Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
Total Views: 56418 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 99 of 413 | ‹ First  < 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 >  Last ›

masibad - 10/08/2011 10:50 PM
#1961

Quote:
Original Posted By matchz21
kirain teh eweuh jama...
ayeunamah tara katingali ngarebut nyak...???
teu ciga di imah baheula...
tong mentang2 ker puasa atuh...ngakak

Piraku ? di Indo tos wengi lain ?? bingungs
Biasana ge lamun peuting mah sok spidpost D

Eweuh TS sih siul: ngakaks
fauzieuy - 10/08/2011 11:00 PM
#1962

Quote:
Original Posted By masibad
Koneksi putus mang saminggu \(..ayeuna mah tos bener D
Mesir mah digabung jeung regional Timur Tengah...tapi jarang aktif diditu ngakaks

Engke bada aya rencana kopdar teu ?? bingungs

koneksi putus saminggu, tapi sabulan teu kadieu na capedes
atuh urang bisa ulin kaditu D
bebas teu diditu confused:
btw ajarang urag debat atuh \(

Quote:
Original Posted By matchz21
[COLOR="Blue"]kirain teh eweuh jama...
ayeunamah tara katingali ngarebut nyak...???
teu ciga di imah baheula...
tong mentang2 ker puasa atuh...ngakak

ayeuna mah kan aya rules anyar ti moderator jadi sararieunenun meren mang o
padahala mah cuek wae D[/COLOR]
retroholic_xxx - 10/08/2011 11:08 PM
#1963

rada ngebut yeuh
spidpos??
fauzieuy - 10/08/2011 11:19 PM
#1964

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"] rada ngebut yeuh
spidpos??


naha ini datang datang , tuh quote heula postingan urang o
sepi tadi mah rada ayaan \([/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 10/08/2011 11:22 PM
#1965

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
isukan atuh nya D
si bayu na deui kamana bingung:

kamana wae nya gaya mahos
buka bengkel avatar beu lang D


naha jdna isukan??nohope:
jiahhhhh[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 10/08/2011 11:25 PM
#1966

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
naha jdna isukan??nohope:
jiahhhhh


atuh ayena mah geus peting nohope:
isukan bari merapat saeutik jeung gath part 2 D[/COLOR][/B][/FONT]
masibad - 10/08/2011 11:26 PM
#1967

Quote:
Original Posted By fauzieuy

koneksi putus saminggu, tapi sabulan teu kadieu na ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
atuh urang bisa ulin kaditu ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
bebas teu diditu ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
btw ajarang urag debat atuh ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


ayeuna mah kan aya rules anyar ti moderator jadi sararieunenun meren mang ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
padahala mah cuek wae ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

pan Summer Vacation heula ngulilingan Egypt cool:
Libur tilu bulan lamun teu di isi ku jalan-jalan mah bakal bulukan di imah mahos

tapi regional na rada sepi mang...keur disibukkeun ku Pemilu PPMI D

Bebas naon mang ??

Sih debat kunaon ??

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
rada ngebut yeuh
spidpos??

Iyeu naha...TS dongkap kalahan senyap ngakaks
retroholic_xxx - 10/08/2011 11:33 PM
#1968

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
atuh ayena mah geus peting nohope:
isukan bari merapat saeutik jeung gath part 2 D

siap atuh
barejaan barudakna ti ayeuna
sms nya
Quote:
Original Posted By masibad
pan Summer Vacation heula ngulilingan Egypt cool:
Libur tilu bulan lamun teu di isi ku jalan-jalan mah bakal bulukan di imah mahos

tapi regional na rada sepi mang...keur disibukkeun ku Pemilu PPMI D

Bebas naon mang ??

Sih debat kunaon ??


Iyeu naha...TS dongkap kalahan senyap ngakaks


heheheh
duka tah kangD[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 10/08/2011 11:35 PM
#1969

Quote:
Original Posted By masibad
pan Summer Vacation heula ngulilingan Egypt cool:
Libur tilu bulan lamun teu di isi ku jalan-jalan mah bakal bulukan di imah mahos

tapi regional na rada sepi mang...keur disibukkeun ku Pemilu PPMI D

Bebas naon mang ??

Sih debat kunaon ??


Iyeu naha...TS dongkap kalahan senyap ngakaks

anjir tilu bulan matabelo:
dek balik moal confused:

nya bebas klon atau prime kitu malus

apanan didinya sok nongkrong di dc lain hammer:

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
siap atuh
barejaan barudakna ti ayeuna
sms nya

heheheh
duka tah kangD


no na teu boga :mewek ngan boga si bayu jeung maneh bae hammers[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 10/08/2011 11:39 PM
#1970

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
anjir tilu bulan matabelo:
dek balik moal confused:

nya bebas klon atau prime kitu malus

apanan didinya sok nongkrong di dc lain hammer:


no na teu boga :mewek ngan boga si bayu jeung maneh bae hammers


ngke si agung urg nu ngabejaan,,,bewara didieu weh
ok??
boa we loba nu milu[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 10/08/2011 11:40 PM
#1971

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
ngke si agung urg nu ngabejaan,,,bewara didieu weh
ok??
boa we loba nu milu


bewara teh naon dhie bingungs
nya kudu atuh kudu lobaan D[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 10/08/2011 11:46 PM
#1972

