Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 85 of 413 | ‹ First  < 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 >  Last ›

akangagus - 07/08/2011 04:37 AM
#1681

sauuuuur,,,,sauuuur,,,
gewat saur bisi kaburu imsak!
retroholic_xxx - 07/08/2011 04:41 AM
#1682

Quote:
Original Posted By akangagus
[COLOR="DarkRed"][B] sauuuuur,,,,sauuuur,,,
gewat saur bisi kaburu imsak!


untung nggeus
kari nungguan imsak waeD[/COLOR][/B]
warudoyong13 - 07/08/2011 05:31 AM
#1683

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


untung nggeus
kari nungguan imsak waeD


sempet sabatang deui teu nya!?
akangagus - 07/08/2011 06:49 AM
#1684

assalamu'alaikum!
wilujeng enjing sadayana!
nu nuju di kuningan kumaha CFD jalan?
nu tacan gugah,lajengken sarena(da ibadah)!
warudoyong13 - 07/08/2011 01:07 PM
#1685

hudang sare langsung ngaskus, tapi sepi geuningan?
sere deui bae aahhh... ZZzzzz
akangagus - 07/08/2011 06:09 PM
#1686

haruh kamarana ie teh ti isuk sepi bae!
retroholic_xxx - 07/08/2011 06:55 PM
#1687

anjis naha jd sepi kieu euy??:mewek
haruhhh
incrive - 07/08/2011 06:56 PM
#1688

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
anjis naha jd sepi kieu euy??:mewek
haruhhh

mana neeh yang ngajak kumpul eek:
retroholic_xxx - 07/08/2011 07:07 PM
#1689

Quote:
Original Posted By incrive
mana neeh yang ngajak kumpul eek:


hayu atuh,,,
urg tepar euy kamari mahD
atuda tiisuk sepi heh ieu tret,,
urg karek hudang td jam 4
fauzieuy - 07/08/2011 07:28 PM
#1690

kapan dimana ek kumpul teh linux2:
mumpun urang di kunigan keneh malus
retroholic_xxx - 07/08/2011 07:44 PM
#1691

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"] kapan dimana ek kumpul teh linux2:
mumpun urang di kunigan keneh malus


mumpung urg ge d kuningan keneh
kamis urg ges caw ka jogjao[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 07/08/2011 07:51 PM
#1692

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
mumpung urg ge d kuningan keneh
kamis urg ges caw ka jogjao


urang caw tanggal 12 na o
maneh kadieu deui tanggal sabaraha ? o[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 07/08/2011 07:56 PM
#1693

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
urang caw tanggal 12 na o
maneh kadieu deui tanggal sabaraha ? o


paling tanggal 22an.,
maneh sih??[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 07/08/2011 08:00 PM
#1694

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
paling tanggal 22an.,
maneh sih??


urang mah teu apal bingungs
tapi da sakedeng sigana teh D[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 07/08/2011 08:03 PM
#1695

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
urang mah teu apal bingungs
tapi da sakedeng sigana teh D


eh naha maneh ka bandung deui faw???
ngibrut sugan??
jeng zalza geisha?ngakak[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 07/08/2011 08:06 PM
#1696

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
eh naha maneh ka bandung deui faw???
ngibrut sugan??
jeng zalza geisha?ngakak


ek ka kampus deui malu:
eta mah urusan belakangan ngakak[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 07/08/2011 08:08 PM
#1697

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
ek ka kampus deui malu:
eta mah urusan belakangan ngakak


pan ges libur lain kampus mah???
ulah poho pake kondomo[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 07/08/2011 08:11 PM
#1698

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
pan ges libur lain kampus mah???
ulah poho pake kondomo


apanan aya urusan keneh urang mah D
ah teu kudu dhie , asal ulah crot tiheula wae lah ngakak[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 07/08/2011 08:40 PM
#1699

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
apanan aya urusan keneh urang mah D
ah teu kudu dhie , asal ulah crot tiheula wae lah ngakak


wkwkkwkwkw
kahade ah crot tiheula
heh naha meni sepi kieu nya??bingung[/COLOR][/FONT][/B]
wicaxvaganza - 07/08/2011 08:42 PM
#1700

Peace: maen ke tempat retro dulu

lama gak mampir kesiniD

pa kabar kuningan \)
Page 85 of 413 | ‹ First  < 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►