Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 92 of 413 | ‹ First  < 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 >  Last ›

fauzieuy - 08/08/2011 12:21 AM
#1821

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"] https://www.kaskus.co.id/showthread.php?...#post484320660
update video bunker

eta nu boga id saha nya dhie hammers
make kode post sagala ngakak
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

bageur koko
sok we ulin ka BLOG BOBo
enya loba waitingD

nya ke ah urang can wani ulin malus

Quote:
Original Posted By akangagus

sareng manchaster city!

wah atuh aya kamajuan euy mu D[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 08/08/2011 12:32 AM
#1822

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
eta nu boga id saha nya dhie hammers
make kode post sagala ngakak

nya ke ah urang can wani ulin malus


wah atuh aya kamajuan euy mu D


wkwkkwkw
teu nyaho eta
geus kuurg titah kadieu tapi euweuhngakak[/COLOR][/FONT][/B]
matchz21 - 08/08/2011 12:36 AM
#1823

Wilujeung weungi kuningan...
cigana ts barobo un... maho
eh ngemeng ngemeng hawa di kuningan kumaha puasa ayeuna ?
tiris ta panas...???
retroholic_xxx - 08/08/2011 12:40 AM
#1824

Quote:
Original Posted By matchz21
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Wilujeung weungi kuningan...
cigana ts barobo un... maho
eh ngemeng ngemeng hawa di kuningan kumaha puasa ayeuna ?
tiris ta panas...???


tiris pisan kang:
herrrrrr pokokna mah lahD[/COLOR][/FONT]
matchz21 - 08/08/2011 12:51 AM
#1825

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


tiris pisan kang:
herrrrrr pokokna mah lahD


Naha tiris nya...
kamari mah sya maca di PR mah loba nu baratuk wae cenah
sampe ai ker taraweh ge gandeng ku jama nu batuk ngakak
peudah temperatur udara cukup tinggi cenah...
geus hayang ageh balik...:mewek
fauzieuy - 08/08/2011 01:10 AM
#1826

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
wkwkkwkw
teu nyaho eta
geus kuurg titah kadieu tapi euweuhngakak

geus di vm acan bingungs
tapi bisa nimu trit maneh heu euh bingungs
Quote:
Original Posted By matchz21
Wilujeung weungi kuningan...
cigana ts barobo un... maho
eh ngemeng ngemeng hawa di kuningan kumaha puasa ayeuna ?
tiris ta panas...???


wilujeung weungi mang D
can sare sugan?
didieu mah geus tilu poe ge tiris wae :nohope[/COLOR][/B][/FONT]
GilangPR - 08/08/2011 01:15 AM
#1827

Quote:
Original Posted By fauzieuy

geus di vm acan bingungs
tapi bisa nimu trit maneh heu euh bingungs


wilujeung weungi mang D
can sare sugan?
didieu mah geus tilu poe ge tiris wae :nohope


tumben can sare zi...? matabelo:
matchz21 - 08/08/2011 01:17 AM
#1828

Quote:
Original Posted By fauzieuy

wilujeung weungi mang D
can sare sugan?
didieu mah geus tilu poe ge tiris wae :nohope


acan euy...teu bisa sare
enya puguh ge kamari mah sya maca na PR mah suhu na ker tinggi cnah
sampe ka loba nu batuk sgala, tpi bet naha tiris nyak..
GilangPR - 08/08/2011 01:19 AM
#1829

Quote:
Original Posted By matchz21
acan euy...teu bisa sare
enya puguh ge kamari mah sya maca na PR mah suhu na ker tinggi cnah
sampe ka loba nu batuk sgala, tpi bet naha tiris nyak..


aya el nino meureun mang.... (sotoy mode on) ngakaks
lunaimoet - 08/08/2011 01:24 AM
#1830

Duuuuutttt....
Ah plong uy jdi na :ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
matchz21 - 08/08/2011 01:24 AM
#1831

Quote:
Original Posted By GilangPR
aya el nino meureun mang.... (sotoy mode on) ngakaks


maksudna aya fernando tores...??? asa moal mungkin aya di kuningan hammer ngakak
GilangPR - 08/08/2011 01:26 AM
#1832

Quote:
Original Posted By lunaimoet
Duuuuutttt....
Ah plong uy jdi na :ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►



awas siah lamun numpang kentut hungkul.... bau, tetehh... ngakak

Quote:
Original Posted By matchz21
maksudna aya fernando tores...??? asa moal mungkin aya di kuningan hammer ngakak


geus baca tritna si retro can mang...? nu bunker di SMP 1 KNG tea..
fauzieuy - 08/08/2011 01:26 AM
#1833

