Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 98 of 413 | ‹ First  < 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 >  Last ›

fauzieuy - 10/08/2011 08:10 PM
#1941

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
ieusih aya urg
maneh teu buka sugan?


ngan urang jeung maneh bae cd
apanan tadi ngomong di trit itu, geus dahar heula o[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 10/08/2011 08:12 PM
#1942

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
ngan urang jeung maneh bae cd
apanan tadi ngomong di trit itu, geus dahar heula o


wkkwkwkkww
dahar naon amneh??D
erek moal hospotan teh???
ajak c agung jeng c bayu[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 10/08/2011 08:15 PM
#1943

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
wkkwkwkkww
dahar naon amneh??D
erek moal hospotan teh???
ajak c agung jeng c bayu

jeung angen kacang berem malu:

bayaran tapi dahar na ngakaks
da teu boga duit hammers[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 10/08/2011 09:03 PM
#1944

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
jeung angen kacang berem malu:

bayaran tapi dahar na ngakaks
da teu boga duit hammers


preketekkkk
aing jangongkos ka jogjaD[/COLOR][/FONT][/B]
GilangPR - 10/08/2011 09:13 PM
#1945

Selamat malaaam......!! cool:

the Legend of Maho Couple.... ngakaks
retroholic_xxx - 10/08/2011 09:21 PM
#1946

Quote:
Original Posted By GilangPR
Selamat malaaam......!! cool:

the Legend of Maho Couple.... ngakaks


mana maho??
ngakak
wkkwkwkwkkw
GilangPR - 10/08/2011 09:25 PM
#1947

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


mana maho??
ngakak
wkkwkwkwkkw


fauzi we lah... ngakaks

dhie, ulin ka lounge surat pembaca yukk... genit:
retroholic_xxx - 10/08/2011 09:32 PM
#1948

Quote:
Original Posted By GilangPR
fauzi we lah... ngakaks

dhie, ulin ka lounge surat pembaca yukk... genit:


aya saha wae emang???
sepi emang??
yuk atuh
GilangPR - 10/08/2011 09:40 PM
#1949

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


aya saha wae emang???
sepi emang??
yuk atuh


yah, teu begitu rame...

hayu atuh... ke urang nyusul... D
retroholic_xxx - 10/08/2011 09:53 PM
#1950

Quote:
Original Posted By GilangPR
yah, teu begitu rame...

hayu atuh... ke urang nyusul... D


ah aing ges sabaraha post maneh kalah ngaleungit
GilangPR - 10/08/2011 09:59 PM
#1951

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


ah aing ges sabaraha post maneh kalah ngaleungit


kaskusna keur lambat dhie... hammers
fauzieuy - 10/08/2011 10:18 PM
#1952

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
preketekkkk
aing jangongkos ka jogjaD

isukan atuh nya D
si bayu na deui kamana bingung:
Quote:
Original Posted By GilangPR
Selamat malaaam......!! cool:

the Legend of Maho Couple.... ngakaks


kamana wae nya gaya mahos
buka bengkel avatar beu lang D[/COLOR][/B][/FONT]
GilangPR - 10/08/2011 10:26 PM
#1953

Quote:
Original Posted By fauzieuy

isukan atuh nya D
si bayu na deui kamana bingung:


kamana wae nya gaya mahos
buka bengkel avatar beu lang D


hayu atuh... D

tapi lainna geus loba pisan zi dina lounge...? bingungs

btw,,

Spoiler for ...
urang ulin ka lounge Surat Pembaca, dicuekeun ku Entutna... ngakak
fauzieuy - 10/08/2011 10:29 PM
#1954

Quote:
Original Posted By GilangPR
hayu atuh... D

tapi lainna geus loba pisan zi dina lounge...? bingungs

btw,,

Spoiler for "..."
urang ulin ka lounge Surat Pembaca, dicuekeun ku Entutna... ngakak


urang geus menang izin ti si tedong D
maek klon tapi malus
keur ngumpul bata lumayan malus
matchz21 - 10/08/2011 10:32 PM
#1955

Wilujeung weungi...
aya jalmi henteu...???
ngacir: ngacir: ngacir:
masibad - 10/08/2011 10:38 PM
#1956

Quote:
Original Posted By matchz21
Wilujeung weungi...
aya jalmi henteu...???
◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►► ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►► ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


aya urang mang :request
tapi sigana mah sepi heh D
GilangPR - 10/08/2011 10:40 PM
#1957

Quote:
Original Posted By fauzieuy


urang geus menang izin ti si tedong D
maek klon tapi malus
keur ngumpul bata lumayan malus


si tedong teh mod nu mana zi...? D

jadi urang kdu make clone bata collector...?

Quote:
Original Posted By matchz21
Wilujeung weungi...
aya jalmi henteu...???


aya abi mang D
fauzieuy - 10/08/2011 10:40 PM
#1958

Quote:
Original Posted By matchz21
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Wilujeung weungi...
aya jalmi henteu...???
ngacir: ngacir: ngacir:

aya urang cool:
Quote:
Original Posted By masibad
aya urang mang :request
tapi sigana mah sepi heh D


wew iyeu kamana wae iyeu o
kakara hadir hammer:
mang aya thread regional mesir teu ? D

Quote:
Original Posted By GilangPR
si tedong teh mod nu mana zi...? D

jadi urang kdu make clone bata collector...?


aya abi mang D



superdong D
lain ih hammers
urang mah make id bata nu urang, nya terserah maneh dek make id nu mana, soalna keur itu urang izinna make klon malu:[/COLOR][/FONT]
masibad - 10/08/2011 10:45 PM
#1959

Quote:
Original Posted By fauzieuy

aya urang ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

wew iyeu kamana wae iyeu ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
kakara hadir ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
mang aya thread regional mesir teu ? ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


Koneksi putus mang saminggu \(..ayeuna mah tos bener D
Mesir mah digabung jeung regional Timur Tengah...tapi jarang aktif diditu ngakaks

Engke bada aya rencana kopdar teu ?? bingungs
matchz21 - 10/08/2011 10:47 PM
#1960

Quote:
Original Posted By masibad
aya urang mang :request
tapi sigana mah sepi heh D


Quote:
Original Posted By fauzieuy

aya urang cool:


wew iyeu kamana wae iyeu o
kakara hadir hammer:
mang aya thread regional mesir teu ? D


Quote:
Original Posted By GilangPR
si tedong teh mod nu mana zi...? D

jadi urang kdu make clone bata collector...?



aya abi mang D


kirain teh eweuh jama...
ayeunamah tara katingali ngarebut nyak...???
teu ciga di imah baheula...
tong mentang2 ker puasa atuh...ngakak
Page 98 of 413 | ‹ First  < 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►