Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 96 of 413 | ‹ First  < 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 >  Last ›

fauzieuy - 09/08/2011 11:31 PM
#1901

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
da teu di paenkeun tuda D
cekpm

cd cenah dek digedekeun.. :nohope
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
di kuningan lahnohope:
maneh ning bisa OL?


isukan maneh mangkat dhie bingungs
eta id nu angka jeung urang atuh eek:[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 09/08/2011 11:38 PM
#1902

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
cd cenah dek digedekeun.. :nohope

isukan maneh mangkat dhie bingungs
eta id nu angka jeung urang atuh eek:


numana???
nu angka mana?[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 09/08/2011 11:41 PM
#1903

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
numana???
nu angka mana?


anu produk gagal ngakak

mun aya id nu rada kolot dieukeun D[/COLOR][/B][/FONT]
dj.vtoy - 09/08/2011 11:42 PM
#1904

Quote:
Original Posted By fauzieuy

cd cenah dek digedekeun.. :nohope


isukan maneh mangkat dhie bingungs
eta id nu angka jeung urang atuh eek:

teu bisa di upload gening didieu mah,, gede teuing sgn gambarna
fauzieuy - 09/08/2011 11:49 PM
#1905

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
teu bisa di upload gening didieu mah,, gede teuing sgn gambarna


link na wae atuh cik eek:
atuh uploda di QR kan aya make imageshack o
dj.vtoy - 09/08/2011 11:54 PM
#1906

Quote:
Original Posted By fauzieuy

link na wae atuh cik eek:
atuh uploda di QR kan aya make imageshack o


lila ngaplodna :nohope

baju kaskus kuningan urg leungit euy :mewek
retroholic_xxx - 09/08/2011 11:57 PM
#1907

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
anu produk gagal ngakak

mun aya id nu rada kolot dieukeun D


wkwkkw
geus lain??D
edas si bayu teu nguot uing[/COLOR][/FONT][/B]
retroholic_xxx - 09/08/2011 11:58 PM
#1908

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
urg ker di imah.... D
iraha acara bukber teh??


eh geus dikueot ternyata
teu kadeuleungakak
naha geuning diimah poe salasa teh?
fauzieuy - 10/08/2011 12:00 AM
#1909

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
lila ngaplodna :nohope

baju kaskus kuningan urg leungit euy :mewek

kagets: naha bisa leungit????
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
wkwkkw
geus lain??D
edas si bayu teu nguot uing


poho deui passwordna hammers[/COLOR][/B][/FONT]
dj.vtoy - 10/08/2011 12:01 AM
#1910

Spoiler for
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

gede gede teuing geuning gambarna paingan lila ngaplodna ngakak
fauzieuy - 10/08/2011 12:02 AM
#1911

^

gambarna :dp
teu kuat urang hammers
dj.vtoy - 10/08/2011 12:03 AM
#1912

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx

eh geus dikueot ternyata
teu kadeuleungakak
naha geuning diimah poe salasa teh?
kabuurr...hayang balik..teu betah reuh

Quote:
Original Posted By fauzieuy

kagets: naha bisa leungit????

poho deui passwordna hammers
puguh teu ngarti urg ge,,, teu nyaho poho deui nunda teu nyaho aya nu nyokot...
tp di teangan di imah eweh....
dj.vtoy - 10/08/2011 12:04 AM
#1913

Quote:
Original Posted By fauzieuy
^

gambarna :dp
teu kuat urang hammers


pan ge heueuh....nya sagede badag kitu ngajeblag ngakak
retroholic_xxx - 10/08/2011 12:47 AM
#1914

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
kagets: naha bisa leungit????

poho deui passwordna hammers

najis tempo recent message lah
f3
Quote:
Original Posted By dj.vtoy
kabuurr...hayang balik..teu betah reuh


puguh teu ngarti urg ge,,, teu nyaho poho deui nunda teu nyaho aya nu nyokot...
tp di teangan di imah eweh....


BWK bay:nohope[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 10/08/2011 02:28 AM
#1915

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
kabuurr...hayang balik..teu betah reuh


puguh teu ngarti urg ge,,, teu nyaho poho deui nunda teu nyaho aya nu nyokot...
tp di teangan di imah eweh....

mangkara aya nu nyokot cd
atuh teangan cik eek:
Quote:
Original Posted By dj.vtoy
pan ge heueuh....nya sagede badag kitu ngajeblag ngakak

nya urang kalah teu kuat :nohope
Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
najis tempo recent message lah
f3

BWK bay:nohope


geus bisa,,
id urang di banned anu percobaan ngebut hammer:

dhie tempo post na si budak iri tea ngakak[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 10/08/2011 03:15 AM
#1916

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
mangkara aya nu nyokot cd
atuh teangan cik eek:

nya urang kalah teu kuat :nohope

geus bisa,,
id urang di banned anu percobaan ngebut hammer:

dhie tempo post na si budak iri tea ngakak


post na saha???
budak iri teh saha??
clue plis[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 10/08/2011 03:33 AM
#1917

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
post na saha???
budak iri teh saha??
clue plis


nu ngalaporkeun baheula keur sapidpost ngakak
laiina keur itu mah 6rban bingungs[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 10/08/2011 05:01 AM
#1918

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
nu ngalaporkeun baheula keur sapidpost ngakak
laiina keur itu mah 6rban bingungs


heueuh dih???
4 rb lain??
tp teu nyaho poho urgngakak[/COLOR][/FONT][/B]
GilangPR - 10/08/2011 07:34 AM
#1919

legenda 3 maho is back.... takut


hahahaha ngakaks


@djvtoy: Donatur... genit:
warudoyong13 - 10/08/2011 07:51 AM
#1920

Quote:
Original Posted By dj.vtoy
Spoiler for
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

gede gede teuing geuning gambarna paingan lila ngaplodna ngakak



baju naon eta toy?
BWK!! mad:
Page 96 of 413 | ‹ First  < 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►