Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 95 of 413 | ‹ First  < 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 >  Last ›

milozovic - 09/08/2011 12:10 PM
#1881

jadi teu bukber teh....bingung
warudoyong13 - 09/08/2011 12:29 PM
#1882

Quote:
Original Posted By milozovic
jadi teu bukber teh....bingung


ayeuna bae beu...!
mumpung keur sepi yeuh...
milozovic - 09/08/2011 12:57 PM
#1883

Quote:
Original Posted By warudoyong13
ayeuna bae beu...!
mumpung keur sepi yeuh...


beuh..sok we heula mamang tipayun...ngacir:
ekakakakakaka - 09/08/2011 01:18 PM
#1884

izin malingtas
tabrakan: ngacir:
sholeh13 - 09/08/2011 04:48 PM
#1885

nembe lebet ka die malu:
salam kenal dulur2 sadaya
akangagus - 09/08/2011 05:34 PM
#1886

absen sore hela akh!
ngiring calik!
dj.vtoy - 09/08/2011 08:30 PM
#1887

Lailaahaillallahu wahdahuulasyariikala, lahulmulquwalahul hamdu yuhyii wayumiitu wahuwa ‘alaa qulli syaiin qadiir. . .

Allahumma sholli ‘alaa sayyidinaa Muhammad??? :selamat
fauzieuy - 09/08/2011 08:33 PM
#1888

^
:matabelo
ngadoa jeung naon nya bayu hammers

Quote:
Original Posted By sholeh13
nembe lebet ka die malu:
salam kenal dulur2 sadaya


akhirna kadieu oge D
salken mang shakehand2
atuh geuningan sepuh teh nembe terang aya regional kuningan hammers
dj.vtoy - 09/08/2011 08:35 PM
#1889

Quote:
Original Posted By fauzieuy
^
:matabelo
ngadoa jeung naon nya bayu hammers


akhirna kadieu oge D
salken mang shakehand2
atuh geuningan sepuh teh nembe terang aya regional kuningan hammers


bilal taraweh eta teh :nohope
tara tarawehan tuda mnh mah cd
dj.vtoy - 09/08/2011 08:56 PM
#1890

sepiii euy..... :nohope
ker taraweh sgn nya malu:
matchz21 - 09/08/2011 09:09 PM
#1891

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
sepiii euy..... :nohope
ker taraweh sgn nya malu:


:request....urang aya mang...
emang ti beurang ge geus sepi teh...
teu jauh jeung makam lah...ngakak
dj.vtoy - 09/08/2011 09:12 PM
#1892

Quote:
Original Posted By matchz21
:request....urang aya mang...
emang ti beurang ge geus sepi teh...
teu jauh jeung makam lah...ngakak


jiah....ramekeun ath,, da ayena mah makam we oge ges mulai rame ngakak
akamaru15 - 09/08/2011 10:06 PM
#1893

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
sepiii euy..... :nohope
ker taraweh sgn nya malu:


abi mah tos uih kang :ngacir
tos ngabaso deui linux2:
fauzieuy - 09/08/2011 10:08 PM
#1894

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
bilal taraweh eta teh :nohope
tara tarawehan tuda mnh mah cd


beda jeung di urang mah nyaho :nohope

ceuk saha tara, osok urang mah pangharepna malus
retroholic_xxx - 09/08/2011 10:59 PM
#1895

aya saha wae didieu??
aing ges diimah
horee bisa ngenet
dj.vtoy - 09/08/2011 11:10 PM
#1896

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
aya saha wae didieu??
aing ges diimah
horee bisa ngenet


kadiirrrr....... D
ges di imah endi???
fauzieuy - 09/08/2011 11:16 PM
#1897

@bayu : naon bay, hampura urang keur ngotak ngatik corel ngakaks
chips naha angger sakitu ih mad:
dj.vtoy - 09/08/2011 11:17 PM
#1898

Quote:
Original Posted By fauzieuy
@bayu : naon bay, hampura urang keur ngotak ngatik corel ngakaks
chips naha angger sakitu ih mad:


da teu di paenkeun tuda D
cekpm
retroholic_xxx - 09/08/2011 11:21 PM
#1899

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
kadiirrrr....... D
ges di imah endi???


di kuningan lahnohope:
maneh ning bisa OL?
dj.vtoy - 09/08/2011 11:23 PM
#1900

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

di kuningan lahnohope:
maneh ning bisa OL?


urg ker di imah.... D
iraha acara bukber teh??
Page 95 of 413 | ‹ First  < 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►