Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 94 of 413 | ‹ First  < 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 >  Last ›

retroholic_xxx - 08/08/2011 03:14 AM
#1861

walik heula
meh rada afdol puasana
aminn
beer:
GilangPR - 08/08/2011 03:16 AM
#1862

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


ih wowngakak
16 mah kalem'ngke diputer
D


diluaran ge aya nu can malayar heuh...


molorrr..... moon:
retroholic_xxx - 08/08/2011 03:23 AM
#1863

Quote:
Original Posted By GilangPR
diluaran ge aya nu can malayar heuh...


molorrr..... moon:


wkwkkwkw
molor jugngakak
warudoyong13 - 08/08/2011 08:14 AM
#1864

katinggaleun jauh euy...
akangagus - 08/08/2011 08:38 AM
#1865

Quote:
Original Posted By warudoyong13
katinggaleun jauh euy...


sami bae kang!
matchz21 - 08/08/2011 09:32 AM
#1866

Quote:
Original Posted By warudoyong13
katinggaleun jauh euy...


Quote:
Original Posted By akangagus


sami bae kang!


Parantos Ti marana heula atuh...???
( Sarua ketang uing ge katinggaleun hammer )
GilangPR - 08/08/2011 01:45 PM
#1867

izin malingtas siang-siang...


ngacir:
warudoyong13 - 08/08/2011 02:51 PM
#1868

Quote:
Original Posted By GilangPR
izin malingtas siang-siang...


ngacir:


teu sakalian absen?
absen atuh....ngakaks
fauzieuy - 08/08/2011 07:05 PM
#1869

@aldhie id angka jeung urang atuh ngakak
lumayang jeung di kebut malu:
akangagus - 08/08/2011 08:49 PM
#1870

haruh kamarana ie?
bulan puasa teh kalah jadi marales ngaskus huganan?
GilangPR - 08/08/2011 08:55 PM
#1871

Quote:
Original Posted By warudoyong13
teu sakalian absen?
absen atuh....ngakaks


mang hampura can di

Quote:
Original Posted By fauzieuy
@aldhie id angka jeung urang atuh ngakak
lumayang jeung di kebut malu:


prikitiew... genit:

Quote:
Original Posted By akangagus
haruh kamarana ie?
bulan puasa teh kalah jadi marales ngaskus huganan?


jigana bener gus... ngakaks
malem2 biasana rame sih, kita lihat saja... D D
matchz21 - 08/08/2011 10:13 PM
#1872

Quote:
Original Posted By akangagus
haruh kamarana ie?
bulan puasa teh kalah jadi marales ngaskus huganan?


Teu apal sugan mang ??? penghuni REG Kuningan mah BATMAN kabeh...ngakak
cigana ke kapeuting nakeun

Quote:
Original Posted By fauzieuy
@aldhie id angka jeung urang atuh ngakak
lumayang jeung di kebut malu:


dua an bae euy...btw kamari2 cigana aya nu babagi cendols...urang acan kabagian mang....malu
akangagus - 08/08/2011 10:51 PM
#1873

Quote:
Original Posted By GilangPR
mang hampura can di


prikitiew... genit:


jigana bener gus... ngakaks
malem2 biasana rame sih, kita lihat saja... D D


hooh euy!
cing ke peting ku urang di tilik!

Quote:
Original Posted By matchz21
[COLOR="Blue"]Teu apal sugan mang ??? penghuni REG Kuningan mah BATMAN kabeh...ngakak
cigana ke kapeuting nakeun


dua an bae euy...btw kamari2 cigana aya nu babagi cendols...urang acan kabagian mang....malu


weh!
lain sapiderman???
nya tos atuh lah![/COLOR]
retroholic_xxx - 08/08/2011 11:15 PM
#1874

aing teu bisa onlen
ker d t4 mbah
paleuweungan
:nohope◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
ekakakakakaka - 08/08/2011 11:25 PM
#1875

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
aing teu bisa onlen
ker d t4 mbah
paleuweungan
:nohope◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


lagi mudik gan ??
ga ada akses internet yah ??
lunaimoet - 08/08/2011 11:26 PM
#1876

Malingtas dmari ah
:ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
akangagus - 09/08/2011 12:47 AM
#1877

haruh teu berang teu peting!
angger we sepi...
fauzieuy - 09/08/2011 04:39 AM
#1878

Quote:
Original Posted By GilangPR
prikitiew... genit:

oh tidak bisa ngakak
Quote:
Original Posted By matchz21
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]dua an bae euy...btw kamari2 cigana aya nu babagi cendols...urang acan kabagian mang....malu

kan keur diputerkeun mang malus
matakna buru isokeun o
beh kabagi loba D
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
aing teu bisa onlen
ker d t4 mbah
paleuweungan
:nohope◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

dimana emang na eek:
Quote:
Original Posted By lunaimoet
Malingtas dmari ah
:ngacir◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

hammer:
Quote:
Original Posted By akangagus
[B] haruh teu berang teu peting!
angger we sepi...

nya kitu wae lah gus didieu mah D





@bayu : chips naha sakitu-kitu keneh cd[/COLOR][/B][/FONT]
akangagus - 09/08/2011 10:20 AM
#1879

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[B][COLOR="Green"]
oh tidak bisa ngakak

kan keur diputerkeun mang malus
matakna buru isokeun o
beh kabagi loba D

dimana emang na eek:

hammer:

nya kitu wae lah gus didieu mah D





@bayu : chips naha sakitu-kitu keneh cd


enya euy!
rek nguber ISO asa teu semangat euy ayenamah!
naha nyah?[/B][/COLOR]
akamaru15 - 09/08/2011 11:06 AM
#1880

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
aing teu bisa onlen
ker d t4 mbah
paleuweungan
:nohope◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►



mang ti kamari gning page ieu bae cd
ayo mang cuang kebut :ngacir
Page 94 of 413 | ‹ First  < 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►