkl dcrb ogeeek:◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
ivull - 04/08/2011 05:35 AM
#1466

Quote:
Original Posted By akangagus


lobana mah caket RS gunung jati!
Di Service Centre Panasonic,LG,SHARP,SAMSUNG,AKARI, cabang Cirebon!

emng jurusan naon tah barudak nu PKL ?
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx



wkwkwk
kan supaya shock terapyD


ngakak brati atos iyeu langsung he'es sampe katimu magrib nyaa ngakak
retroholic_xxx - 04/08/2011 05:37 AM
#1467

Quote:
Original Posted By akangagus
[COLOR="DarkRed"][B]
aduh punten kang!
teu inget!
sory"!


kwkwkkww
kalem da geus kalelepngakak[/COLOR][/B]
lunaimoet - 04/08/2011 05:38 AM
#1468

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


ohh
tuda ayeuna mah musim angin sareng tiis teh,,,
enggal damang teh\)

nya dhie dtambah debu na oge jd we...
Ai asma mah sensitif...
Rieut ai mama keur udur kieu teh
karunya na aya kesel na aya\(◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
akangagus - 04/08/2011 05:39 AM
#1469

Quote:
Original Posted By lunaimoet
ai akang kunaun teu Pkl dcrb ogeeek:◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


tadinamah di crb!
cuma di pindah tugasken ka tangerang!

Quote:
Original Posted By ivull
emng jurusan naon tah barudak nu PKL ?

ngakak brati atos iyeu langsung he'es sampe katimu magrib nyaa ngakak


jurusan elektronika kang!
akangagus - 04/08/2011 05:41 AM
#1470

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][COLOR="DarkRed"]
kwkwkkww
kalem da geus kalelepngakak


weh...
di coret hugan rulesna???[/B][/COLOR]
lunaimoet - 04/08/2011 05:43 AM
#1471

Quote:
Original Posted By ivull

emng jurusan naon tah barudak nu PKL ?


ngakak brati atos iyeu langsung he'es sampe katimu magrib nyaa ngakak

lucu ai ipul klo ngomong sunda kasar pisan sundanyngakak
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
lunaimoet - 04/08/2011 05:47 AM
#1472

Quote:
Original Posted By akangagus


tadinamah di crb!
cuma di pindah tugasken ka tangerang!



jurusan elektronika kang!

owh kitu kunaon bet tiasa dpndah tugas kitu◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
akangagus - 04/08/2011 05:50 AM
#1473

Quote:
Original Posted By lunaimoet
owh kitu kunaon bet tiasa dpndah tugas kitu◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


duka...

duka pinter teing!
duka oon teing!
abdi mah tumarima we lah,kumaha cek atasan,da akomodasina oge gratis!hehehengakaks
retroholic_xxx - 04/08/2011 06:23 AM
#1474

Quote:
Original Posted By ivull
emng jurusan naon tah barudak nu PKL ?

ngakak brati atos iyeu langsung he'es sampe katimu magrib nyaa ngakak

enya ieu karek rek molorD
Quote:
Original Posted By lunaimoet
nya dhie dtambah debu na oge jd we...
Ai asma mah sensitif...
Rieut ai mama keur udur kieu teh
karunya na aya kesel na aya\(◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

sing sabar wae tehD
harus selalu semangatD
Quote:
Original Posted By akangagus
[COLOR="DarkRed"][B]
weh...
di coret hugan rulesna???


teu atuh tetep rules,,
pan td ceunah pohoD[/COLOR][/B]
warudoyong13 - 04/08/2011 08:27 AM
#1475

geura mun isuk-isuk nepi ka beurang mah sepi...
ivull - 04/08/2011 08:33 AM
#1476

Quote:
Original Posted By warudoyong13
geura mun isuk-isuk nepi ka beurang mah sepi...


ngakak
jam sakieu abdi geus bs hudang hammer
warudoyong13 - 04/08/2011 08:38 AM
#1477

Quote:
Original Posted By ivull
ngakak
jam sakieu abdi geus bs hudang hammer


kamari di tread ente soal kaos bisa transfer via BCA ayeuna geuning ngaleungit!!?

oups masih aya keneh deng...., aya dua tread
ivull - 04/08/2011 08:48 AM
#1478

Quote:
Original Posted By warudoyong13
kamari di tread ente soal kaos bisa transfer via BCA ayeuna geuning ngaleungit!!?

oups masih aya keneh deng...., aya dua tread


nu di fjb can di update mang malu:
misimas2 - 04/08/2011 12:08 PM
#1479

Quote:
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

enya ieu karek rek molorD

sing sabar wae tehD
harus selalu semangatD


teu atuh tetep rules,,
pan td ceunah pohoD


Quote:
Original Posted By warudoyong13
geura mun isuk-isuk nepi ka beurang mah sepi...


Quote:
Original Posted By akangagus


duka...

duka pinter teing!
duka oon teing!
abdi mah tumarima we lah,kumaha cek atasan,da akomodasina oge gratis!hehehengakaks


cek SG kuningan kk kk smuanya ngacir:
warudoyong13 - 04/08/2011 12:17 PM
#1480

Quote:
Original Posted By misimas2
cek SG kuningan kk kk smuanya ngacir:


aya naon za?
menuju tkp....... ngacir2
Page 74 of 413 | ‹ First  < 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►