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
bewara teh naon dhie bingungs
nya kudu atuh kudu lobaan D


pengumuman atuh
jiah maneh org kuningan ta lainnohope:[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 10/08/2011 11:47 PM
#1973

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
pengumuman atuh
jiah maneh org kuningan ta lainnohope:


fb meluncur ngacir:
kakara ngadenge tuda urang mah hammers[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 10/08/2011 11:52 PM
#1974

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
fb meluncur ngacir:
kakara ngadenge tuda urang mah hammers


wkwkkwkw
sabara tahun hirup maneh
kitu wae teu nyahongakak[/COLOR][/FONT][/B]
fauzieuy - 10/08/2011 11:55 PM
#1975

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
wkwkkwkw
sabara tahun hirup maneh
kitu wae teu nyahongakak


cik maneh apal tonggoh teu eek:
kuningan atuh bahasana macem-macem capedes[/COLOR][/B][/FONT]
retroholic_xxx - 11/08/2011 12:02 AM
#1976

Quote:
Original Posted By fauzieuy
[FONT="Lucida Sans Unicode"][B][COLOR="Green"]
cik maneh apal tonggoh teu eek:
kuningan atuh bahasana macem-macem capedes


tonggoh mah apal atuh
kaluhur lain?[/COLOR][/FONT][/B]
masibad - 11/08/2011 12:05 AM
#1977

Quote:
Original Posted By fauzieuy

anjir tilu bulan ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
dek balik moal ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

nya bebas klon atau prime kitu ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

apanan didinya sok nongkrong di dc lain ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►


no na teu boga ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►► ngan boga si bayu jeung maneh bae ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

Teu balik mang...lebaran tanpa ortu \(
lamun dikirim ongkos ge mending dipake meuli VGA ngakaks

oh, teuing mang...urang mah da tara milu...ngan majang nama wae diditu
tapi sigana mah teu beunang D

DC naon ?/ urang mah nongkrongna di AMH ngakaks

Quote:
Original Posted By fauzieuy

bewara teh naon dhie ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►
nya kudu atuh kudu lobaan ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►

teu nyaho bewara ngakaks
Sok teu beuki boled mang Fauzi mah siul:
fauzieuy - 11/08/2011 12:08 AM
#1978

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]
tonggoh mah apal atuh
kaluhur lain?

lain kaluhur hammers
tonggoh mah tempat nu luhur o
Quote:
Original Posted By masibad
Teu balik mang...lebaran tanpa ortu \(
lamun dikirim ongkos ge mending dipake meuli VGA ngakaks

oh, teuing mang...urang mah da tara milu...ngan majang nama wae diditu
tapi sigana mah teu beunang D

DC naon ?/ urang mah nongkrongna di AMH ngakaks

atuh moal miluan gath bingungs
jhiaaah kalah meuli vga hammers
emang didinya vga murah kitu eek:

perasaan urang keur itu nempo maneh di debate club hammers[/COLOR][/B][/FONT]
GilangPR - 11/08/2011 12:12 AM
#1979

Quote:
Original Posted By retroholic_xxx


tonggoh mah apal atuh
kaluhur lain?


kadiir.... spid teu...? D

Quote:
Original Posted By masibad
Teu balik mang...lebaran tanpa ortu \(
lamun dikirim ongkos ge mending dipake meuli VGA ngakaks

oh, teuing mang...urang mah da tara milu...ngan majang nama wae diditu
tapi sigana mah teu beunang D

DC naon ?/ urang mah nongkrongna di AMH ngakaks


teu nyaho bewara ngakaks
Sok teu beuki boled mang Fauzi mah siul:


nuhun mang, cendol mesirna seger... cool:

Quote:
Original Posted By fauzieuy

lain kaluhur hammers
tonggoh mah tempat nu luhur o

atuh moal miluan gath bingungs
jhiaaah kalah meuli vga hammers
emang didinya vga murah kitu eek:

perasaan urang keur itu nempo maneh di debate club hammers


soal bengkel ava tea hayu lah zie... hehe D

geus aya tritna...? malu:
fauzieuy - 11/08/2011 12:12 AM
#1980

Quote:
Original Posted By masibad
Teu balik mang...lebaran tanpa ortu \(
lamun dikirim ongkos ge mending dipake meuli VGA ngakaks

oh, teuing mang...urang mah da tara milu...ngan majang nama wae diditu
tapi sigana mah teu beunang D

DC naon ?/ urang mah nongkrongna di AMH ngakaks


teu nyaho bewara ngakaks
Sok teu beuki boled mang Fauzi mah siul:


bewara teh pengumuman lain bingungs
da bisi salah hammers

Quote:
Original Posted By GilangPR
kadiir.... spid teu...? D


nuhun mang, cendol mesirna seger... cool:


soal bengkel ava tea hayu lah zie... hehe D

geus aya tritna...? malu:



can aya malu:
judul na naonnya bingung:
Page 99 of 413 | ‹ First  < 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄◄◄==Regional KUNINGAN "ASRI" Jawa Barat [♥Prime ID Only♥]==►►►