Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 84 of 413 | ‹ First  < 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 >  Last ›

retroholic_xxx - 06/08/2011 05:40 PM
#1661

Quote:
Original Posted By lunaimoet
Sundul dlu gan sup:
pada kamarana ieu tehthink:◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


eh si teteh
aya abdi tehD
nuju sraepi puguh didieu mah
warudoyong13 - 06/08/2011 05:48 PM
#1662

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


eh si teteh
aya abdi tehD
nuju sraepi puguh didieu mah


dhie uing moal bisa euy... kumpulan ayeuna!
retroholic_xxx - 06/08/2011 05:50 PM
#1663

Quote:
Original Posted By warudoyong13
dhie uing moal bisa euy... kumpulan ayeuna!


ek kamana mang??
nyonyah baeud nya??o
warudoyong13 - 06/08/2011 05:58 PM
#1664

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


ek kamana mang??
nyonyah baeud nya??o


lain... uing rada teu ararenak badan euy...
emang jadi kitu kumpul na?, dimana?
ekakakakakaka - 06/08/2011 06:42 PM
#1665

siap siap berbuka
nyari bukaan dulu ah
nasi padang enak nih
matchz21 - 06/08/2011 07:19 PM
#1666

Quote:
Original Posted By ekakakakakaka
siap siap berbuka
nyari bukaan dulu ah
nasi padang enak nih


Wilujeung buka puasa ka agan2 sadayana...urang ker dahar gorengan na wa iroh yeuh....
warudoyong13 - 06/08/2011 09:00 PM
#1667

sepi geuningan?
balik taraweh udud heula... bari ngopi
retroholic_xxx - 06/08/2011 09:35 PM
#1668

Quote:
Original Posted By warudoyong13
lain... uing rada teu ararenak badan euy...
emang jadi kitu kumpul na?, dimana?


Quote:
Original Posted By warudoyong13
sepi geuningan?
balik taraweh udud heula... bari ngopi


urg ge tepar mang
flu jeung batuk
haruh kalah demam ieu
berduka
warudoyong13 - 06/08/2011 09:38 PM
#1669

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx




urg ge tepar mang
flu jeung batuk
haruh kalah demam ieu
berduka


ek mangkat ka jogja iraha?
akangagus - 06/08/2011 09:40 PM
#1670

assalamu'alaikum!
kumaha daramang?
saha bae yeh nu ker nongkrongan?
retroholic_xxx - 06/08/2011 09:55 PM
#1671

Quote:
Original Posted By warudoyong13
ek mangkat ka jogja iraha?

tanggal 10an mang..
milu mang?hayuD
Quote:
Original Posted By akangagus
[COLOR="DarkRed"][B] assalamu'alaikum!
kumaha daramang?
saha bae yeh nu ker nongkrongan?


sepi nya??D[/COLOR][/B]
akangagus - 06/08/2011 10:00 PM
#1672

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][COLOR="DarkRed"]
tanggal 10an mang..
milu mang?hayuD

sepi nya??D


lain sepi dei!
sepi pisan![/B][/COLOR]
ekakakakakaka - 06/08/2011 10:02 PM
#1673

WE WON THE SUPERCOPPA ITALIANA!

◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
retroholic_xxx - 06/08/2011 10:03 PM
#1674

Quote:
Original Posted By akangagus
[COLOR="DarkRed"][B]
lain sepi dei!
sepi pisan!

pisan heh:mewek
Quote:
Original Posted By ekakakakakaka
WE WON THE SUPERCOPPA ITALIANA!

◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

milan keberuntungan[/COLOR][/B]
fauzieuy - 06/08/2011 10:11 PM
#1675

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]

urg ge tepar mang
flu jeung batuk
haruh kalah demam ieu
berduka


sarua geuning jeung urang dhie ngakak
sanasib kita berduka[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 06/08/2011 10:27 PM
#1676

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
sarua geuning jeung urang dhie ngakak
sanasib kita berduka


edas
loba nu sarua\(

berduka



rose:[/COLOR][/FONT][/B]
ekakakakakaka - 06/08/2011 10:31 PM
#1677

Quote:
Original Posted By matchz21
Wilujeung buka puasa ka agan2 sadayana...urang ker dahar gorengan na wa iroh yeuh....

tapi kan sama sama mengenyangkan gan D

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

pisan heh:mewek

milan keberuntungan


ada yg mewek ngakak
fauzieuy - 06/08/2011 10:32 PM
#1678

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
edas
loba nu sarua\(

berduka



rose:


paingan maneh tara muncul D
urang sangsara reuh irung flu teh cd[/COLOR][/B][/FONT]
warudoyong13 - 06/08/2011 10:48 PM
#1679

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


edas
loba nu sarua\(

berduka



rose:


Quote:
Original Posted By fauzieuy


paingan maneh tara muncul D
urang sangsara reuh irung flu teh cd


modus meh teu puasa eta mah...Yb
retroholic_xxx - 07/08/2011 12:09 AM
#1680

Quote:
Original Posted By ekakakakakaka
tapi kan sama sama mengenyangkan gan D


ada yg mewek ngakak

g tuhp

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
paingan maneh tara muncul D
urang sangsara reuh irung flu teh cd

enya
ai tara muncul mah sinyal tri aing ujug2 leungit kamaro sapopoeD
Quote:
Original Posted By warudoyong13
modus meh teu puasa eta mah...Yb

jeh ari alesan mah timana wae mangngakak[/COLOR][/FONT][/B]
Page 84 of 413 | ‹ First  < 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►