Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 9 of 413 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›

warudoyong13 - 27/07/2011 09:44 AM
#161

paingan imah diditu dikunci...pindahan teu beja-beja euy!! capedes
fauzieuy - 27/07/2011 09:53 AM
#162

Quote:
Original Posted By warudoyong13
[FONT="Arial Black"][SIZE="3"][COLOR="Blue"]paingan imah diditu dikunci...pindahan teu beja-beja euy!! capedes


tadi kakara dek dibales PM na , ai pakteh geus aya didieu hammers
hampura mang kamari teu ngabejaaan imah jadi didieu ngakaks[/COLOR][/SIZE][/FONT]
ekakakakakaka - 27/07/2011 09:58 AM
#163

selamat pagi kuningan
udah pada bangun nih ??
selamat neraktivitas semuanya
warudoyong13 - 27/07/2011 10:00 AM
#164

Quote:
Original Posted By fauzieuy


tadi kakara dek dibales PM na , ai pakteh geus aya didieu hammers
hampura mang kamari teu ngabejaaan imah jadi didieu ngakaks


uing kalah culang-cileung... diditu.. takut
ari pakteh pindah kadieu...
akamaru15 - 27/07/2011 11:04 AM
#165

Enjing sadayana rame yeuh ? bingung:
nyobaan kaskusan d hp ngakaks◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
fauzieuy - 27/07/2011 12:20 PM
#166

Quote:
Original Posted By ekakakakakaka
selamat pagi kuningan
udah pada bangun nih ??
selamat neraktivitas semuanya

siang ka beer:
bangun tapi tidur lagi hammers
Quote:
Original Posted By warudoyong13
uing kalah culang-cileung... diditu.. takut
ari pakteh pindah kadieu...

wkwkw ngakaks
apal tisaha deuih aya didieu mang? ngakak
Quote:
Original Posted By akamaru15
Enjing sadayana rame yeuh ? bingung:
nyobaan kaskusan d hp ngakaks◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

siang mang beer:
emang keur dimana kitu? bingungs
fauzieuy - 27/07/2011 12:21 PM
#167

@aldhie : post maneh geus di #3 tuh kamari ku urang di request D , buru update mad:
BlackCrusader - 27/07/2011 12:42 PM
#168

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"]
ngke diatur lah
santaiD
mungki sorean paling ge
eh ari c azmi sakola dmn?


di Bogor coy D
meunang beasiswa ti Djarum ;)[/B][/FONT]
akangagus - 27/07/2011 12:45 PM
#169

wilujeng siang sadayana!
misimas2 - 27/07/2011 12:52 PM
#170

memampir di kuningan ah :travel
ada sapa aja nih ?
akangagus - 27/07/2011 12:58 PM
#171

Quote:
Original Posted By misimas2
memampir di kuningan ah :travel
ada sapa aja nih ?


saya hadir gan!
misimas2 - 27/07/2011 12:59 PM
#172

Quote:
Original Posted By akangagus
saya hadir gan!


sorangan bae sgn mang ? amazed:
fauzieuy - 27/07/2011 12:59 PM
#173

Quote:
Original Posted By BlackCrusader
[FONT="Courier New"][B]
di Bogor coy D
meunang beasiswa ti Djarum ;)

kagets:
ka bogor...??
atuh moal di kuningan deui malu:
Quote:
Original Posted By akangagus
wilujeng siang sadayana!

wilujeung siang gus D
Quote:
Original Posted By misimas2
memampir di kuningan ah :travel
ada sapa aja nih ?

aya urang za kisss[/FONT][/B]
misimas2 - 27/07/2011 01:00 PM
#174

Quote:
Original Posted By fauzieuy

kagets:
ka bogor...??
atuh moal di kuningan deui malu:

wilujeung siang gus D

aya urang za kisss


keur sepi2 bae sgn zi ? malu:
fauzieuy - 27/07/2011 01:03 PM
#175

Quote:
Original Posted By misimas2
keur sepi2 bae sgn zi ? malu:


nya kitu wae lah za, semenjak rules trit kamari diganti, barudak na sarieun wae nohope:
komo ayeuna kudu wajib prime beuki sepi wae ieu trit capedes
misimas2 - 27/07/2011 01:04 PM
#176

Quote:
Original Posted By fauzieuy


nya kitu wae lah za, semenjak rules trit kamari diganti, barudak na sarieun wae nohope:
komo ayeuna kudu wajib prime beuki sepi wae ieu trit capedes


wkwkwkwk pindah ka regional cerbon bae ngakak
nyakolahkeun anak
-
kenapa di ganti prime trus sih ? kagets:
akangagus - 27/07/2011 01:04 PM
#177

Quote:
Original Posted By misimas2
sorangan bae sgn mang ? amazed:


tuh aya si fauzie
duka nu lainna mah kamarana!

Quote:
Original Posted By fauzieuy

kagets:
ka bogor...??
atuh moal di kuningan deui malu:

wilujeung siang gus D

aya urang za kisss


wah bener" zie!
urang penghuni pagi siang malam euy!
urang tunduh can sare ti kamari!
fauzieuy - 27/07/2011 01:06 PM
#178

Quote:
Original Posted By misimas2
wkwkwkwk pindah ka regional cerbon bae ngakak
nyakolahkeun anak
-
kenapa di ganti prime trus sih ? kagets:

nya euy diditu mah geus jadi sf jadi teu berlaku wajib prime teh nohope:

-
ai itu si mang juhak mere pengumuman capedes
Quote:
Original Posted By akangagus
tuh aya si fauzie
duka nu lainna mah kamarana!



wah bener" zie!
urang penghuni pagi siang malam euy!
urang tunduh can sare ti kamari!


waduh kunaon gus geunin can sare bingungs
misimas2 - 27/07/2011 01:08 PM
#179

pamit rek ddr an hela ah ngacir:
-
ngke balik deui
akangagus - 27/07/2011 01:08 PM
#180

Quote:
Original Posted By fauzieuy

nya euy diditu mah geus jadi sf jadi teu berlaku wajib prime teh nohope:

-
ai itu si mang juhak mere pengumuman capedes

waduh kunaon gus geunin can sare bingungs


a a a apanan kerja...
kumaha sih!
Page 9 of 413 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►