Quote:
Original Posted By GilangPR
tumben can sare zi...? matabelo:

acan tunduh lang malus
Quote:
Original Posted By matchz21
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]acan euy...teu bisa sare
enya puguh ge kamari mah sya maca na PR mah suhu na ker tinggi cnah
sampe ka loba nu batuk sgala, tpi bet naha tiris nyak..

nya si urang ge keur batuk tapi naha geuning tris nya bingungs

Quote:
Original Posted By lunaimoet
Duuuuutttt....
Ah plong uy jdi na :ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


ih hitut bau ih mad:[/COLOR][/FONT]
lunaimoet - 08/08/2011 01:29 AM
#1834

Sakali deui nya aduh...
Dhuuuuuutt....
Tos ah met mlm smua mo bo' dlu yk:ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
retroholic_xxx - 08/08/2011 01:29 AM
#1835

Quote:
Original Posted By matchz21
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Naha tiris nya...
kamari mah sya maca di PR mah loba nu baratuk wae cenah
sampe ai ker taraweh ge gandeng ku jama nu batuk ngakak
peudah temperatur udara cukup tinggi cenah...
geus hayang ageh balik...:mewek

urg ge ker batuk ieu tehberduka
Quote:
Original Posted By fauzieuy
[B]
geus di vm acan bingungs
tapi bisa nimu trit maneh heu euh bingungs

wilujeung weungi mang D
can sare sugan?
didieu mah geus tilu poe ge tiris wae :nohope


can d vm kuurg
maneh vm cik faw[/COLOR][/FONT][/B]
GilangPR - 08/08/2011 01:32 AM
#1836

Quote:
Original Posted By fauzieuy

acan tunduh lang malus

nya si urang ge keur batuk tapi naha geuning tris nya bingungs



ih hitut bau ih mad:


maneh can jawab pertanyaan urg zi,
geus maca trit di KSP soal VM Hot Thread kan....? D

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

urg ge ker batuk ieu tehberduka


can d vm kuurg
maneh vm cik faw



batuk...? Dagorin aja... ngakaks
matchz21 - 08/08/2011 01:33 AM
#1837

Quote:
Original Posted By lunaimoet
Duuuuutttt....
Ah plong uy jdi na :ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


Kaburrr...kaburrr...kaburr... ngacir:
bau aseum...ngakak
Quote:
Original Posted By GilangPR

geus baca tritna si retro can mang...? nu bunker di SMP 1 KNG tea..


enggeus...sya ge apal ti KUNINGAN NEWS...
loba jurig kalaluaran tah...takut
GilangPR - 08/08/2011 01:37 AM
#1838

Quote:
Original Posted By matchz21
Kaburrr...kaburrr...kaburr... ngacir:
bau aseum...ngakak


enggeus...sya ge apal ti KUNINGAN NEWS...
loba jurig kalaluaran tah...takut


apal timana mang.. matabelo:

teu kudu nungguan dibuka ge kan geus bisa kalaluar jurigmah, kan bisa nembus tembok.... ngakaks
fauzieuy - 08/08/2011 01:37 AM
#1839

Quote:
Original Posted By lunaimoet
Sakali deui nya aduh...
Dhuuuuuutt....
Tos ah met mlm smua mo bo' dlu yk:ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

capedes
monolog si teteh mah..
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
urg ge ker batuk ieu tehberduka

can d vm kuurg
maneh vm cik faw

eta aya deui na vm na orang kuningan geus di vm tapi nu kng45511 mah acan ngakaks
Quote:
Original Posted By GilangPR
maneh can jawab pertanyaan urg zi,
geus maca trit di KSP soal VM Hot Thread kan....? D



batuk...? Dagorin aja... ngakaks


iraha nanya na bingungs
ngges eta mah malus[/COLOR][/B][/FONT]
GilangPR - 08/08/2011 01:40 AM
#1840

Quote:
Original Posted By fauzieuy

capedes
monolog si teteh mah..

eta aya deui na vm na orang kuningan geus di vm tapi nu kng45511 mah acan ngakaks


iraha nanya na bingungs
ngges eta mah malus


ah kamu mah.... suka lupa ama pertanyaan aku... mahos

jadi intina setuju teu, lamun ID anu VM promosi thread jang jd HT di banned....?
Page 92 of 413 | ‹ First  < 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►